Јас си имам замислено у глава како се смее @fana . Онака мислам дека заразно се смее, како кога ќе се засмееш па после не можеш да прекинеш, онака почнуваш да црвенееш, солзи да ти течат, стомак да те боли, па после се навраќаш на смеењето и се смееш оти се смееш, а не оти нештото е толку смешно. Од една страна сакам да ја запознаам, за да ја чујам у живо како се смее, од друга страна неќам затоа што сакам да ми остане у глава, не знам како да го опишам ова, ама буквално и го слушам гласот у главава кога се смее и сакам таков да ми остане. Фане, never change. А инаку не е форумџика, ама си имам и најсрцка момент за 2021. Онака момент што ме разнежни скроз, а тоа беше коа @Emy867 соопшти дека е бремена и реакцијата од Каме, вика Фанооооо држи мееее. Буквално денот ми го направи тоа. И така.
Фасцинантно како склопи 20 теми од форумот со 500 страни во 15 реченици и ништо не пропушти @Angie1432 ова е сосема точно и само држи се така и понатаму, баш ти е јака страна ова. Aww Мене ми значи со оглед од кого доаѓа (како што кажа @Bridget сигурно врти очи сега на ова и мисли на кој друг начин да напише пак "е стварно се испомочавте што ве спомнал некој" )
@Lianna Anna си ме ставила во преубај категории фала, јас само имам да кажам годинава не те гледам и ми недостигаш, а впрочем, сигурна сум дека ти имам истото речено и претходно.
Ти благодарам што конечно направи да сфатам дека веќе не ми е тука местото. Со толку интелегенција на претек и неограничена ароганција човек едноставно не може да се носи веќе. Продолжете да бидете најпаметни, најхаризматични, најинтелегентни и се нај нај и над нај. Се надевам дека еден ден ќе слушнам дека си добила признание за заслуга од Фајзер. А ние, игнорантните нема веќе да ви сметаме во претварањето на форумов во змиско дувло. Нека остане само за вас.
Ваква категорија стварно не е потребна и ова е навреда. Ипак е право на избор, а јас тоа што сум си го избрала и што сметам дека е најдобро за мене не ме прави необразована.
Искрено не очекував од толку паметни и стабилни членки на форумов да бидам спомната во позитивен контекст. Фала ви
Ох боже! Звучиш ко да паѓаш на провокација, иако е далеку од тоа мојата намера, ама очигледно така си ги разбираш работите. Ко и увек, нели‽ А игнорантноста моментално ти лежи во тоа шо целосно занемаруваш со која поента е темава, те погодува форум и наједноставно мислење на рандом член од истиот. Не знам што го разбираш агресивно изразов. Нешто шо речиси сите го имаме. Некој помалку, некој повеќе, вклучувајќи ме и мене. Исто ко со егоизмот на пример, сите во некоја прилика сме биле за нешто себични рецимо. Обично не реплицирам на вакви мислења, али ова онака, пластично да доловам. И ради разидување. Ти биди така, јас еве меил на Биотек пишувам, признание барам. Свашта!
Не, никако. Лошо сум се изразила, се вратив сега да се прочитам. Пологично е дека ти меѓу првите ќе знаеше, не јас.
Во иста или слична категорија бев спомената од неколку членки. Ви благодарам што сте се сетиле на мене, во било каква конотација. Што да кажам, секогаш сум во право, дури и кога не сум, ќе направам да сум во право, макар пишувала и 30 страни за да докажам. Совет, не влагај во дискусија со инаетливо магаре.
Оваа година би да гласам само . Се надевам нема психопати пак да се пуштаат од 1047194891 различни "профили".
@Lianna Anna како го склопи постот, се фаносав Подобро не можеше Јас и годинава ќе скокнам, многу време сум овде, мислењата ми се тие, членовите се истите, секоја година не ми се повторува.
Благодарам за сите спомнувања во темава. Иако можам да напишам милион категории, позитивни и негативни, ќе напишам само една бидејќи оваа членка ептен ми ја одбележа годинава. Најиритантна, нај-тапа-мислења-за-животот, нај-сака-да-биде-контрадикторна-од-инат: @GrimTheReaper. Знам дека ова звучи агресивно, ама не го баш мислам така, просто сум воодушевена.