Најповратник @Guns N` Roses Нај-побегуља @Gosh Нај-лажни ветувања @Ava.84 Нај- Здравко Чолиќ (заљубим се пет, шест пута, у року од 3 минута) @gjoker4e ... To be continued... ако ми дотекне
Жити све , кај виде /прочита нешто па да донесеш заклучок дека @Viktorijaaa5 и @JuLleE се трачарки ?! Трачареле бре Јуле и Вики !!
Кого правиш будала? Баш во категоријата се спомнати најактивните членки во трачарските теми. Полека малку, темава е за забава.
Читам како што е напишано Какви будали какви бакрачи Најтрачарка ......и си наредила десет ника. Тие три ми запараа очи.
Абе многу работи има промашено,џабе седи на форумот од сабајле до вечер и цела вечер. @nextredstyle после 40 год на фемина
@ForeverME Ко нова членка не можеш да знаеш дали имам или немам нешто промашено. Сама си докажа зошто си за во категоријата најсуспектна персона.
Исчитав неколку мислења од сите кои ги имаш наведено,ни едно не ми се совпаѓа со твојата ранг листа. Грешиш срцка
Седи мирна Бубо, за темите за кај фациве е ова Само Јованити не знам од кај ја извади, другите горе доле тие сме
И јас истото го мислам. А и ми нема некоја смисла човек тука помалку од 3 месеци да коментира ,,Форумџики кои ја одбележаа 2024". Вистина и ја сум нов ама пак друго е февруари друго е септември.
Па не треба да си толку глуп за да сфатиш некој каков е. Кога ќе застанам на маса со луѓе одма проценувам кој е реален,кој е стипса,кој срамежлив. Мислите дека не постојат други форуми,па кој бил член на некој друг форум одма може да процени со каков вид на луѓе си фатил работа и трач муабети
А знајш дека тинкербел беше банирана негде средината септември, а форевер ми е зачленета на 20 септември? Случајност? Не би рекол
@Bubce38 арно ме означи да видам дека постои темава Не се согласувам со тоа кај сум спомната @JuLleE има и потрачарки ама ај нека сме
Ti kazi zosto ne moze coek da te tagne hahaha. Mene si mi na pola nominacii se iznamaciv. Stavam JuLIeE i neke