Гласав исто и јас Ние дека скапавме во мајчински Сигурна сум сите од номинираните се интересни за читање
Во Теарце е забележано како член на кандидатите за форумџика на годината,врши поткуп на гласачи. Гласањето се одвива во подмитувачка атмосвера
По се изгледа таблетот ќе патува за Немачка годинава (Ваљда не грешам дека Danichap беше оттаму) Но секако ништо не е сигурно и никој не е сигурен Лани имаше јак пресврт последниот ден, па затоа сите надевајте се и продолжете да не подмитувате. Досега добив вечера за двајца Кај Спасе, едно ноќевање во Банско во понудата е вкучено (Ноќевање во сместување по избор: Бесплатно користење на Wi-fi; Користење на СПА услуги: арома сауна, финска сауна, инфраред сауна, солна сауна, парна бања, панорамна парна бања, лакониум, релакс), потоа добив неколку кг сирење и 5-6 тегли ајвар од една домаќинка. Отворена сум за мито.
Гласав за @danichap , @Annath и @Gosh . Се надевам дека Ана или Дани ќе победат. Двете ги сакам и неизмерно почитувам. Стари членки, Ана е од самиот почеток, Дани со години е овде. Двете растеа со форумот, деца раѓаа и раѓаат . Ана и Дани се Фемина . Третата мислев да е @joy1 , ама поради тоа што лани си ја понесе титулата, овој пат третиот избор падна на Гош. Освежување ми е и уживам да ја читам. Можеби и најинтересен лик моментално. Ете вака играв јас.
Jas dadov eden glas bez da prochitam deka mozhe poveke Prv pat glasam, neiskusna de Mojot glas otide za @Someonespecial
Mnogu se raduvam sto site 3 moi nominirani se na listata za glasanje: Annath, Joy1 i Danichap. So ogled na toa sto joy1 pobedi lani i jas mislam deka super bi bilo da pobedi Ana ili Dani. Ubavo kaza Jule, tie ne se forumdziki na godinata, tie se Femina.
Ми требаше време да се одлучам за кого да гласам, сите од листава сакам да ги читам. Од сите може по нешто да се научи. Гласав за @Lella која ми оставила голем впечаток и е многу интелегентна девојка. За да си ги одбрани ставовите не и е тешко и километарски постови да пишува. Браво девојче. Вториот избор ми беше @Gosh. Иако годинава беше најактивна од секогаш сум сакла да ја читам. Ми се допаѓа нејзината директност. Без влакна на јазик, а секогаш коректна. Третиот избор ми беше најтежок затоа што ја сакам и редовно ја читам нашата спешалка, но се одлучив еден глас да дадам за оние повозрасните. @referentka секогаш ми била пример за жена која знае што сака. Секогаш знаела да посоветува и тоа да биде направено без исмевање.
Јас само ќе кажам дека гласав. Нема да навлегувам како и зашто бидејќи повеќето членки што се номинирани овде ми се премногу драги и може да замислите колку тежок е изборот кога тоа е така. Верувам на повеќето ни се случува тоа. Ќе кажам само дека многу ми е мило што на листата се најдe @Annath (која неуморно со многу трпение дава совети за се што е потребно) , така да една од членките кои добија мој глас е таа. СО среќа на сите
Гласано за @danichap , @joy1 и @Someonespecial . Според мене дефинитивно феминките кои ја обележаа годината, а и години наназад Со среќа на сите
Гласав за @Annath, според мене една од подобрите форумџики. Има и други секако ама некои веќе зеле тутула како што видов. Среќно на сите
Не ме бива за кампањи, требаше Сноу да си ја ангажирам како советник За живот...на Фемина Повели и од мене, иако @joy1 си ја завршила работата
Го сменив мислењето. Сепак, решив да гласам, за оние кои кон мене немаат почит и не ме сакаат, да им покажам дека непријатели за мене нема, дека и нив ги сакам и дека воопшто не ме познаваат ако мислат дека сум тука за хејтање, мрчење и слично. Гласано е.
Мислам дека годинава кој и да победи ќе ми биде мерак, супер е листата, може единствено недостасуваат уште неколку. Јас гласав за @Gosh @Bender Rodriguez и @Lella Уште кога номинирав се мислев за @Lianna Anna и не ја номинирав од единствена причина што е прекратко на форумот, ако продолжи со ова темпо, очекувам догодина да води. @Annath ми е меѓу најомилените за читање, плус фала ти најмногу за активноста во темата за стоматолошки проблеми @Someonespecial доживеа интересна трансформација годинава, ми се допаѓа. @danichap @referentka ми биле отсекогаш кул, @Dust почнав да ја читам пред некој месец, а @joy1 не ја номинирав затоа што победи лани. Вака генерално, не можеше подобар список.
Jas nema da otkrijam za kogo sum glasal, toa kje go zadrzam za sebe, kako i da e kje im posakam samo mnogu srekja na site koi se naogjaat na listava i krivo mi e sto ne se najde Briar Rose na listata ama toa e toa, povekje srekja idnata godina. Izvinete za latinicava, nemam kirilicen font vo momentov.