Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџики на годината 2017: Annath и danichap

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2017.

?

Која форумџика ја одбележа 2017 година?

Анкетата е затворена на 28 декември 2017.
  1. Annath

208 глас(а)
    33,5%
  2. Bender Rodriguez

123 глас(а)
    19,8%
  3. danichap

208 глас(а)
    33,5%
  4. Dust

126 глас(а)
    20,3%
  5. Gosh

119 глас(а)
    19,2%
  6. joy1

151 глас(а)
    24,4%
  7. Lella

36 глас(а)
    5,8%
  8. Lianna Anna

65 глас(а)
    10,5%
  9. referentka

112 глас(а)
    18,1%
  10. Someonespecial

125 глас(а)
    20,2%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.403
    замисли да се гласа кој највеќе бил активен на ТОА поле. хахаах

На ivi1987, Annath, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.059
    Допаѓања:
    268.781
    Мореееее, секогаш останувам неинформиСана |(

Ај кој сака нека ми раскажува дешавки по ЛП ]:)

Од догодина кој ми раскаже најтрач муабет, за него ќе гласам :nod:

На ivi1987, sweet-cherry, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Ај вие да родите ..

А ние што сме со ку*е што да праиме ? Влагаме ли у категорија на размножување ?

Just asking ...

ПозЗ3³ ®

На Victorian, theowndemon и Someonespecial им се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Гарант ќе биде @Bender Rodriguez... Хахаха...и таму ќе успее да се мушне...:D

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.403
    јас мислам Дани пак ќе водеше :D

(дани не се лути мала шала (highfive))

На shz, CameliaMiller и baba Rada им се допаѓа ова.
  6. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.059
    Допаѓања:
    268.781
    Значи да темпирам трудноќа, никако пред април дете правење..... таман 9ти пред Нова....

На ivi1987, Petra777, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    20.060
    Зашо муабетов не го извади порано? Барем да знаев да не губев толку време по темиве, наместо во правата. :rofl:

На ivi1987, Annath, Rama и 8 други им се допаѓа ова.
  8. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Па добро тогаш и јас да се спремам и да станам мајка. :P

На Annath, theowndemon, Lianna Anna и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.514
    Кога ќе почнам да пишувам темата ќе ја напуштат пола. А кад тад ќе дојде тој ден.
    Две-три од принцип (бога питај што значи ова) а другите од истите причини зошто вмро 11 години владееше.
    Бриџа глеам слабо пишува таму, а има алиби да да...да фати да пишува...бан ќе јаде ако на малиот му дава ќебапи да јаде или исто ќе ја испразни темава.
    Мала шала дечки... да не сфатите сега трагично. Мора малку да се пошегуваме на наша колективна сметка.
    Ќе си отворам тема мачкински муабети па да видиме чија мајка црна вуна прела.

На Espadrila, Rebecca_R, JuLleE и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Јас за трачот дојдов, избориве не се интересни баш8-|

На Victorian, Rama, theowndemon и 6 други им се допаѓа ова.
  11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.403
    Морам да кажам дека во темава некои членови прв пат ги сретнувам. Ко пример членкава над мене :D

На ivi1987, Petra777, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Замреа времињата кога форумов беше уствари интересен, сега се вртат само деца, бременост, +/-40 и младинско ќоше, да не беше политиката и мак.јавни фаци и чат пат уште некоја тема немаше ни да отварам тука.

На Victorian, faye, Rama и 5 други им се допаѓа ова.
  13. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Колку ми се смешни,да не речам детски муаберите за тоа како тоа сме ние неоговарачки а се знаеме што се пишува по лп.
    Ко губи има право да се лути.
    Ето како шо јас си се налутив шо ме нема на листата а си се сметам за центар на светот,универзумот де.:drunk:

Ај си се тешам со тоа што ми се допаѓа листата .
    Додуша секоја година мо се доапаѓа,одкако сум зачленета.
    А оти ?
    Оти ние си ја креираме де.
    А се друго се сведува на забава,ама зависи кој кога како сме расположени па така си ги перцепираме работите.
    Од мене си тргнувам.:smirk:

Го Дани,го,го Ана ,го Спешалка ,Даст,Бендез,Гош...ма сви гооууу:party:
    Џои на тебе нема гоу оти ти претходна година беше,иначе итекако заслужна за на листата.
    Жени како тебе и Дани,расположени секогаш да помогнете,советувате и малку ви е тукашно признание.

На Victorian, ivi1987, Espadrila и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    Quick question: Дали воопшто постојат одредени критериуми по кои се избира Форумџика на годината?
    Just asking ... :wasntme:

На Gosh, Someonespecial и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  15. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Партија, табор, мито, целувки...

На Petra777, CameliaMiller и Briar Rose им се допаѓа ова.
  16. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    Tisk, tisk, tisk...

