Не би ме чудело да е. Сега @nextredstyle конечно може да не прими мене и @Realist1 во феминското разузнавачко биро
Пфф овоа е чиста саботажа на ликот и делото на Ава .Сигуно некои сили од дома те плаќаат против мене да пишеш. Ќе видеш на пролет. Туку можеше подискретно да ме пишеш најпинокио. За @gjoker4e од завидлк оти немаш ни еден симпатија се грешно си разбрала.
Ја па сто пати си ја препеав у глава, си викам некако не ми иде накај Чолиќ Нема шанси да направам селекција на членки по категорииве па макар мозгала месец дена т.е. можам само за само најнекреативна: јас А и не ок кога сум активна 99% во 40ка само
Мене скоро се ми е Здравко Чолиќ од прва ...почнува заљубим се пет шест пута...и продолжува опеглана ночу, опеглана дану... Јас-најкреаривна Ќе се испратам
Се пресмеав од сабајле како ми беше стужено, пиев шербет за скриен шеќер и чекам сеа. Абе битно да те спомнат па и ти. Ја среќа више не сум најзаљубена, срамота на овие години само таму ме спомињаа. Било што друго поише ми одговара више.
(almost) silent читач овде. @theowndemon е мојата форумџика на годината. @Hygge-girl сакам да ја споменам, девојката со малку ама сите вредни, научно издржани, полни со позитива мислења. @Anika55, заради тебе и твоите слики редовно го отварам форумов и ми се како сонце на дождлив ден. ете, толку, тоа е моето скромно мислење Среќно, let the forum games begin