Јас ги номинирав: Чак Норис, Бетмен и Брус Ли. И ја номинирав членката која ме праша зошто се повлекувам од повеќето теми. Си знае која е, нема да ја споменувам тука јавно. Само сакам да ѝ се заблагодарам многу, ми остави позитивен впечаток многу. Покрај горенаведените номинирав уште две членки. Бај д веј, под Бетмен не подразбирам Бетмен Велит, тој во моментов е недостапен.
Eve i Jas nekoj da nominiram za prv pat vo nekolku godisno clenuvanje na forumov. Dva lika koj mi ostavile neverojaten vpecatok. Cesto koga ke mi naleta nivno mislenje vo temite koj gi sledam nemozam a da ne go procitam nivnoto mislenje. Posebni se po svojata skromnos, voodusevuvaat so znaenje, kultura, umetnicki kvaliteti,.... nad prosecno zreli licnosti za svojte godini. @theowndemon i @Briar Rose Se razbira deka ima i drugi likovi koj se na mojata lista no gi izbrav ovie dva bas zatoa sto otskoknuvaat vo grupata od 20-30 godisni.
@toogood Јас номинирав ... „тајно“, поточно, семи- тајно. Секогаш кога ќе дојди анкетата кажувам дали некој на листата сум го номинирала или не. Мал хинт, номинирав личности со кои се зближив повеќе последниов период.
Dosega nikogas ne sum se izjasnila javno koj e moj favorit no godinava imav potreba. Ve citam podolgo vreme i nemozev a da ne kazam javno sto me voodusevilo. Sekoja majka bi posakala vakvi deca.
@toogood Ти благодарам многу за твоите преубави зборови, навистина ми значат Искрено и не очекував дека некој мене би ме номинирал ...
Топ 3 веќе си имам . Секогаш овде, секогаш има што да се научи од нив. Ми мати вида што сакам да се четири, ама една ќе елиминирам. Лани бев Џој тим и победи нормално. Се пријавувам за ДИК и јас. Роди ме мајко и фрли ме во ДИК.
@Yipman2 те молам кажи ми дека не си Твитераш, и дека сеа си пикнат у Влада, па немаш време, и не ти е на нивоууу да агитираш по штабови?!
јас никогаш не гледам кој што пишал,читам само коментираното така да не можам да учествувам во номинирање
Имам топ 10 и нешо, ама сега ќе треба да го намалам изборот. Не е фер. Мислам дека сите од нив еднакво заслужуваат да бидат тука. Во секој случај, иако е анонимно, јас сум издајца и ќе кажам. Се одлучив за @Bender Rodriguez @Lella и @Briar Rose.
Јас си номинирав тројца. Сакав и самата,арно ама ит ис форбиден Луѓе номинирајте ме бе,се колнам во косата на Тони Михајловски дека помалце глупости ќе тресам следната година Ќе настапиме Скопје со Растур бенд мајке ми
Мислам годинава време е да одбереме маж за најфорумџија. Има доста квалитетни машки членови, па да ги рушиме предрасудите дека жените се лоши и себични. Кога сме кај @Yipman2 мислев дека знаете, ама очигледно не знаете дека Јипи е всушност Бетмен Велит. Така да, од ќелија не верувам да има добра мрежа затоа го нема
Ја го чекам наредно Јипи за 8ми март со порака со честитка. 8ми март не е 8ми март без него. Има време до тогаш. Ја круна не би, ама фотеља во ДИК со задоволство, со 16та до 24та плата и патни трошоци и се со ред. Да не звучам нескромно ама што јес јес. Имам многу топ, и не можам да издвојам 3... Бендер заслужено треба да зема награда и без гласања и номинирања, а ако не зема треба да се прогласи за феминскиот Калимеро ака Леонардо ДиКаприо. Кога ќе успеам да ја стеснам листата ќе номинирам.. ако успеам. Се осеЧам ко да изневерувам некого вака.