Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџики кои ја одбележаа 2021

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од cresa-jagoda, 6 декември 2021.

1. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.539
    Допаѓања:
    166.398
    Ццц зато досадна ми била годината, а јас рчкало. :D :devil:

На LejlaD и INNERBEAUTY им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Не се плаши толку од мене, не јадам луѓе :P
    Немам влакна на јазикот јбг 8)

На flower30, LejlaD и INNERBEAUTY им се допаѓа ова.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    125.075
    Дополнување ]:)
    Нај-funny другари: @John Snow , @DiCaprio :l::l:
    Најнрд: @pdb123 Пиша дека си најнечитател.Како да не...
    Не лажи, сезнајке една. :rofl:
    Најфер: @sweet-cherry , @Bezimenka90 ,@f.girl , @Biljarkata , @Guns N` Roses
    Најприумира на постови: @fana :rofl:
    Дава најдобри/најкорисни совети: @Annath , @Cosmic Girl :bow::bow:
    Најјадачи на благо: @nextredstyle , @Dream-Girl Кам треба да ни плаќа за толку рекламирање. :lol:
    Најпијачи на кафе: @f.girl , @Anabelle.Amorette , @buba4e89 , @Dream-Girl
    Најдобро нашминкана: @buba4e89 , @marama , @Dream-Girl
    Нај-експерт за IT: @Billy Idol , @DiCaprio
    Најфан на @Ajronmen : @Tan4ence :wasntme::lol:
    Најотварач на теми: @Ajronmen
    Најдетектив со око соколово: @Tan4ence
    Најголем фан на Евровизија: @Ahoy, @staycalm
    Најдобар имитатор на членови: @flower30 Каков талент имаш, браво. (y)
    Редок бисер: @Scott Weiland
    Најлајкач на постови: @shz , @LejlaD
    Недостасува: @Peperutce1115 , @CameliaMiller , @tinka-mace
    Најомилен контраш: @Bratot ]:)

На Cosmic Girl, marama, Bridget и 23 други им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    На Snowflake97, flower30, x-MajaEsposito-x и 5 други им се допаѓа ова.
  5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    9.988
    Допаѓања:
    205.559
    Не сакам никого да делам,едноставно нели,на сечие мислење по еден лајк.Демократија,секој има право да си кажи што мисли на одредена тема,па според тоа секому по еден лајк:D.Од друга страна да ви искоментирам ,не би,ќе ме зберите можеби:lol:

На Snowflake97, Esmeralda-MD, Dust и 5 други им се допаѓа ова.
  6. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701
    :hug::hug::hug::hug:
    Еден Член фали многу, ако не чита бар нека пише дали е океј.

На Snowflake97, flower30, Peanut Butter и 2 други им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Добар е, среќен е. :D

На cresa-jagoda, mal.ecka, flower30 и 5 други им се допаѓа ова.
  8. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.212
    Аииии срцево ќе ми пукне... Те гушкааам најсилно на свет, ми значи премногу :l::l::inlove::*

На Guns N` Roses, LejlaD и Peanut Butter им се допаѓа ова.
  9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.477
    Допаѓања:
    55.020
    На mareane, sunshinebabe, referentka и 15 други им се допаѓа ова.
  10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.321
    Стварно шо е со Еден Член работата
    Кај загина?Или жена си најде и нѐ остави

На sunshinebabe, Idedemja, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.733
    Допаѓања:
    172.796
    На Idedemja, cresa-jagoda, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701

Не го пушта жена му, љубоморна е. :rofl::rofl:

На Idedemja и Feminka22 им се допаѓа ова.
  13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.603
    Допаѓања:
    79.257
    Ќе додадам само кратко

@CrAzZyYy најдобра шминка

@nextredstyle @СуперДевојка и @Guns N` Roses меѓу најсериозните ликови

Нај кјут аватар @Lavender4 :l:

@pdb123 најдолги мислења

Најнезамарање @cresa-jagoda пошто и годинава само го ископира истиот вовед на темава од 2020, а во 2020 го ископира од 2019 :D

Впечатлива членка што не знам во која категорија да ја сместам @Cosmic Girl

На Snowflake97, CrAzZyYy, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  14. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Да додадам

Најмудра: @poenta
    Најдобри совети: @poenta
    Најдобри модни комбинации: @Ugly Duckling
    Најприземна: @LejlaD
    Најголем љубител на кафе: @Dream-Girl, @buba4e89 (после мене секако:lol:)

На Snowflake97, WildMk, Ugly Duckling и 4 други им се допаѓа ова.
  15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.178
    Допаѓања:
    113.061
    Јас сум во категорија најоговарач.. (facepalm)

На LejlaD и mal.ecka им се допаѓа ова.
  16. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    :o wow не ми се верува на очиве во која категорија сум ставена, добро за категоријата не се сомневам дека ја заслужувам:makeup: ама кога гледам со кои членки се наоѓам таму ми е посебна чест, зошто повеќето од набреоните се членки за кои јас би си земала 365 дена слободни следната 22ра ако е можно да си ги читам и не само нив и многу други:mm:
    Сакав и јас да ставам една листа ама дека сум личност на која секогаш впечаток и оставаат личности што другите може не ги доживуваат на ист начин како мене и би се нашле само од мене означени, па како пишaa погоре многу се возбудуваат ако се прочитаат решив да не пополнам целосно листа.
    Ама кога веќе сум пишала на темава ај ќе си пишам некоја скратена и модифицирана листа од мене да не одминам и јас да споделам и допринесам со мои зборови на темава.

