Најдобар модератор/администратор: / Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @Biljarkata Најдуховита: @Adidas888 Најсериозна: @Feminka22 Најтупаџика: @Mrs. right Најпровокаторка: @staycalm Најспамер: @нина122 Најкреативна: @Antoninaaa Најстабилна во ставови: @Cka Најлажга: / Најискрена: @Feminka22 Најзаљубена: една од 40ка,не ми текнува како се пишува... Најобјективна: / Најдрска: @NarCis@ Најдиректна: @Gosh Најфина: @theowndemon Најдосадна: @Mrs. right Најинтересен машки член: @Stark Форумџика со најтапа смисла за хумор: @MissChievous Форумџика во негативен поглед за цела година: @Anyshka Форумџика во позитивен поглед за цела година: @theowndemon
Втората доза. Најљубителка на кафе: @nextredstyle , @Antoninaaa, @Manako2 , @lost123 , @W@nda, @joy1, @Marijana93, @Puellapulchra , @CrazyGirl15 Најсуспектна персона: Спојлер нема да објаснам за оваа категорија, претпоставете си сами ако сте паметни @FriendOfDorothy , @Mumoftwo30, @Anyshka, @Anika55, @Компир Манџа, @ForeverME Најтрол: @Adidas888 , @нина122 Најрусофил: @Amellie13 , @Bratot , @Billy Idol , @quattro Најзападо-НАТО-фил: @malerozna , @RespectAndObey , @Tanjamm , @Cosmi Нај-демек-неутрал: @nextredstyle , @Realist1 , @Feminka22 , @Biljarkata, @sonuvana Најтрачара: @CooperD , @AngelOfArh , @nena2010 , @angel92 , @JuLleE , @Feminka22 , @FriendOfDorothy , @Feniksgirl , @Viktorijaaa5 , @antonelala , @Lilit , @Yowannty Редок бисер: @Scott Weiland , @Rama Најлајкач: @Manako2 , @shz Поднослив новајлија: @Alek90 , @DS10 Најдемнач: @Peco , @John Snow Крипи е да се постира само во 40ка, музички и хумористични теми. Од следната година малце појше активност.
Многу би сакала и специјални категории да додадам, но моментално воопшто не сум креативна како минати години, па ќе одам by the book. За понатака си велам ќе смислам нешто друго. Најдобар модератор/администратор: абе сите сте најдобри, чим е жив форумов уште Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: ова беше категорија во која пред некое време не знаев кој попрво да ставам. Но сега ми текнува само на @Lianna Anna @Billy Idol Најдуховита: @Adidas888 памтам дека годинава само на твои постови се имам смеено до солзи а подкатегорија "изненадена од хуморот пошто обично не делува така": @nextredstyle Најсериозна: @RainBow реално, но и за глобален модератор да си мора така @Bitter-Sweet Најтупаџика: @Tanjamm @RespectAndObey @staycalm Најпровокаторка: @нина122 најинтересно ми е кога потпалува драма и си се повлекува, she knows exactly what she's doing Најспамер: ботовите што хакираат стари профили и машките манијаци што демнат во заседа во одредени теми Најкреативна: @theowndemon @1209 @Ugly Duckling не за џабе ја носат титулата со години Најстабилна во ставови: @CameliaMiller @Yowannty сум приметила дека често го кажувале она што јас го мислам само не знам да го скоцкам така добро Најлажга: тие дуплите што успеваат под радар да поминат, браво Најискрена: зар има таква? I think not Најзаљубена: @Scott Weiland Најобјективна: @Annath @Oriental @Biljarkata секогаш на поентата без вжештени глави Најдрска: сите што се исмеваат за недостатоци по темите за јавни личности Најдиректна: @Feminka22 @Mrs. right @Puellapulchra Најфина: @nextredstyle @MarigoldA @Oriental @Rama @LejlaD Најдосадна: @FriendOfDorothy @GirlLove @INNERBEAUTY Најинтересен машки член: @Realist1 @quattro @Billy Idol @Bratot Форумџика со најтапа смисла за хумор: сите со бумерските хехенца во смешни слики Форумџика во негативен поглед за цела година: @RespectAndObey Форумџика во позитивен поглед за цела година: / Толку од мене моментално, едвај и овие ми текнаа бидејќи не е ништо како порано , но сакав да си го направам своето. Можеби некого имам испуштено, но ако се инспирирам за специјални категории ќе биде надокнадено.
Поентата е да сме реални, а не да си ги пишуваме другар(к)ите. Најлош модератор: @RainBow Најспамер: сите нови т.е дупли профили кои се толерираат. Најдиректна: @Tanjamm иако на одредени теми не делиме ниту едно исто мислење, си држиш темпо и ми се допаѓа. Лице никому правење, а ставот тоа е. Најквалитетен машки член без конкуренција: @Vikktorr Форумџика од која сум ги добила најдобрите совети: @Summerbaby Форумџика со која имам многу сличности: @mimi333 Форумџика заради која ја отворам темана 40-ка: @ALISA0000
Најдобар модератор/администратор: сите ми се исти Најлош модератор/администратор: сите ми се исти Најинтелигентна форумџика: @Tanjamm Најдуховита: @Dentina Најсериозна: @forumce Најтупаџика: @MissChievous Најпровокаторка: @ArabellaStarfall Најспамер: @нина122 Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Yowannty Најлажга: има ли таква шо не лаже Најискрена: @eliesaab, те неам читано за се, ама од тоа шо прочитав, ми стоиш на искрена личност Најзаљубена: @gjoker4e мислам дека беше со симпатијата Најобјективна: @Mrs. right Најдрска: @Feminka22 ама во добра смисла Најдиректна: @Gosh Најфина: @Biljarkata Најдосадна: @INNERBEAUTY Најинтересен машки член: @Stark Форумџика со најтапа смисла за хумор: уште неам прочитано таква Форумџика во негативен поглед за цела година: @Ivicka_1993 Форумџика во позитивен поглед за цела година: јас
Фала Ели, иако би сакал наместо машки член , да бидам само член. Јасно ми е дека на женски форум има вакви и онакви жени (од сите типови)и мажи во една единствена група, ама имај предвид дека и мажите се жени како и сите други хаха (Имаше еден комичен француски филм со такви име, гледан пред многу време..) И плус, морам да додадам нема квалитетни и неквалитетни луѓе, има луѓе со вакви и такви особини, начини на мислење и изразување. И секакви се потребни за еден форум да функционира. Убаво да си ги поминуваш празниците посакувам, и истото им го посакувам на сите феминки и феминци...
Не очекував да бидам спомната тука годинава, благодарам @theowndemon & @Mumoftwo30 Демонке, ти си една од личностите чии профили секогаш ги проверувам кога ќе наминам овде, за мене си дефинитивно најфорумџика во позитивен поглед за 2024, ти се восхитувам на силата и позитивната енергија и ти посакувам сѐ најдобро во оваа борба. Бидејќи at this point се појавувам воглавно само на политички теми, сакам да ги издвојам моите нај "woke" луѓе што никогаш не ме разочарале - @KateKane @staycalm @Lella @Angie1432 @crimson
Немој и ти ко тие модерните, што не се идентификуваат како мажи! Секакви има - да, ама треба да се зачувуваат квалитетните членови.
Хаха, не мислев на тоа, веројатно и сама знаеш. Ух, има многу да се каже, секогаш, има но, уште еднаш ќе ти заблагодарам.