Најдобар модератор/администратор: Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Најсериозна: @WildMk Најтупаџика: @edna_malecka @bicycle @Feminka22 @buba4e89 Најпровокаторка: @Bridget Најспамер: @Celltica Најкреативна: Најстабилна во ставови: @Annath Најлажга: @buba4e89 Најискрена: jas @999 Најзаљубена: Најобјективна: jas @999 Најдрска: Најдиректна: @999 Најфина: @999 Најдосадна: @buba4e89 @edna_malecka @Celltica Најинтересен машки член: Форумџика со најтапа смисла за хумор: eden kup gi ima Форумџика во негативен поглед за цела година: @edna_malecka Форумџика во позитивен поглед за цела година
Ај сега сите што кажавме дека си најдобар модератор да не запишеш на список и да ни прогледуваш низ прсти кога треба перманентен бан да добиеме, барем по еднаш, мислам заслуживме..
Листава може да подлежи на измени и/или дополнувања. Најдобар модератор/администратор: / Најлош модератор/администратор: @Femina , @Mihajlo и некои модератори Најинтелигентна форумџика: / Најдуховита: @Billy Idol , @KateKane Најсериозна: @Ahoy Најтупаџика: @GirlLove , @999, @Kimberly11 Најпровокаторка: @Bridget , @mKdevojce Најспамер: @999, @WildMk Најкреативна: @theowndemon ,@Amellie13 Најстабилна во ставови: @Cosmic Girl , @Ahoy Најлажга: / Најискрена: @Ketchup , @pdb123 Најзаљубена: / Најобјективна: нема таква Најдрска: @Bridget Најдиректна: @nextredstyle Најфина: @Rama , @Guns N` Roses , @Ketchup Најдосадна: @GirlLove Најинтересен машки член: @Billy Idol , @Ajronmen Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најдобро облечена: @Ugly Duckling , @buba4e89 Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: /
Темава буквално служи да му се посереш на некој со кој си се рчнал низ форумов. Или да си испофалиш другарки (тек 40ка коа ќе се избацат). Алал вера на тие што се објективни, ретки се. Вака досадно е секоја година истото да се чита.
Абе не може да е објективно. Пример тоа мене што ми оставило за тебе впечаток, не може да е исто со впечатокот на друг. Не знам, не можам да замислам ваква тема која ќе е објективна, секако дека секој го пишува сопственото субјективно гледиште.
Најинтелигентна форумџика: искрено има премногу интелигентни личности на форумов.Би ги издвоила @DAngel иако е банирана, @Lella , @pdb123 , @Celltica, @Acronia ... Подобро да има категорија помалку интелигентни ама ќе биде злобно така да ќе го прескокнам ова. Уствари би издвоила и најемоционално интелигентна: @Cosmic Girl Најдуховита: @Celltica @KateKane и сите што секогаш знаат најдобро да вратат на саркастичен начин Најсериозна: @Guns N` Roses @Аргентина * ова не во негативна смисла туку некако ми имате оставено впечаток само со посериозни мислења. Најтупаџика: @GrimTheReaper те сметам за интелигентна ама човече кога ќе приметам дискусија со тебе мислам дека немаат крај мислењата. Најпровокаторка: мислам дека сите провоцираме по малку или малку повеќе. Најспамер: @Grimlinko @AndyRad и исто така @Feminka22 во последно време од секаде ми излагаш Нај-има-мислење-за-секоја-тема: @WildMk не во многу негативна смисла...може малку негативна Најкреативна: @theowndemon Најлажга: сите што си постираат слики од јадења, кафиња итн што не се нивни... Најискрена: @Dream-Girl @buba4e89 Најинтересна за читање: @Hellobeautiful мислењата ти се пре-relatable Најобјективна: во последно време @x-MajaEsposito-x ми остави ваков впечаток, исто така @Bridget , @Jana06 , @Billy Idol, @nextredstyle ... тука сигурно заборавам некого. Најдрска: иако сите сме дрски на моменти морам да ја издвојам @Bridget, традиционално. Најфина: @Dream-Girl , @Cosmic Girl , @IM.TMKQ @cresa-jagoda @Ketchup @IRBBB Најдосадна: сите што постираат цел ден линкови во корона.Sorry Нај-ме-потсеќа-на-секта: @Tea678 на почеток мислев дека си трол, сега мислам дека си припадник на секта. Нај-корона-експерти: @Ahoy @Biljarkata ова е најзаслужено. Едит: како можев да ја заборавам и @Cosmi со хрватските доктори. Нај-helpful : од медф колегите што секогаш одговараат на прашања во темата, ама ќе ја издвојам @Glowy Најневозможни за водење дискусија: @staycalm @Kimberly11 Најлоша смисла за хумор : ликовите со хумор од '95 во темине од насмевка.
Ај пишете саглам како треба да изгледа листата, а не секој да си додава свое по нешто. Или нова тема направете крај краева. И сите да сте ме тагнале мене ме интересира шо мислење, впечаток имате за мене.
Па пример, за најфина форумџика би тагнала некоја шо сум ја приметила дека е фина низ цел форум, у поише теми без разлика дали се сложувам со таа членка или не. А не сме се пишувале у лп и најфина е . Пример трескам, ама ваљда ме сфаќаш.
Ау, ти мене си ме помешала со некоја друга членка или опасен проблем имаш со проценување одредена личност
Да сфаќам на што мислиш, ама не мислам дека може да е стварно објективно. Пошто според мене најдуховита може да е @Bridget зошто сакам сарказам, на други им е ноќна мора, на трети им е досадна пошто не ја сфаќаат Така да, нема објективност во лични впечатоци. Многу што мене ми се ок и позитивни ликови, гледам како негативни се наведени кај други. Те сфаќам што мислиш, ама не мислам дека е можна голема објективност на вакви теми Ама добро, секој нормално има право на мислење
Ќе се надоврзам кон @Celltica и @Hellobeautiful кон нешто шо учев за едно психотерапевтска школа: "колку шо има луѓе во разговорот, толку субјективни вистини има" тука веќе додава "тоа ве вклучува и вас терапевтите" пошто сите со својата вистина и предрасуда влегваме во се. Дури и кога сме најобјективни према други ( да, ова е за вие шо таму ме пикнавте, фала, не е ова побуна ахаххахаха само фани беше да спомнам) или најобјективни према себе, пак основата е субјективна.
На првата страна е оригиналната листа. Таа е таа со години.Обично сами си додаваме некои категории плус ако ни текнат
Најинтелигентна форумџикаcresa-jagoda НајдуховитаWildMk НајсериознаTheGreemReaper Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најобјективнаcresa-jagoda НајдрскаDangel Најдиректна: Најфина: Најдосадна: Најинтересен машки член: нема Форумџика со најтапа смисла за хумор: @helocity Форумџика во негативен поглед за цела година: нема Форумџика во позитивен поглед за цела година: многу П.С. Јас па мислев ќе ме номинирате за провокатор на годината, а сте ме заборавиле. Инаку сите различно ги доживуваме луѓето. Тие што се наведени за провокатори и кавгаџии, ми се чини како да не сум забележала да се караат. Што е со @DAngel? Eднаш имав некоја ситна кавга со неа, ми се закачи од не знам кои причини, и не ни знам која е и што е освен што е бисексуалка, но реално ми се виде дрска.