Мислам дека нема потреба од вакви избори , све е јасно кој е победникот Јас пак мислев дека сум видела до каде може да оди изопачениот мозок , но покрај овие два случаеви сум грешила
Како би рекле светците,простено ти е чедо Божје.А сега пишувај по форумот и не греши повеќе и слушај баба/дедо што ќе ти раскаже во легендите. Не за џабе велат Легендо-звездата е родена.За такви нема избор од раѓање се такви.
Да ви ја расипам забавата... Spoiler Оваа година сметам дека треба(ше) постхумно да биде посветена на членката која за жал прерано нѐ напушти, нашата Чадорка.. Така сметам, од причина што повеќето од вас беа сведоци на ситуацијата во која се наоѓа нејзиното семејство, а во последниве 2-3 недели повторно кружи апел... Верувам дека парите повеќе ќе им значат ним, отколку на некој од вас еден парфем или таблет... Не сакам да глумам добротвор, повеќето од вас му помогнавте на семејството далеку повеќе од мене, но ете тоа е мое мислење Гласав за @Annath, @Gosh и @Someonespecial, без некоја посебна причина
Ми лизнало мислењево... Немој да не ти ја покажат својата ажурност побрзо од вообичаено... па да биде до април 2018.
Најголемата победа ја заслужи @joy1 , колку што ме држи меморијава,мислам дека таа ја улови совршената мама25.
Се мислев дека ти ја разоткри мама, ама пак заслужуваш награда и другата превара си ја уловила. Извини, погрешно те сфатив, затоа го избришав мислењето.
Ја читам темата за банирани корисници и се газам од смеење.Реално,освен овие награди да направат и избор „Разузнавач на годината“. @joy1 алал ти вера на вештините.Како ги препознаваш ни јас не знам.Сигурно имаш некоја вродена интуиција
Хах Па вие да знаете месечно колку слики бришеме што се преземени...еххх Едно јадење да не се стави сопствено..и тоа се лажира Абе ајде..не пиеме нафта ние За Мама не сакам ни да зборам, не е ни време ни место..срамота
Пирамида, се сеќавам убаво. Форумот е создаден ноември мислам, а јас се зачленив јануари. Ќе се воздржам од коментари, ама она улизување, коментирање ме потсеќа и ми враќа слики и денес кога читам дежа ву ситуации со активни сега членки. Мислам дека ги знам и другите членки. Приказната во целост не ја паметам, сепак далеку беше. Јас не можам да ја преболам Трендафилка. Се уште жалам што ја немам на фб, но во тој период бев скроз анонимна. Она ти е уште една од легендите на Фемина. Она е авторот на темата Македонски јавни фаци. @sesilija знаеш дека фалеш. @ludoto19 стана мајка, моето порасна, и на @Lolipop23 сестра и беше активна членка. Ах времиња, али и тогаш и сега лп работи турбо.
На блиц само околу каките... И јас сум една од мајките која се породи за прв пат,последна од оние во мое опкружение. Колку и јас само исто мислев,како е можно каките на мслите да им бидат центарот на светот на една успешна и образована жена. Си викав,како не се приметуваат дека се дури досадни,и зарем им е толку жувотот неисполнет,за греота,што само тоа зборат? Дојде ден и си се уверив колку не сум во право. Колку само најбитни работи биле тоа каките во животот. И да. Кога е жена дома и единствено во животот е само мајка(само) колку безвеза звучи а е најтешката а воедно и единствено само вредна "професија" во животот,нормално е дека само за тоа и ке зборува. Велам единствено само вредна,од причина што се друго е споредно и има освен вредноста и доста свои безвредни ефекти. Така да,не им замерувам сега на оние што мислат исто како што сум мислела јас на времето. И за крај. "Каките" се центарот на универзумот. Тие што дочекале знаат,на другите им посакувам да дочекаат па ке се смееме и на оваа дискусија што се водела овде.
@galapce дај не зезај, каките. Ок е детето да ти е универзмот, ама стварно каките не мора да бидат неисцрпна тема на дискусија.
Само на форумов,а особено на оваа тема има некоја таква магија што се преточува во легенда,магија што ги маѓепсува сите и им ја отвара душичката да ни се претстават во вистинско светло кој се и што се и што функција обавуваат на форумов. А особено навечер некако ко ќе завладее таа ноќна романтика имаш шпиуни,расипувачи на забава,шегаџии.Министар(ка)без резор што сее страввокоски барајќи рекет Сваровски,се има. И после не чинел форумов,не чинеле номинираниве и не чини победникот а?