Шала на страна дечки, имам 6 купони вишок од веро, има саати од по 1200, кој сериозно се лути, ќе се присобере, ќе му купиме саат. Има и за 1600 тестери парфеми... ама што ако е тестер, милилитрашата па е поголема, ќар до гуша. За таблет малку потешко, ама ќе се притесниме ќе најдеме решение, фамилија ли е што ли е ова. Е сеа... не секоја ќе ви паше достојно за титулата ама мора да најдеме компромис. Каква ќе биде таква, наша си е тоа е сеа... и мене не ми се свиѓаше оризот денес за ручек, ама дм спремал сеа тоа е... љубов. Една која номинирав е на листата. И тука може да кажам дека се лутам, точно зошто во целост не сум ги погодила номинираните. А реално сметам дека Стетоскоп треба да биде форумџика на годината. Не е на списокот, но годинава според мене нема позаслужна... Може само да учиме како се држи глава високо горе.
Мoјa теoријa нa зaгoвoр зaрaди кoјa верoјaтнo ќе бидaм избришaнa е декa членките се прoизвoлнo oдбрaни oд...не знaм кoј. Кaкo инaку дa јa oбјaснaм aжурнoстa нa глaвните мoдерaтoри, aдминистрaтoри кoи вo рекoрднo време пребрoјaa глaсoви и нaпрaвијa листa? А пoзнaтa ни е нивнaтa aжурнoст?
Не знам што се радувате оти не сте на црната листа на Бриџа...она жената само кажа од номинираните колку се наоѓаат таму, ама јас мислам оти ништо не завршува тука. А, Бриџе? @Bridget
Еве јас ќе ви донирам Самсунг таблет, ако има плачковци меѓу 30годишни жени и мажи со здрав разум..трошка За @stetoskop целосно се согласувам со тебе. Морален победник за 2017
@Emy867 мислам дека болдираното е доволно јасно Но, судејќи по нејзиниот последен пост, изгледа сепак не Ова е неомилени активни членови, за пасивните не важи
Пфф.. Ќе ве изедат ајкули таму. Паркирајте си го задникот на топло и речете фала на било каква награда Затоа што ние модерираме ден и ноќ, а ебано пенкало немаме добиено
Мој минус. Ама добро, и онака Бригита ја читам откачи, закачи...па ете се издадов сега оти не сум им баш 100% посветена на нејзините постови. Ама пак, со неа НИКО НИЈЕ СИГУРАН.
Луѓено на месечинана се качија,а тука како се преброиле гласовите за номинации зошто ва работа не е работа на модераторите. Епа Цацко Конопишки како советник на Министар без ресор што поставуваа вакви (хи)п(о)атетики ги броил бре. Све чесно со чисти раце броено за да почне ЖивоТ на форум.
Ама па прво теФтериЧ треба да ти дадат за да заслужиш пенкало со знакче феминка(по можност феминка на год.).
Нема..се поебаа Ајде бегам од темава, да не се налутам уште повеќе што нема пенкало де Ааа демек давале некад па мене да ми дадат? Тој филм само на сон.. ај