Еве сме секо. Ми е гајле што шегава е од илјада деветсто шеесет и трета, уште ми е смешна. На прашањето дали бевме скарани, можат ли Вучич и Грујо да не се сакаат, две сестри, две судбини
Најдобар модератор/администратор: @theowndemon Најлош модератор/администратор: @RainBow дека ме банираш нонстоп, ништо лично Најинтелигентна форумџика: охх не знам, @theowndemon е доста паметна, @KateKane @Billy Idol Најдуховита: немам никој на памет Најсериозна: @angie Најтупаџика: @stay Најпровокаторка: @Celltica Најспамер: @stay Најкреативна: @theowndemon @simonna.a @1209 Најстабилна во ставови: јас, @Julie Џулето неќе да ја тагне.. @CameliaMiller Најлажга: @Peanut Butter Најискрена: @WildMk на времето Најзаљубена: @Dream-Girl Најобјективна: @KateKane Најдрска: јас Најдиректна: јас Најфина: многу сте ама @joy1 @Dream-Girl @Munchmallow20 @Stark @Billy Idol @Tanjamm @fbaby @nextredstyle @Bitter-Sweet Најдосадна: ne znam Најинтересен машки член: не можам да одвојам, ама доста се смеам со @Ajronmen Форумџика со најтапа смисла за хумор: ЈАС Форумџика во негативен поглед за цела година: нема Форумџика во позитивен поглед за цела година: не знам
@theowndemon До знакот е. Зато сфаќаш. @Bitter-Sweet , @Feminka22 Девојки, фала ви. Ама, најфина не сум. Секому според заслуга. Толерирам додека можам. Ваква сум, таква сум, онаква сум... Ме уморува тоа. Спојлер Од смеење, де. Божем другите се перфектни. Имам мислења на кои имам право. Жалам што на некои им смета моето постоење овде. За нив, де! Јас немам проблем со нив, тие имаат проблем со себе! Дел 1. Најдобар модератор/администратор: @CrazyOne , ти благодарам што бргу реагираш на пријава за разлика од некои , @theowndemon и ти си прилично брза, можам да те замислам колку уживаш бришејќи. Најлош модератор/администратор: @Mihajlo , @Femina Спојлер Де, прочитај што ти пишав во лп, важно е-ако реагираш можеби ќе докажеш дека си човек , @RainBow , сите останати Најинтелигентна форумџика: нема таква, џабе улизување. Најдуховита: @Billy Idol , @Ajronmen Најсериозна: не знам која да ја ставам тука, битно не сум јас. Најтупаџика: @GirlLove , @Tanjamm Најпровокаторка: тука пола активни идат. Најспамер: оние поновите што го бараат катчето. Најкреативна: никоја. Најстабилна во ставови: @Billy Idol , @Bitter-Sweet , @Feminka22 , @Mrs. right Најсомнителна дека е КараМиа: @Celltica Најобјективна: нема таква, сите се дел од форумска секта. Најдрска: 90% од клубот 40ка. Најдиректна: @KateKane Најфина: @Bitter-Sweet , @Rama , @Amellie13 Најдосадна: @RespectAndObey Најинтересен машки член: @Billy Idol , @Ajronmen , @quattro , @Bratot Нај-Шаомиста: @quattro Најрусофил: @Billy Idol Спојлер да не се оддаде после двоумата у СДК , @Amellie13 , @Bratot Најмногу недостасува: @John Snow јави се море, @Dream-Girl Форумџика со најтапа смисла за хумор: @Tanjamm Најљубителки на кафе: јас, @lost123 , @manako1 , @Lilik , @TravellerS , @Bitter-Sweet , @SummerGirl , @joy1
Најмила мојаааа и јас сум се некако нашла у тема форумџики што нешто одбележале. Оваа профилна ја ставам па нека бидам мамичка full package. Лав ју
Најкреативна дел2: @1209 сега видов илустрациите и ми текна на тебе, нека биди ова како специјален поздрав. Истото ме мачи. Се осеќам како активно да пробвам да ја туркам темата ама на никој не му е гајле, за жал.
Еххх, ко ќе се сетам на времето кога ќе влезев во ваква тема, па кога ќе се видев тагната како дрска жено плава или нешо као најсмешна, па доживљај невиден, одма посакувам да сум "плава". Среќа до подмочуење. Сега све неки нови клинци. Јави се јужна !!! Север и запад, нека не знаат кои сме!!!
Кога ќе речат не е веќе интересен форумов, епа не е, некои ликови се неповторливи. Ти, Бриџит, баба Рада, подруго беше. Па и Рама беше мирната девојка што беше уживање да се чита меѓу сите вжештени глави. @Rama Туку, за категорииве кај што ме ставиле, фала ви на помисла на сите. Ај ќе разберам да сум за некој сериозна ама не разбирам како некој во ваква срцка како мене може да гледа мрчатор или тупаџика. Јас сум само објективна и не гледам никови, кажувам што мислам без да ми е гајле кој го напишал нештото. Ако некој си се пронашол во нешто, го пецнало, не знам јас. Ако вакво прекрасно битие полно со љубов и ведрина му пречи на некој, тој некој не е нешто добар. Хехе
Фала ти на помисла Битер Јас скроз изгубив желба за пишување, онака воајеришем по малку, затоа не знам ни кого да гласам, ни знам што се случува низ форумов, ни бутур П.с не бев секогаш во мирните, посебно не на темите за религија, понекогаш таму знаев остро да реагирам на спротивни ставови од моите
Дел 2 Најсапортив машки член: @Ketchup Нај-баба со младешки дух: @Biljarkata Најфина тетка: @LejlaD Најдуховита тетка: @flower30 Најлајкачи на постови: @LejlaD , @shz , @manako1 , @Anyshka Модна икона: @Ugly Duckling , @joy1 Спојлер Богами да се бираше најдобро облечена форумџика на годината, ФМЌ и 40ка ќе се испокасаа. Дури и внатрешно ќе се поделеа. Несебично води кампањи на други, дури и на своја штета: @theowndemon Има најлабави штрафови: @Pacifist На западњачки платен список: @Tanjamm
Посебна награда за ова најлајкачиНе е прв пат,а само прстов мој си знае.Шала на страна,да ве испочитувам сите и секое ваше мислење кога и да ве прочитам.Доколку се вмешам тогаш ќе ме запукате,па си ќутам.Тоа е причината на делење лајкови од моја страна.То е То
Само една кандидатура од мене-@MissChievous за Нај-позитива на годината @nextredstyle thank you, за најбољата титула евер. #Најбабаамамлада Добри се и другите, ама мојата е најубава