Најдобар модератор/администратор: @RainBow . И не само како администратор, Рејн ми е една од најмилите членки тука, жена што ја обожавам, и иако ова го викам не сум субјективна кога ја пишувам. Ме бришела и ниту еднаш во 2021 не погрешила, апсолутно секој пат сум била директно говедо кога некој ми ги споил жиците. Also kudos како не трпи 100+ жени, сите различни и секогаш се труди да е правдена. Најлош модератор/администратор: Не ве знам ни кои сте други модератори, сори Најинтелигентна форумџика: Овде ќе си ја ставам @Bridget . Никогаш го немам кажано ова, ама имаше еден пост од неа, не ни беше директно вперен према мене, ама таква врела шамарчина ми залепи, скроз ме акна од земја и ми ги отвори очите за тоа како сум размислувала. @theowndemon нема никогаш да се симне од оваа категорија, девојчето е gem who must be protected at all costs. @Someonespecial е причина зошто уште не сум изгубила елан да се расправам за некои работи. @kravce ми е другарка феминистка. Најдуховита: Е овде сум многу субјективна, ама @Celltica годинава не може ништо да ми ја замени. Со солзи со Мице си се смееме двете, значи гинам коа ќе му ја видам фацата, одма на муабетите од тука ми текнува и хистерија ме фаќа. Плус сакам да ја ќарам, мора да ја фалам, ехехехе. Ми ја направи 2021 поубава, жими беливе влакна на косава ти кажувам. @fana ми е исто за тука, жената абер немам како изгледа, ама коа ќе си се изнасмее слатко во некоја тема, мислам дека мене ми ѕвони нејзиното смеење. Стално ме расположува коа и да ја читам. Најсериозна: @LejlaD Ова оти е една шармантна жена која си има младалачки дух, иако секогаш сериозно пишува ми е секогаш пријатна за читање. И @nextredstyle тука ќе ја ставам, таков вајб ми дава девојчето, ама некако си се навикнав на истиот и сеа си ја читам стандард. Најтупаџика: Сите антиваксери, од прв до последен, ми иде со книга од имунологија да ги мавам. Здравјето ми се зеде со таа тема, не ни ја отворам веќе. Најпровокаторка: Ова провокаторка мене ми е позитивна особина и ја тука ќе си ја ставам @Mantub . Апсолутно точно знае да води дискусија, да испровоцира одговор од контрамисленикот, да раскаже со кратки простопроширени реченици што треба и точно да погоди во центар. Нема досега жената мислење со кое јас не се согласувам. Ниту едно. Туга ме фаќаше коа ни замина накратко, осеќав празнина на форумов. Среќа ни се врати Најспамер: @KateKane кога смара у модни критики Најкреативна: @Anabelle.Amorette и нејзината шминка (не пицата!), @theowndemon , @Ugly Duckling која секогаш е мелем за очи со нејзините креативни комбинации. И @buba4e89 ќе ја ставам тука, од иста причина. Најстабилна во ставови: @Nausicaa , нешто како @Mantub ми е. Не е десено досега да не се согласам, девојчето со сласт си го читам и секогаш има што да каже. Најлажга: @NarCis@ . Еднаш ме излажа дека ќе се лапаме, од лапање само бан може да лапнам ако ја продолжам да ја смарам сегде по темиве. А да и у кафана нејќе, а пекаше дека сака Најискрена: @WildMk. Ради оваа нејзина искреност ми иде да ја треснам од земја некад. ВајлдО, у реду е, не мора да си секогаш на сите теми искрена по 100 пати. И тебе те сакам, ако исто сакам да те треснам од земја некад. Малку поише од некад. Најзаљубена: @prominent . Ништо веќе нема да кажам, само се надевам дека ќе го прочита ова и ќе се насмее, си знае она зашто. Најобјективна: @Annath . Секогаш гледа да си го каже тоа што го мисли, без оглед кој е на спротивната страна. Коа ќе пораснам сакам да сум Анат, ја замислувам како фраерка што седи скроз мадафакерски и носи некои такви бесни очила. @Bezimenka90 исто. Како ептен кул човече ја замислувам. Најдрска: Арни сме си сите некад и јас знам да ја претерам, не велам не. Најдиректна: @Lella . Се мислев у која категорија да ја ставам, ама у најдиректна ќе ја ставам. Без влакна на јазикот, секогаш на ниво на дискусијата што ја носи, некогаш заборавам колку е млада, има