И покрај моето мрчење сепак ке гласам за оние што за некоја нијанса се издвојуваат и до некаде ми оставиле подобар впечаток од другите Моите драгоцени- скапоцени гласови одат кај: @referentka @Lianna Anna @Lella
Гласав за @Someonespecial , сакав и за @Dust и за @joy1 , но касно сфатив дека отпосле не може да се гласа за уште двајца..... Така да, во наредна прилика за нив, а за џој гласав лани , ете некако се искупив .
Чест е да се биде на листава со вакви деца Уште малку па 100-ка ќе имам Кај можеш со ,,ламји,, да се натпреваруваш...ке се удавиш покрај нив БравоС, во секој случај, листата си е на место, на врвот горе-доле се на место ликови , освен јас што не сум. Се шалам дечки Само напред П.С. Во меѓувреме некој се сожали и ми даде поенче
Tи си будала тешка, јас да ти кажам. Имам теорија за традиција на победување на феминки, НО ќе ја преќутам... нзс може да искочи и со годинава здравје, може да влезе у званична статистика дека тоа е така. Даклем, сакам да ми победи "мојата", но знам дека не е таква (сега злите јазици ќе речат дека под таква се крие нешто мнооогу лошо, но ју вил невр ноу, дали?) и нема да победи. И тоа... малце се шалам, малце не се шалам, ама животот е како Кока Кола.
Сваровски? Срам те било и мито уште бараш. Немој да ја поддржуваш паранојата дека мислиме лошо, па после бан, епа бан сеа тоа е. Јас на пример не мислам лошо колку за бан. Уствари не е воопшто лошо... ама оди па докажи им сега. Тоа се вика ПР, поим немаш значи. #страввокоски #немаправданемамир А тек порано... Па плачки, па приговори... па местенки...
Имаш јавно ко секоја година, ЗНАЧИ БРАВО, ЗАСЛУЖЕНО Е ГОДИНАВА!!! Дека другите години не било, а обично тие што го констатираат ова се членки од истата година. А во ЛП плукање ... традиционално и искрено фемински. Да се помириме, лицемерието е максимумот што може да го достигне форумов. Тука приговорите обично одат со бојкот на тема или цел форум, засекогаш се скаруваат. Пред повеќе години во тек на гласањето избраната фемина на годината приреди таков дебакл во реалноста, па тоа беше дури шармантно како може масовен презаеб да направи еден човек. Заебанцијата беше на сметка на членките. Реално.
Омилената твоја. Скандалозно по лп отиде све тоа. Па сите беа потресени, не им беше веројатно дека тоа е можно.
Трендафилка? Не бев јас активна во тој период, знам дека имало натегање со Сноу Квин, ама по лп што се дешавало не сум во тек.