Не се налутив Џој, нема зошто. И пред некоја година го имав дадено истиот одговор кога се најдов на листата.
Знам дека сликата е за хумористични цели, но во моментов книгата што ја читаме во клубот е токму за slavery и пред очи ми се страшни слики, а не пак да бидам претставена како тој со камшикот. Жалам што сум парти брејкер, ама ова не поминува за хумор, ноуп. Додека сум тука, @Annath со години ја читам, исто ми помагала со совети кога било потребно и да победи подарокот ќе биде во прави раце. Но, @danichap ја читам постојано во мајчински, па некако за нијанса ми натежнува вагата на таа страна. Се извинувам за сериозниот пост во морето на шалење, ама ме пресече @JollyGirl.
Гласав за @danichap и за @Annath. Секогаш на форумот за совети, без иронија и слични негативности. Само ми е криво што @kukla21 не е на листата. Таа ќе беше трета за која ќе гласав сигурно
Јас пред некој ден го гледав филмот 12 years a Slave, па замисли како ми беше додека ја барав сликата (ко со пиштол некој да ми стоел за да ја ставам ) Ете ти биди тој долу ако сакаш, а друг нека биде со камшикот Се зезам секако, и им се извинувам на луѓето од црна раса ако читаат. (Не ми ја бришете сликата за да соберам уште некој лајк).
Од 10 личности на листава, 5 ми се најнеомилените на форумов, другите се ок. А само 5 имам неомилени, како можеа баш сите да се најдат овде, еве не знам. Тежок период е ова за мене, не можам да ја гледам темава.
Кој ти е крив што не знаеш на сите и да праќаш... Цуци, маци, куци, срцка, душичка, мила и.т.н.... Башка кафенце и благце не си почастила никогаш. Ни смисла за хумор немаш. Мижи, не глеј тука.
Од мене глас за @Dust . Ја читам често во последно време. Иако,би гласала и за @referentka и @danichap .