(Технички форумџија ако баш сакаме да цепидлачиме) @FriendOfDorothy Прв пат го забелешав со следново мислење Се пресмеав и од тогаш си признавам доаѓам почесто само за да ги читам неговите мислења. ***** Дечко, секоја чест на смислата за хумор, како и на стабилните и солидни ставови. Многу би сакала да те видам избран за форумџи(к)ја за годината 2025. Keep up the good work
Ќе бидам како Caitlyn Jenner у glamour магазин, кога зема за ,,жена на годината", ќе се отворат дискусии, дебати, поделба на кланови, МПЦ ќе се вклучи, невладини, на Гоџо здруженијата, отец Јаков, папараци, скандали, тој притисок нема да можам да го поднесам срцка, ноу ноу. Титулата ,,Форумска дворска луда" ми е доволна. Шала на страна, овде сум за забава и тепање време, не сакам никакви номинации, ни награди, дури се осеќам анксиозно ако некој ме спомне, ако некогаш добијам награда, ќе ја подарам овде, како у Mean Girls, кога Кејти (Линдзи Лохан) ја скрши круната и ја делеше со цела публика, тоа би било топ, ќе плаче цел форум од емоции. Инаку еден од поомилените филмови. Ако имам време, ќе ја напишам и мојата листа, се плашам да почнувам, пошто ќе биде огромна, би требало да ја завршам до Нова.
Таман мислев да терам категорија...форумЏи на годината... @FriendOfDorothy ... ... он ќе го кршел соковникот, или кафематот, или што и да е, ќе го делел по другарки. У категорија растурикуќа, заедно со Демон ќе идеш.
На првата и втората придружничка ќе им го поделам соковникот, јас како потенцијална Мис Фемина, за да биде сѐ регуларно, никој со врски и непотизам кај мене, не сум Влада на СРМ.
За таа постапка, никој нема да ме обвини за непотизам, сите ќе се согласат дека ќе оди во вистински раце.
Најдобар модератор/администратор:/ Најлош модератор/администратор:/ Најинтелигентна форумџика: @theowndemon Најдуховита: @FriendOfDorothy ❤️ Најсериозна: @nena2010 Најтупаџика: @franca Најпровокаторка: @нина122 Најспамер: @Компир Манџа Најкреативна: опет @theowndemon Најстабилна во ставови: @Yowannty Најлажга:/ Најискрена: @Cka Најзаљубена: / Најобјективна: @Biljarkata Најдрска:/ Најдиректна: пак @Cka Најфина: @Bubce38 Најдосадна: @Најубаф на свет Најинтересен машки член: @FriendOfDorothy Форумџика со најтапа смисла за хумор: @franca Форумџика во негативенпоглед за цела година: @GirlLove Форумџика во позитивен поглед за цела година: @LejlaD
Темава ме потсети лани ова време колку си бев активен, дремев на форумов, немаше тема да ме нема, годинава слабо, ептен слабо, а може и дека ми ги нема анте и реалистот (додуша анте можда и да ја има, кој ја видел)