Најтреташ: @Bratot @mesecar @KiT @fbaby @_cupcake_ Најпоборник за човекови права: @Feminka22 Најдонaтор: @minne992 Најнесебична: @Anika55 Најдомаќин: @staycalm Најстабилна и несебично споделува совети, според мене треба да ја земе титулата на најфорумџика: @Annath Најискрена: @LiliBoz Најобјективна: @Bitter-Sweet Нај насекаде ја има: @WildMk Најфина: @cresa-jagoda @Dream-Girl @Ugly Duckling Најфилмаџија: @Аргентина * @boomsleng Најинтересен машки член: @Bratot @Ajronmen @Waverly Raven @Ketchup Најуспешна 2022: @-црноока- Најстил: @India Најкреатор на теми што не ги разбирам: @theowndemon Најдобар вкус за музика: @Billy Idol @Amellie13 @A94 @DaisyDoo @Dancewere @tambelina Нај да ве прашам нешто за малиот: @elenaklasik
Само една категорија нај-пораснат член на форумов- @CameliaMiller Тоа не значи дека е најголема, само опсервација дека ни порасна девојчето and I think that's beautiful . Уште да се научи кафе без млеко да пие, и може за Мис да ја гласаме. Бонус категорија- најмногу недостасувачки членови- моите омилени животинки, @kravce @zhap4e . .... ПС бонус категорија- омилен повратник, или иди-ми-доџи-ми член @Mantub
Најдобра фи една и единствена ма кралица на фи/ @Anika55 (уникатна си секоја чест) Кралица на мемињата уникатната и неповторливата/ @KateKane Форумџики со смисла за хумор/ @NarCis@ @flower30 @JuLleE Кралици во модни/ со преубав и уникатен стил/ @joy1 @Ugly Duckling @buba4e89 @mssuniquee И единствениот крал на модни/ @Stark Најбанирана и најприсутна со многу многу мислења / @WildMk Најгласна најборбена за правда/ @Feminka22 Најкреативна/ @danichap Најзаљубена/ @en5 Најинтересни членови за читање/ @theowndemon @Yowannty @Kris80 @EuHenIa @LejlaD @LadyC (недостигаш) @SV1911 (и ти недостигаш многу) @kuc @ALISA0000 @Alishan30 @marama @mareane Најфини/ @LejlaD @marama @flower30
Сите ликови слични со постоечките се измислени! Освен оние кои не се *Најфраерка: @LiliBoz *Најдуховита и нај- ми го прави денот и кога сум даун : @NarCis@ @Eli23 *Најзаљубена: @Dream-Girl @Snowflake99 *Најборбена: @QweenSM @LiliBoz *Најгуру за нега на лице: @koritsaki *Најготвачка : @Anika55 *Најфина: @LejlaD * Најинтелигентна форумџика: @Cosmic Girl *Најстил: @joy1 @Ugly Duckling @emkaemka @mssuniquee *Најсвекрва: @LejlaD *Најснаа: @theowndemon *Најсваќи: @LejlaD @mareane *Најмлада баба ту би: @stetoskop *Најдокторки: @Alishan30 @Annath *Најмачка: @Feminka22 *Најфото: @Dancewere *НајфорумџиЈа: @Peco разбира се *Нај-се-пресели-во-најубавиот-град: опет @Peco *Нај-сакам да ги запознаам: @WildMk @Kris80 @NarCis@ @KiT и сите остали од матичната ни тема
Најомилени форумски миленичиња-џинџерките на @kristina.k & @Stark Најдруштво за турски серии: @elimkd, @nextredstyle, @cresa-jagoda, @mssuniquee, @Snowflake99, @minne992
Луѓе wow фала на сите за вакви номинации Не очекував Ептен се позитивни Фала на сите досега што ме испотагнавте, иненаѓена сам
