@Anabelle.Amorette леле во иста листа сме, а ти доби најsavage хахахахахаха прејако Не знам дали јас или ти, кој треба да се преиспита @sweet-cherry најпобедник на годината, кој што сака нека каже. Love you girl
Најобјективна: @Bezimenka90 и @pdb123 пошто мислам дека умеат да фатат некоја тема детално и да се одделат од чувствата. Најдиректна: @nextredstyle порано директноста ти ја интерпретирав како сериозност ама од ко те запознав поќе знам дека не е така. Straight to the point. Честопати и хумористично доловено. Најфина: @Ketchup и кој мисли поинаку - преиспитај се. Најинтересен машки член: @Ajronmen со хумор рапојте. Форумџика со најтапа смисла за хумор: @theowndemon долго време веќе сум фан на dry humor and dad jokes. Кој се пронајде во описов нека си се додај во категоријата. Најмамичка: @theowndemon еднаш скроз несвесно идиотката на колега ко се видовме в пазар реков дека одам да земам храна за детето. Ми вика како се вика. Има многу 'чоечко' име. Океј. Заминваме. И по некој ден ми вика не ми личеше за мајка. Ко ти дете. Детето ми е мачор. Најкорнишонче: крадам категоријава оти без конкуренција е @KateKane Наjзависна од шопинг: @sweet-cherry чим е од заеднилки буџет можам да те пишам и тебе. Гејмер на годината: @f.girl и мислам на квизој. Не читам. Не знам. Ама инстиктот знам дека не ме лажи. Ако друг е најгејмер, и грешам за победникот, знај дека ти си мој субјективен победник и другите ќутете и лажете ме. Фала. Најсвекрва: мојата де @LejlaD As you should queen. Ова е остатокот + нешто мое. Засега друго не ми текнува ама па одамна не памтам толку да ми било мака. Ако ми текни ехе до НГ има да се дополнам 100 пати. Добра ноќ.
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: Михајло Најискрена @Feminka22 Форумџика во негативен поглед за цела година @buba4e89 Најинтелигентна форумџика: @WildMk
Најдобар модератор/администратор: / Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @theowndemon @Cosmic Girl @tambelina ( последнава членка во брачни растур направи). Најдуховита: хм… @flower30 @Ajronmen Најсериозна: @nextredstyle @Luciferka Најтупаџика: @Luciferka Најпровокаторка: @cooll @Серотин @forumce Најспамер: / Најкреативна: @Anabelle.Amorette @theowndemon Најстабилна во ставови: @WildMk @KateKane @crimson ( ќе напише мислење и толку е.) Најлажга: / Најискрена: јас. Најзаљубена: @Dream-Girl @Bezimenka90 Најобјективна: јас, @kuc @JuLleE Најдрска: @cooll @Dumbledore @Bridget Најдиректна: јас. @Feminka22 Најфина: @Kris80 @koritsaki @lovemme @ThePharmacist @mssuniquee @Kris80 @marama Најдосадна: / ( не ми се тагира иначе знам кому му припаѓа титулава). Најинтересен машки член: Сите Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: @Серотин @Dumbledore @cooll Форумџика во позитивен поглед за целагодина: @KateKane ( годинава сакам да си ти форумски идол). Стискам палци. Најшминкерка: @marama @koritsaki Најдобро облечени: @joy1 @Ugly Duckling @SuperGirl24 @Berguzar @mssuniquee Најташнарка : @Zaljubena26 Најмачкар: @theowndemon Најдокторка: @Alishan30 Најсекси член: Шопингхоличарка: @joy1 @buba4e89 ( мора сама да се тагнам,умре циганката што ме фалеше ). Џојка прејаки ствари купува, добар вкус има.. Најпцујач: @KateKane - немаш конкуренција. Најироничарка: @Celltica ( како да не те спомнам). Ликови што фалат: @Kukla994 Членка што мислам дека се има изменето во позитивен поглед: @LiliBoz Порано @Серотин сакав да ја читам, но дефинитивно се има изменето. Најкучкар: @СуперДевојка Ако ми текне уште нешто ќе додадам.
Нај-partners in crime: @f.girl @Bezimenka90 Нај-еднаш се живее person: @Amellie13 Нај-нетибројамниеденнидва: @Anabelle.Amorette Нај-жена-божица и буквално ray of sunshine person: @KateKane Најмесарика/најдомаќинка: @f.girl Нај-спремна за мажачка/најзаљубена: @Bezimenka90 Нај-автомеханичар/махер за бандажи: @Bezimenka90 Најлимон: @Bezimenka90 Нај-стручњак за сите видови риби (можно е и хороскопски риби): @f.girl Нај-ми фалат јадења од: @theowndemon (активирај се плиссссс) Нај-личност-што-има-за-се-разбирање: @pdb123 Нај- + : @Ketchup Нај-ми-е-страв-да-ја-изнервирам: @Celltica Најинтересен машки член: @Scott Weiland Нај-борец и нај-фина членка евер: @sweet-cherry Откритие на годината: @QweenSM Attitude-на-насилник-ама-длабоко-во-себе-е-софти: @Feminka22 Најубави десерти: @Anika55 Ииии Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Ugly Duckling
Ајде и јас да чкртнам нешто, иако не бев нај нај годинава тука. Најинтелигентна форумџика: @Lella @KateKane Најдуховита: @GirlRose @Bezimenka90 Најсериозна: @nextredstyle Најтупаџика: @Luciferka @Tanjamm Најкреативна/најзгодна: @Ugly Duckling @joy1 Најстабилна во ставови: @Celltica @Nausicaa @nextredstyle Најискрена: @Anabelle.Amorette @sweet-cherry @theowndemon (ме издриблавте убо ова година ама знам дека ме сакате) Најзаљубена: @Bezimenka90 (нормално), @Dream-Girl Најобјективна: @Angie1432 @pdb123 @Billy Idol Најдиректна: @Feminka22 @Bridget @WildMk Најфина: @cresa-jagoda @Dream-Girl @Ketchup Најинтересен машки член: @Billy Idol А сега некои специјални категории: Најбести засекогаш: @Anabelle.Amorette (те сакам мори, поќе од џин тоник дури, шо едвај чекам да се налејме) Најхрабра: @sweet-cherry (помина многу работи и остана најсрцка личност) Нај-hopeless romantic: @Bezimenka90 Најфит: @LadyLollypop @Ajronmen Нај-антика: @John Snow Нај-поќе мажи треба да се ко вас: @Ajronmen @Ketchup @Scott Weiland Нај-жена за пример: @KateKane Најпастрмка: @f.girl Нај-ја нема повеќе време ама ко ќе дојди кажува сѐ како што треба: @pdb123 Најдиктатор: @nextredstyle Најмамичка: @theowndemon Нај-онаа личност што не си знаела дека ти требала во животот: @Celltica Нај-многу ми е мило што ја запознав годинава: @GirlRose Нај-овертинкер што се замара со работи надвор од нејзина контрола и ги нервира тие што ја сакаат: @Amellie13 (морав и за мене едно) Сите ве сакам. Можно е да додадам уште, можно е и не, зависи како ќе ми дојди. ----- Па исаф немаш колку пиеш, ко црна дупка да имаш а не желудник. Spoiler
Најпозитивци од кога сум на форумот (а бев со друг ник да не се чудите), ја одбележуваат секоја година и ги барам да ги читам: @0ли @Celltica @KateKane @Cosmic Girl @Mantub @Bridget Не е некој позитивец ама е ултра искрена и пример за директност, а не она што вие мислите и го мешате со домашно невоспитање. На негативците нормално нема да потрошам време, си знаете кои сте