Најчипс форумџика: @M&M Најзолва: @Cosmi и јас Најморален поддржувач на диеталките: @Ariel Најлажга и празни ветувања : @KateKane Најафта: јас и @KateKane Најпостови ради кои се држи здив од почеток до крај, обожавам да читам, не прескокнувам и сакам уште: @Yowannty НајиЗтушкан: @ALISA0000 Најмразач на Моцарт куглици: @mal.ecka и @Kasiopaja221 Најдомар на форумов: @Peco И најшлаг на тортата, најјагода на шлагот, најспринклс на шлаг пената на топлото чоколадо, а истовремено и чипс м'цнат во сос од павлака со кари: @Bridget
Се омажи за Норвешка и толку? Девојко, знаев дека ќе најдеш некој кој ќе готви за тебе, ама не волку брзо.
Најинтелигентна форумџика: @theowndemon @KateKane @Cosmic Girl Најдуховита: @Celltica @theowndemon @Herrera Најсериозна: @buba4e89 @RainBow Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Feminka22 @referentka Најискрена: @Rama Најзаљубена: @Dream-Girl @Snowflake99 Најобјективна: @Feminka22 @Rama Најдиректна: @Feminka22 Најдобри души: @Rama @referentka Најфина: @Dream-Girl @quattro @Bitter-Sweet @Ketchup @Amellie13 @Anabelle.Amorette @Billy Idol Најинтересен машки член: @Billy Idol Најготвач: @Anika55 Најфали: @AnaKarenina Најчитач: @RainBow @Emotional123 @Mishela Најсовети: @referentka
Леле @NarCis@ јас ќе те стаам во категорија Најмразач на сендвичи од 7ца и ќебапче во мекица, да знаеш Сигурно умот ти бил во @KateKane ко беше темата за Моцарт
Чекај, чекај... не рече ти дека не ти се убави? Ако не, длабоко се извинувам Најмразач на 7-ца Ни во овој, ни во нареден живот
Почитувани сончеви колектори што сте поставени овде, За најанксиозна, поточно без дијагноза - јас. Зошто? Оти сечев, лепев, монтирав, го втев, го втев, и пак не можам да си напрам уба листа, а никој да не фали. Spoiler Се работи на случајот многу сериозно, до крајот на годината (мало сутра) ќе напишам, ако не, Вучич да помага.
- Најдобар модератор/администратор: @koritsaki - Најдуховита: @elimkd - Најкреативна: @Anika55 - Најстабилна во ставови: @cresa-jagoda & @Rama - Најзаљубена: @Snowflake99 & @Dream-Girl @Guns N` Roses - Најобјективна: @elimkd @Billy Idol @Guns N` Roses - Најфина: @Ugly Duckling - Најинтересен машки член: @Billy Idol - Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Ugly Duckling *Најстил женска: @joy1 @Ugly Duckling @mssuniquee @emkaemka *Најстил машко: @Mr. Scratch *Најслатки миленици: @joy1 *Најкафе: @joy1 @Yowannty *Најуникатна и најшопинг: @danichap
Најзаљубена: @Bezimenka90 @Dream-Girl and me Најкреативна: @f.girl @Ugly Duckling Најфенси: @joy1 @emkaemka @mssuniquee Најготвачка: @Anika55 @SofiMar_ @Natali.3 Најфина/најљубов: @GirlRose @Iris-1234 @Bella_Stella @АнаМаријаД @sani99 @Suze18992 @DaisyDoo Најинтересен машки член: @Billy Idol @Ketchup @Ajronmen Најмногу ги пратам по темиве каде и да пишуваат(stalking): @GirlRose @fana @eli25 @Cosmi @buba4e89 Најшопинг: @Kasiopaja221 @joy1 @danichap Најфали: мојот вечен непребол @*Лаванда* (ако ме читаш од некаде, врати се жено) Најжена борец како никоја друга: @Bella_Stella инспирација до века си ми
Не ми се верува дека ми најде категорија , па уште на врв на листа Ме мрзи сега да пишувам треба да размислам малку
- Жени - борци за мене, од темата на срце ... членки кои би сакала да ги запознаам, да ги гушнам и да им кажам дека се ќе поминеме : @flower30 @LejlaD @mal.ecka @Rama @TeddyGrey - Најфенси облека за деца/бебиња: @stsmua05 @joy1 - Најизбувлива, а истовремено фина : @Feminka22 - Најбанирана : @WildMk - Нај-се-пронаоѓам: @KiT -НајНајјјјфотогенични фотографии од: @Bezimenka90 @f.girl @Dancewere
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda @koritsaki Најинтелигентна форумџика: @Cosmic Girl Најкреативна: @Ugly Duckling Најстабилна во ставови: @Peanut Butter @Cosmic Girl Нај-кафе слики: @f.girl Нај ФИ слики: @Anika55 (какви десерти правиш, секоја чест) Нај-фотографии: @Dancewere @Ketchup @Bezimenka90 Нај-читач: @Emotional123 @RainBow Најискрена: @Feminka22 @flower30 @mareane Најзаљубена: @Snowflake99 @-црноока- @en5 Најшопингохоличарки: @buba4e89 @joy1 @emkaemka @koritsaki Најдиректна: @Feminka22 @nextredstyle Најфина: @Rama @cresa-jagoda @QweenSM @Amellie13 @Beautiful Dreams @sweet-cherry @flower30 @Peppermintka @Glowy @ElenaOfRivendell @Guns N` Roses @FridaodaMk @mal.ecka @Anie93 @LejlaD Најинтересен машки член: @Waverly Raven @Ketchup @Ajronmen @Stark @Radler @Billy Idol Нај-вкус за музика: @Waverly Raven Нај-диеталки: @Ariel @mareane @ALISA0000 Нај-банирана: @Feminka22 @WildMk Нај-фали да ја читам повеќе на форумов како порано: @Dust @Bubce38 @prominent Едит: цело време ми текнува за уште некој, може ќе се надополнам до крај на месецот