Aма во грешна категорија си номинирла,ова се избори за форумџика на годината,таа што ја пиша за други избори треба да се номинира,кандидира и освои.Ќе не опраи сите. После ќе пееме удри бригу на весеље.
Мене @baba Rada ми е фејв тука последниов период, често ја забележувам низ форумов оваа година,но бидејќи не ја најдов тука на листата ќе ја номинирам.Секогаш е позитивна,ведра, насмеана и со смисла за хумор и често знае да измами насмевка обожавам луѓе кои зрачат со позитива
Гласав за @joy1 ! Обожавам да ја читам. Не секогаш се согласувам со нејзините ставови, но сепак ја почитувам заради стабилноста. @kukla21 ми фали на листава.
ме нема на листата? А се утепав слики ставајќи И јас гласав само за една. Може јас да ја " испросам " наградата
Ти си во посебна категорија и во годинава што следи ќе ти се радуваме тебе и на малото галапче на многу поважна победа
И мене ми фали @kukla21 во листава Баш 2017та е и нејзина година и да беше во листа со двете раце ќе гласав за нејзе ја обожавам
Глaсaв зa @Annath . Не јa пoзнaвaм личнo ниту билo кoј нa фoрумoв нo пo oпшти мoaбети вo рaндoм кaтегoрии секoгaш е дoследнa. Реткo кoј нa фoрумoв знaе некoгo дa пoпрaви a тoa дa не е нaдменo и нaвредливo. И кoгa имa спрoтивстaвенo мислење тoa никoгaш не преoѓa вo кaвгa и пaтем секoгaш се труди дa пoмoгне. Мнoгу oвде требa дa учиме oд тебе. Дефинитивнo зa пример. Среќнo!