созреани мислења, не се плаши да си ги каже, мислам дека досега не ми е десено да видам дека пишала негде а да не отворам. И мислам дека ќе е така дури сум присутна тука. Една од најдобрите работи што форум фемина ги има, што е, е. Најфина: @x-MajaEsposito-x ми е сонце. @GirlRose и @Jana06 исто. Не може вас човек да не ве смести тука, едноставно не може. Најдосадна: @Лудио . Лудиот и трагично загинатиот химен на неговата невеста, илјадници букви и солзи исткаени и исплакани по него, пустиот не знам дали стварно не знае колку е напорен или не трола овде сите. Најинтересен машки член: @Ahoy сакам да ми е другарче, со @staycalm сакам да искочам некад, а @John Snow ми е стара љубов @Ketchup никогаш нема да е неинтересен. Форумџика со најтапа смисла за хумор: @KateKane без конкуренција, таков канцероген хумор ретко се наоѓа Форумџика во негативен поглед за цела година: Не дека сум нешо фина, стварно неам. Ве сакам сите, дури и тие што ме нервирате и сакам да ве акнам. Форумџика во позитивен поглед за цела година: Ќе си ја гласам во соодветната тема Најсељанка, класика @lovestoneddd , ја имам таа привилегија у живо да ја знам, мртва трка која е посељанка, дали јас или она Ја обожавам, да и ебам тоа главата кељава, кур од платапус да јаде колку е замината. Најбиљарка: @Biljarkata . Биљо, ти си категорија сама по себе, нема кај да те ставам освен у сопствена категорија, и ти си замината ама скроз те поштовам. Најженаштосакамдамепрошета: @vitamina кога раскажува за Италија сакам да и се тупнам Најмифали: @ivi1987 . Тие што ја знаат знаат што зборам. @CameliaMiller ми е непребол оти си отиде. @Lianna Anna ретко пишува и сакам да го прави тоа почесто. @Dentina и @Amellie13 исто. Најбруфен: @theowndemon , од 400 и тоа Најсеријачовек: @Mishela , све знаe, како стигаш човече. Најфорумџика што почнав да ја приметувам во 2021: @Srckata28 , скроз кул девојче. И тоа
Најдобар модератор/администратор Реин Цреша и уште 1... 2 особи.. Се трудат да ја завршат работата колку можат.. И некогаш да дадат и објаснување... Другите метла за 2021.
Најпозитивна е Ката и ќе ја номинирам до крај на времето @KateKane Не можам да ја заборавам Вајлд, особа со која можеш да се отераш у три лепе пи*ке материне и другиот ден да си пиеш кафе пак. Душица бре. И до @andrejko82 специјален поздрав Најнегативни се сите мразачи на кучиња, сите што си ги плескаат децата и сите на кои една од новогодишните желби им е да скинат химен. To be continued
Најдобар модератор/администратор: @Dream-Girl @cresa-jagoda Најинтелигентна форумџика: @KateKane @Biljarkata Најсериозна: @nextredstyle Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Annath Најискрена: @WildMk Најзаљубена: @Dream-Girl Најобјективна: @Someonespecial Најдиректна: @Bridget Најфина: @vitamina @bicycle Најинтересен машки член: @Ahoy @Billy Idol Форумџика во позитивен поглед за цела година: @KateKane За негативните не сум расположена денеска
Најдобар модератор/администратор: @Sesil Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: @Rama @999 @Need for Speed @GirlLove @Среќа @Kimberly11 Најдуховита: @edna_malecka Најсериозна: @WildMk Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: @WildMk Најкреативна: @cresa-jagoda Најстабилна во ставови: @Bitter-Sweet Најлажга: Најискрена: @Bitter-Sweet Најзаљубена: @Dream-Girl Најобјективна: @Reina.Gitana Најдрска: Најдиректна: @buba4e89 Најфина: @Dream-Girl @Rama Најдосадна: Најинтересен машки член: @Ajronmen Форумџика со најтапа смисла за хумор: Не знам Форумџика во негативен поглед за цела година: Јас Форумџика во позитивен поглед за цела година: Не знам Таму кај што пишав дека не знам, не знам навистина, тоа е... А таму кај што не пишав ништо, кај што оставив празно, не дека не знам, знам, ама не сакам сега да се јадиме меѓу себе, беше што беше оваа година. Да ја дочекаме Нова Година без кавги, без негативна енергија и со што било друго негативно.
