На крај најбољи пресврт ќе биде утре @Lella 30мин пред полноќ да избие на листата со 200+ гласови и да биде победник.
А што мислиш дека ќе правам со сите претходно спремни профили? Само чекам погоден момент да ве фатам неспремни.
Исто. Ова преку ВМРО. Ама оти паднаа на избори, сега слабо иде. За бројките ќе мораш таму да се обратиш. Не беа фини да споделат со мене информација.
Таман, плус некој емотивен момент, фати ги на емоции и после може да го продадеш сценариото на телевиса пресента, како си победила 5 до 12 и си ја лапнала наградата.
Ги прочитав мислењата во Банирани корисници , и со оглед на тоа што го прочитав она треба да победи за форумџика за 2017 Како ги вртела сите овде алал да и е Мама25 ако ме читаш , ти си победникот , овие на листава во споредба со тебе се гола вода
Е кога роварат навечер расипувачите на забава така е. Наместо сите изненадени да скандираме ЈЕСССС....
I jas sum tuka od pocetocite na forumot, dalecnata 2010 , bevme mnogu malku togas, ama bevme aktivni i go razrabotivme forumot. Posle dojde Piramid i so nejzinata kompanija go zaposednaa, pa bidejki ne mozev da gi trpam nivnite bljuvostini po site temi go napustiv forumot. Se vrativ otkako ostanav bremena i sega najveke sum skoncentrirana vo tie temi. Za drugo vreme i nemam. Ne se slozuvam deka na clenkite koi vodat na listata glavni temi na muabet im se kaki i hrana, i vo majcinski se komentira i diskutira na najrazlicni temi, baska sto se sekogas tuka da pomognat i da dadat sovet od bilo koja oblast... Od niv koja i da ja ponese titulata ke bide sosema zasluzno.
Не знам за неа,ја има некаде за да се прочита ко за мама25 во банирани? Или ова е само легендата вели постоеше еднаш на еден форум една Адина....