Моите гласови отидоа за: @Dust @Gosh @Lianna Anna Ова се форумџиките кои за ова кратко време додека сум дел од форумот ми оставиле најголем впечаток.
Гласав за омилените, ми оставиле најголем впечаток оваа година. Со среќа на сите останати. @Dust @Gosh @Lella
Гласав за @Annath @Bender Rodriguez @danichap и ако еден од нив победи ќе ми биде навистина драго и ќе бидам мнооогу среќна!
Искрено сите од листава ги читам и имам форумски респект и тешко ми беше да одлучам. На крај моите гласови завршија кај @Bender Rodriguez @Someonespecial и @Lianna Anna Со среќа на сите номинирани.
За мене една членка која ја номинирав прва и гласав досега ми оставила навистина многу пријатен впечаток и мислам заслужува да биде пример за другите. Ни треба таква самосвесна и стабилна особа како идеал кон кој треба да стремиме на форумов и себе си на него да се направиме подобра верзија од што сме а со тоа и дополнително да го направиме поубаво,попријатно катче нашиот форум.
Wow дојде и времето за награди Би гласала за сите од листава искрено, ама кога веќе се мора три, тие се. Гош чија искреност ја сакам, дури и тогаш кога не се согласувам со нејзините мислења И Референтка и Анатх кои така ете...срце ми сака Би била среќна да победи било кој, ама и особено мило би ми било овој пат да биде тоа Анатх Ај частете сеа јогурт