Не следам многу категории, затоа листата ќе се состои од Форумџики кои беа најактивни во категориите што најчесто ги читам Прво ќе започнам со најомилената тема, а тоа е темата за фотографии. Тука како Најфотографки се: @Ugly Duckling @Dancewere @DaisyDoo (врати се pls, ми фалат твоите фотографии ) @zuto Следно, Најчитателки: @ane.bella @Emotional123 Најдруштво за читање: сите од клубот за non-fiction, @Bezimenka90 @Lella @pdb123 И една подкатегорија: Нај - сакам да ни се придружи, а не само да лајкува: @do-re-mi Најубави слики од кафе: @joy1 @Yowannty @Natali.3 Најнокти: @chocolateheart @Dream-Girl @jarec6 @joy1 @buba4e89 и многу други, тешко е да одвојам неколку Нај - СДК постови: @Dream-Girl @Feminka22 @nextredstyle вас најчесто ве среќавав во таа тема Најевровизиско друштво: @staycalm @Ahoy @Mr. Scratch @Bezimenka90 @Waverly Raven @Ugly Duckling @KateKane нз за вас, ама јас едвај чекам да дојде Евровизијата Нај-спорт девојки: @Stephen Amell @sunshinebabe @Reina.Gitana @_beautyy_ Најпозитивни форумџики за цела година: @Ugly Duckling @Angie1432 @QweenSM Првата ме смее и секогаш пишува relatable постови, втората кога и да ја сретнам во некоја тема се согласувам со нејзините мислења и ми се допаѓа објективноста, а третата кога и да ја читам осеќам позитивност, ведрина и љубов (прав борец си, заслужуваш 2023-тата да биде твоја година и од срце ти го посакувам тоа) Е сега морам да споменам и членови кои лично мене ми ја одбележаа изминатава година Најдобар хумор: @Bezimenka90 и @GirlRose откачени се жими сѐ Најнеправедно банирана: @GirlRose Еден период сакав и да покренам движење со парола #JeSuisRose Какви неправди доживеа... шмрц Најфит е дефинитивно @pdb123 А воедно и човек со кој можеш да разговараш детално на секоја тема Најмодна икона и човек со кој радо би делела еден чадор: @Ketchup Најсмешни memes прават @Ajronmen и @sweet-cherry нека дојдат изборите и тогаш е нивното time to shine Најкомши: @Anabelle.Amorette Нај - категорија шо не знам како да ја именувам: @KateKane После толку номинации на Кејт како нај-корнишон, сега кога ќе видам корнишон првата асоцијација ми е Кејт од Фемина, односно корнишон = Кејт . А кај што е она, тука е и @Celltica , па правилно би било корнишон = Кејт = Селти Најмачкарки: @theowndemon @Amellie13 @nextredstyle
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda, @koritsaki Најинтелигентна форумџика: Сите сте, не можам да одвојам некоја посебно Најготвачка: @Anika55 Најтипка: @Ugly Duckling, @joy1 @emkaemka Најшминкерка: @marama, @Dream-Girl Најискрена: @Feminka22 Најзаљубена: @Dream-Girl Најдиректна: @Feminka22 Најфина: @Dream-Girl, @Guns N` Roses @ElenaOfRivendell Најинтересен машки член: @Waverly Raven, @Ketchup, @Stark Најборец: @MandyLane Најдокторка (забарка): @Annath Најприсутна: @WildMk Најдобар советник за козметика: @koritsaki, @Biodevojka
Spoiler Во 2013та со другарка ми имавме период на честитање родендени со срцепарателни РЕФЕРАТИ јавно на Фејсбук. И едната пиши, а другата обавезно враќа во коментар: "лелеее пилееее ме расплачииии, фала шо си тука за мене во тешки моменти, мило ми е шо те имам, бла-бла". Ко да ти ја спасила цела фамилија од пожар, а не ко да честитала роденден. Шо би рекла @Feminka22 кринџ про макс. Нејсе, до сите шо ме означивте: лелееее пилееее плачам!!!
Ја поддржувам оваа категорија. Кои жртви ги прави и какви неправди трпи. Уште згора на се, не може ни да се утеши со пилешка пастрмајлија.