Најдобар модератор/администратор: / Најлош модератор/администратор:/ Со оглед дека работат на доброволна основа, без финансиска надокнада (освен оние ваучерите од дм:lol:) бидејќи е доборволна работа независно дали некој подобро или полошо ја сработува не би било благодарно да ја фалам или судам па ќе одминам да пишам.

Најзаљубена: @LiliBoz лесно е кога е се мазно и си тече во најдобар ред да се сака, ама кога се има низа предизвици за надминување и низа препреки, а сепак љубовта опстојува тоа е тоа:l:

Најискрена: @vitamina :*:

Најдиректна: Директна на начин нема да премолчи ни на форумов па и по пишаното и во рл @bittersweet, а и @Mantub ќе ја заборавев да ја напишам, е и @LadyC ќе ја испуштев :lol:

Најстабилна во ставови: @Cosmic Girl и @CameliaMiller :hug:

Најобјективна: И објективна и секогаш добредојдена со одлични совети и препораки @Annath :hug:

Најкреативна: @WildMk враќај го белиот тигар нацртан од тебе на профилна, преубаво црташ чупе и да црташ и за своја душа па и за наши очи да споделиш некое твое дело:l:
    И сите жени што се прекреативни во подготвувањето убави оброци по дома, за слави, прослави итн. значи рај за очи е се што прават вашите вешти раце:inlove:

Најдуховита: @KateKane па шеќеру ка ци ти?:* :lol:

Најинтелигентна форумџика: Бидејќи одлично ја владее цис- комуникацијата во пишана форма @Bridget ''Кај тебе се' е сарказам, цинизам и оргазам'':D Добро оргазмот е делот кои и припаѓа на @WildMk ама кога сум ја пишала тука епа нека остане во оваа категорија нека делат место со@Biljarkata
    Во високо интелигентни но и многу емпатични особи би ја ставила и @KateKane и покрај тоа што толку сочно псуВА:lol: @Cosmi нека превртува очи првоспоменатата малку:D

Најреални оптимисти: @Nikolina35 @Milobebence @SV1911 @Kris80
    Најдоловувачи на поента @poenta плус и упорни во ова @GrimTheReaper и уште по некоја тука-таму по темиве, ете и @MarijaMi90 :hug:
    Ај да се запрам ако продолжам ќе ме осамне нов ден ќе чукне полноќ:o: и само уште да пишам и сите што не сум ве наборила, вака на брзинка пишано сум изумила да ве пишам, а ве читам, пак ќе ве читам и во новава понекогаш со лезет, натенане, понекогаш на трчанка, ама тука сум читам, ставам забелешки на маргините па тие забелешки ќе ги читате следната година од мене во темава:* :P :D :hug:

На LadyC, Cosmi, GrimTheReaper и 15 други им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.539
    Допаѓања:
    166.398
    IMG_20211209_223238.jpg

На _Monroe, Kimberly11, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Idedemja

Idedemja Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    3.176
    Допаѓања:
    43.104
    Леле Рамке сега сум те прочитала, ти благодарам :$ :*
    Пишав јас набрзинка прееска и пишав дека ќе заборавам некоја и ете баш тебе бе, најемотивната и најголемата другарка.
    Еве да се коригирам.
    Најфина: @Rama и @LejlaD како те изумив преѓе да те пишам чупе и тебе, значи ве гушкам двете најсилно и ветувам в година први ќе ве пишам на листата:hug::hug:
    Дополна на најфини: @cresa-jagoda:hug: и @Ygritte :hug:
    Најмодни форумџиски икони: @mssuniquee @Ugly Duckling @simonna.a @buba4e89 некоја пропуштам пак:?: a eте @marama (hollest) :inlove:

Последна измена: 10 декември 2021
    На marama, Annath, Milobebence и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.194
    Допаѓања:
    102.485
    Душа сии :hug: :hug: :hug:

На WildMk, LejlaD и Idedemja им се допаѓа ова.
  20. Lianna Anna

Lianna Anna Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.509
    Допаѓања:
    19.908
    Како да промашам категорија најинтелигентни, кога на форумов е @Lella. Запрепастена бев колку е млада тогаш кога дојдов на форумов, а не престанав еве да бидам фасцинирана од неа. И секако @KateKane.

