Ај вака, наместо најваква, најтаква, сакав сликовито да доловам. Можев и поарно да смислам, ама леле Драган многу сум возбудена. Ми текна дека на вакви слики се означвавме порано, ми се виде интересно (имам и други слики можиме и нова тема да отвориме). Да не е хаос да пишам на неа, ќе се помачите ама ќе сфатите. Па каже: -наставникот верувале или не: @RainBow -чупенцето шо си чита: @Dream-Girl, за испит се спрема, едвај чека да заврши да можат со либе да прошетат. -чупенцето шо пиши на табла: @Biljarkata, пиши некој линк шо веројатно никој друг нема да го отвори. -двајцата на клупа шо дебатираат: @Billy Idol со @Tanjamm, тема војна во Украина, само не се толку насмеани. -тој шо лежи е: @Ketchup да одмори чоеко, ќе се јави ко ќе има некоја поконтроверзна тема. -со авиончето: @SofiMar_, омилена за направи сам декорации. -со маската: @flower30, мора некој и да е class clown (позитивна смисла). -стој на раце: @Munchmallow20 абе ако треба и на гла ќе застани, само да се искажи (и ти позитивно). -овие двете шо играт се: @KateKane и @Celltica. Кате објаснува како треси цицки прва на свадба, Селти се' за љубов, мора да ја поддржи. -чупето шо пиши на клупа: @Mantub, паметнио пиши нели, епа запишва љубовни и брачни совети, и по некое мислење за актуелна тема. -она шо мавка на клупа качено: @nextredstyle оправа некоја крива дрина со тие напред шо се тепат, кои и да се. -е машките две шо беснеат со клупата: @Bezimenka90 и @f.girl. И @GirlRose ќе беше со нив, ама избркана од час. Неправда. -пред огледалце: @SuperGirl24, комбинацијата денешна си ја гледа. -тој шо дремнува на клупа: @staycalm, калм си е чоеко, ко Кечап ќе се јави ко ќе има нешто битно, а и уморен е спремаше шпагети од сабајле. -со флејтата е: @Ahoy, вежба песна од Евровизија, грчката сигурно. Заврши короната па сега мора да се пренасочи. -чупенцата шо си подават со топка: @Amellie13 и @Anabelle.Amorette, бестис, после часој ќе одат на џин-тоник. -долу има еден се брка со мачка: да, @theowndemon е, неќела вода од фонтаната да пие. -двата шо играт на клупа се: @joy1 и @emkaemka, стигна каргото и донесе 250 пакети па пикат под клупа. @Feminka22, @WildMk, @buba4e89 кај психологот се. @Ajronmen и @Stark ги ослободија, на натпревар ќе оделе. @Bratot и @Waverly Raven му касни возот, утре ќе дојдат, ако не в година, ене кај е хехе. @Mihajlo отсутен, никој не знај кај е и шо прај, иди еднаш годишно, а пак сите 5ки му се. Мислам дека и дипломската помалку текст ми имаше.
Ме извади од памет, си викам кој ме прозива сега и зошто Најубај номинации евер Не ги знам сите соученици, што е и нормално, јер си бркам јас работа на табла ама веројатно сите си ги погодила ПС. Се отепав барајќи ја Димн со мачето
И јас да пишам. Листава може да подлежи на измени и/или дополнувања. Пишаните во негативните категории да не се лутат, темава е сепак за забава. Најдобар модератор/администратор: @Ketchup Најлош модератор/администратор: сите останати. Најдуховита форумџика: @KateKane , @Billy Idol , @flower30 Најкорнишонче: @KateKane Најнрд: @pdb123 Најзлочки: @Bezimenka90 , @f.girl Злочка на fun way: @theowndemon Најзаљубена: @Bezimenka90 Најфина: @Ketchup , @theowndemon , @Amellie13 , @pdb123 , @Rama Редок бисер: @John Snow , @Scott Weiland , @sweet-cherry , @Anabelle.Amorette , @LadyLollypop , @GirlRose Дава најдобри/најкорисни совети: @Annath , @Cosmic Girl Најискрена: @Feminka22 , @buba4e89 Најстабилна во ставови: @Cosmic Girl , @Angie1432 Најјадачи на благо: јас и @Dream-Girl Најпијачи на кафе: јас , @Dream-Girl , @buba4e89 , @f.girl , @Bitter-Sweet , @Yowannty , @joy1 , @minne992 Најсериозна: @Ahoy , @RainBow , @Аргентина * Најголем фан на Евровизија: @Ahoy , @staycalm Најтупаџика: @Luciferka , @GirlLove , @WildMk Најпровокаторка: @Bridget , @WildMk Најбанирана: @WildMk, @Feminka22 Најдрска: речиси сите од клубот 40-ка Најобјективна: нема таква Најдиректна: јас Најинтересен машки член: @John Snow , @Ajronmen , @Billy Idol Најфосил: @John Snow Најнедостасува: чваркољубителите @DiCaprio и другата половина што заретчи @John Snow Најљубители на и најексперти за Шаоми: @Billy Idol , @quattro Најдобро облечена: @Ugly Duckling , @buba4e89 , @Stark , @joy1 , @SuperGirl24
Најдобар модератор/администратор: @RainBow Најлош модератор/администратор: Mihajlo Најинтелигентна форумџика: @Lilit Најдуховита: @Biljarkata Најзаљубена: @poi Најсериозна: / Најстабилна во ставови: @Cosmi Најкреативна: @Dream-Girl Најтупаџика: онаа што спие на форум Најпровокаторка: @Srckata28 Најспамер: @Feminka22 Најлажга: не знам Најискрена: @Rama Најобјективна: @Bitter-Sweet Најдрска: @Bezimenka90 Најдиректна: не знам Најфина: @Dream-Girl Најдосадна: @Srckata28 Најинтересен машки член: @Ketchup Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: @Bezimenka90 Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Lilit
Мало дополнување. Нај-си-го-имаат: @theowndemon и @sweet-cherry , и @KateKane и @Celltica . Најдруштво во политичките теми: @Billy Idol , @Amellie13 , @Feminka22 , @Bratot , @Waverly Raven Најбунтовна: @Feminka22 Најдобро нашминкана: @Snowflake99 , @marama Најлајкачи на постови: @shz , @manako1 , @LejlaD Најдобри десерти од ФИ: @Anika55