Мене си ми забавна. И се гледа дека не се лутиш. Инаку, може и јас сум те напнала некаде во некоја дискусија, па и другите, и тоа веројатно е од тоа дека си многу активна, те има секаде. Инаку, ти откриваш премногу за себеси, буквално се кажа која си, чија си, и неколку луѓе на форумот според моја проценка веќе знаат која е Wild. Но, веројатно не ти е проблем тоа. Море како сум тргнала да се распишувам и мене ќе ме дознаат која сум, хахха.
Најдобар модератор/администратор: @RainBow Најлош модератор/администратор: појма немам Најинтелигентна форумџика: @KateKane девојката ме воодушевува со нејзиниот начин на размислување и како тоа го пренесува тука. Има теми со кои не се сложувам, но бидејќи преинтелигентно го изнесува својот став ме тера да размислувам во поинаква димензија. Најдуховита: @NarCis@ ќе ме умре женава еден ден Најсериозна: @Lianna Anna Најтупаџика: Во секоја категорија можам да издвојам некој што го тупи. Што не значи дека тој ист член тупи на секаде низ темите. И јас некогаш некаде тупам. Коа ми е досадно обично Најпровокаторка: Не знам Најстабилна во ставови: @Annath Најлажга: Не знам Најискрена: @KateKane Најзаљубена: @Bubce38 засекогаш Најобјективна: @WildMk @Mantub Најдрска: @Bridget Бриџо ако се напрајш мекуш ќе ти се скарам. Мора некој да ни влепи шамар коа подзабегуваме по малку Најдиректна: @Bridget Најфина: @LejlaD најмилата душа на светот. Најдосадна: не знам Најинтересен машки член: @John Snow љубави Форумџика со најтапа смисла за хумор: не знам Форумџика во негативен поглед за цела година: не знам Форумџика во позитивен поглед за цела година: не знам.
Леле бе сине Бруте, зошто вака на крај на година? Немој така, еве баш ти го праќам дечково за синусите да ти ги оправи
Најдобар модератор/администратор: @RainBow само и неа ја знам Најлош модератор/администратор: не знам Најинтелигентна форумџика: не знам Најдуховита: @WildMk Најсериозна: @buba4e89 Најтупаџика: нз Најпровокаторка: @Bridget Најспамер: не знам Најкреативна: не знам Најјадач: @nextredstyle Најстабилна во ставови: не знам Најлажга: не знам Најискрена: @WildMk Најзаљубена: @Dream-Girl Најобјективна: не знам Најдрска: @staycalm Најдиректна: @Feminka22 Најфина: @Someonespecial @Dream-Girl @cresa-jagoda @Angie1432 Најдосадна: не знам Најинтересен машки член: нз Форумџика со најтапа смисла за хумор: не знам Форумџика во негативен поглед за цела година: не знам Форумџика во позитивен поглед за цела година: не знам
Штом се отвара оваа тема значи дека се одбројуваат деновите до крајот на годината. Најдобар модератор/администратор: @Dream-Girl Најинтелигентна форумџика: @Angie1432 Најдуховита: @KateKane Најсериозна: @Mantub Најкреативна: @CrAzZyYy Најстабилна во ставови: @Amellie13 Најискрена: @edna_malecka Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @Annath Најдиректна: @Acronia Најфина: @Ugly Duckling Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Cosmic Girl Најзгодна: @Feminka22 Најмотиватор: @Reina.Gitana Најдипломат: @Biljarkata Член без кој не се може: @WildMk
Најдобар модератор/администратор: @RainBow Најлош модератор/администратор: сите шо не си ги вршат обврските Најинтелигентна форумџика: @Acronia @Bezimenka90 @theowndemon Најдуховита: @Bezimenka90 Најсериозна: @Mantub Најпровокаторка: @hellocity Најкреативна: @theowndemon @Indiegurl @Ugly Duckling Најстабилна во ставови: @WildMk Најискрена: @Bezimenka90 Најзаљубена: @Tan4ence Најдрска: @Mantub @buba4e89 Најдиректна: ја Најфина: @Amellie13 Најмодерна: @Ugly Duckling @SuperGirl24 Најинтересен машки член: @Ajronmen @DiCaprio @Ketchup @John Snow @Scott Weiland Форумџика со најтапа смисла за хумор: @Tan4ence