Најтеатрален камбек: мојата омилена членка @Mantub. Тебе ти нема конкуренција жими се. Плус и со најјачи ник позади. Сори, @John Snow е крив, тој те провали тогаш. :D

И @Црна Ружа, го пуштија на кратко од сектата, ама изгледа си најде нова па пак го снема. :devil:

Ефект пропаганда, верзија на нова модерна медицина: @Tea678, го измисли лекот за дијабетис, али нејќе да го каже, дека ќе и го украдеме. Рокни бел мантил пошо хронични болести не постојат, а јас продавам натурализам. :!:

Најсамоцентрик: трипл 9, а ако не ми верувате, доказ има оставено самата погоре, @999.

Член од угледна фамилија, што и да значи ова |( @Luciferka.

Нај на тетка ми комшиката ми кажа член: @elenaklasik.

Најлажга: цурата од темана за брзи кредити, го заборавив никот.

Нај замишљам дека сум модератор/админ и смислувам нови правила: @venus♡.

Синоним за смеа и иновација на досега непознати зборови: @fana, пошо сите по неа се фаносуваат. :D

Најсценски изведби со ефектна игнорантност: @999, @mKdevojce, @Kimberly11, @INNERBEAUTY. А јас озбилно мислев дека нема конкуренција за @yarre и колегата, му го заборавив јузерот и нему.

Креационистички идеи и водечки перформанси за дедото и светот: Ев љубави, @EvAngelos.

Фини нема, освен јас, понекад кај антивакс со перфидноста. Замислете ја сега @Bridget како рола очи, пошо се убацив сама. :rofl:

Најљубов на втор поглед, @John Snow. :l:

Најљубов на трет поглед, @Ketchup. :l:

Најтупаџии: сите религиозни фанатици од темите за религија и сите шо научни достигнувања карактеризираат ко да се демонски појави за експериментирање со светот.

Нај мејнстрим медиуми аргументација, освен кога не им одговара: @Biljarkata. Уште ти ја памтам и аксиомата и ми должиш објаснување, пошо ме откачи по брза постапка. :D

Најдекадентни мислења и без поента или барем лоша поента: сите вечито обесправени антиваксери шо пишуваат нешто слично на про лајф абортус реториките и вториве се исто за тука.

Најапокалиптични сценарија, секако дека деветките. Ју уелкм дарлинг, иако не сме на дарлинг. :D @999

Најстабилна во ставови: @Angie1432. Да има 10 спротивставени страни, она држи своја, 11 - та. :)

Трпение спасение, ќе се објасниме некако по 1, 2 години на пример: @GrimTheReaper. Би ја ставила и во објективни членови.

На @Bridget не знам шо да и смислам, ич не сум креативна. Ги има изживеано категорииве и рола очи на се. |( Па еве ќе ја ставам во најмногу го сакам времето во кое живеам и сите промени кои ги носи. Така ми стоиш некако. :D

Би сакала да пишуваат често, пошо стварно фалат: @Nigredo Odor, @Someonespecial, @Purplelilac, @crimson, @FreeMind, @Nausicaa, @Yowannty, @Asparagus.

Аргументирани и издржани мислења: @Celltica, @Ahoy, @KateKane, @theowndemon, @Bezimenka90, @Bridget, @Angie1432, во последно ме свиѓа и @Guns N` Roses.

Нај ме потсеќа на факс член и ми доаѓа да се упишам на уште еден: @Dream-Girl, @theowndemon. Неверојатно е тоа колку ме мотивираат да читам покомплицирани четива, откако ќе ги прочитам нив. 8-|

Непребол: @DAngel.

Во потрага по вечна правда: @WildMk.

Омилени дискусии засекогаш, комбинација од @Cosmi, @Bridget, @Biljarkata.

Рецимо:
    Вакцинираните да намалат на игнорантност и да се тестираат. И ја имаш Бриџ |( пошо нели, ќе ги заразат невакцинираните. :worried:

Непрележани од дијаспората раширија. И пак Бриџ |( шо се смараш ти прележана, дијаспора у карантин.

И се избацува @Biljarkata од нигде никаде, со предавања за liability. И по некој бонус за истото од некој си сенат во УСА, кај шо се дискутирало за правата и слободите, а во меѓувреме се нашол и некој да интерпретира податоци по грешка. И нормално ова иде со зачин за поткрепа со по некоја статистика од Хрватска, на шо Бриџ пак рола очи.

Ииии да не ја заборавиме јаготката, тројката станува четвртока, пошо улетува @An-na, категорија reminder: ти глеј си за себе таму кај шо живееш. Ние тука подобро знаеме од тебе.

:rofl: Значи не можам. Б Е С Ц Е Н Е Т О!

40 - ка ќе ја промашам, немам толку време, башка шо на рати пишувам. Само @Dust сакам да ја спомнам. Паметна цура, паметни мислења. Да пишува почесто сакам. :l:

Има уште многу квалитетни членови за симпатични категории, ненамерно испуштени пошо толку ми се функциите сега. :rofl: Па може ќе се допишам.

Ах да, форумџии кои ми оставија најмногу впечаток оваа година, секако позитивен: @Celltica, @Bridget, @Ahoy. И озбилно го мислам ова! :l:

@pdb123 Сакам да кажам дека имаш конкуренција. :D

На *Ench@nted*, mal.ecka, JuLleE и 32 други им се допаѓа ова.