На Someonespecial, CameliaMiller и baba Rada им се допаѓа ова.
  17. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Ајде, едниот коментар го избришав, ќе напишам друг. Се согласувам со Гошка за тоа што го напиша за подфорумот „Мајчински муабети“ ама сега на крај крајава повеќето членки кои се на форумов ја концентрираат својата активност таму и по се изгледа гротото членки на форумов се мајки, јас лично не ги посетувам тие подфоруми ама чим секоја година се избира членка која е активна на тој подфорум тогаш има и добра причина. Ова гласањево е сепак само забава и сметам дека не треба да се сфаќа толку лично.

Мене лично сите од листата ми се супер и заслужно се сите на таа листа, а исто така им посакав и среќа на сите. Сите луѓе ми зрачат со позитива и се фини и љубезни.

Сега тоа што има незадоволни луѓе поради тоа што не се нашле на листата и го користат форумот само за лечење фрустрации и комплекси е друга работа.
    Нема ни да се најдете, тоа е сигурно.

На kikkki, forumce, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.514
    Деца, заебанција е заебанција и е од 2011 (со се лп итн муабетот).
    Претпоставувате глупости, ни па тенденциозно се зборува, толкувате па преувеличувате.
    Шегата е на друга страна и не е на местото кај што ја барате.
    Да, еве лути, најлути у свет сите останати 39.990 членки. Бидете сериозни, најсериозно.

Факт е дека некои од вас премногу лично не поднесуваат некои членки и се соживуваат со тоа до степен на дискриминација. Дури и симпатично делува.

Ако алудирате дека на некого, тоа е само ваша желба за драма особено зошто се дешава и 5 за 12 да се смени резултатот. Така што џабе боцкањето... или финтата е да се наведе кон нешто кое не постои.

А што се однесува на тоа кој и каде, колку помагал и зошто - не мешајте баби и жаби. Некои не сакаат ПР и нема врска со ова што го зборите.

Нема потреба од хистерија и преувеличување.
    Зборувам за себе, другите кои се вклучија не знам. Мислењето на Бриџит ми беше бијонд смешно, не ни имав намера да пишувам, ама пресмешно е... реално.
    И секогаш ќе ве заебавам со бојкотирањето теми сите до една кои бојкотирате и при тоа не е од омраза како што сакате да си замислите дека е, туку зошто стварно е смешно.

На Rebecca_R му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Duzi pobedi edna godina, 2 godini Trendafilka. Znaci deka ne pobeduvaat samo clenki od kategorija bebe.
    Samo toa bese odamna, ja koga vi vikam deka ostarevme, vie ne veruvate. Pa zena koja e zaclenet na forumov 2009ta, ako rodila vo 2010 deteto naskolo i odi. A seto toa vreme sme na forumov, jas 7 godini, 2010 letoto se zacleniv.
    I uste mislam deka lanskata lista bese podobra, ja nema Bridzit,Cka vise ne pisuva i neznam koj uste mi fali.
    A bi sakala Anat da pobedi zatoa sto e od pocetokot tuka i zasluzuva da pobedi na ovaa lista.
    I ako ne se lazam sekoja godina e nominirana. Znaci deka treba da e kvalitetna sekoja godina da se naogja vo top 10

На Victorian, ivi1987, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  20. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.059
    Допаѓања:
    268.781
    Јас одамна се бунев што на овој форум е скоро невозможно да имаш дискусија, со аргументи, со се'.

Се' се сведува на:
    1. Имаш деца? Кога ќе имаш ќе знаеш (овој "аргумент" е валиден само ако зборуваме за "како знаеш дека на бебето му се цица" - во секоја друга дискусија е само немање на аргумент)
    2. Секој има право на свое мислење (апсолутно, но затоа треба да дискутираш и да го образложиш мислењето)
    3. Претерано приватно познанство (што доведува до создавање на кланови и непристрасност)

Искрено, да сметав дека вреди и дека има со кого да се дискутира, ќе бев во религија или психологија активна, но и кога сум се обидела да дискутирам, сум сфатила дека е тоа... па, скоро невозможно.

Како што сфатив од последниве страни, пошто лично не сум сведочела на настаните, се' тоа срце, љубов, душо... е смешно на форум.
    Има луѓе кои обожавам да ги читам и ниту една од нив не е лигавешка, како што е на пример @Someonespecial која е и мојот избор годинава, тука ќе ги набројам и @Annath, @Lilit, @zhap4e, @Bridget, @joy1, @vitamina, @theowndemon, @LiliBoz, @Offspring, @duffi, @Luna91, @LadyC , @♡BuBaLe♡ @Cka .... сигурно некоја заборавив.

Поентата ми е, некои од нив се и мајки, и религиозни, и немајки, и нерелигиозни, и не се согласувам со нивните ставови 100%, ама се ликови кои имаат што да кажат, го кажуваат тоа и знаат да дискутираат за истото. За мене се они победници, без оглед кој ќе победи.

Сепак, ова е општ форум, си постојат специјализирани форуми за храна, за родителство, за медицина итн. Јас зборувам дека општо, вредат, барем за мене, најмногу на овој форум.

На Victorian, ivi1987, Annath и 13 други им се допаѓа ова.