Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџики на годината 2017: Annath и danichap

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2017.

?

Која форумџика ја одбележа 2017 година?

Анкетата е затворена на 28 декември 2017.
  1. Annath

208 глас(а)
    33,5%
  2. Bender Rodriguez

123 глас(а)
    19,8%
  3. danichap

208 глас(а)
    33,5%
  4. Dust

126 глас(а)
    20,3%
  5. Gosh

119 глас(а)
    19,2%
  6. joy1

151 глас(а)
    24,4%
  7. Lella

36 глас(а)
    5,8%
  8. Lianna Anna

65 глас(а)
    10,5%
  9. referentka

112 глас(а)
    18,1%
  10. Someonespecial

125 глас(а)
    20,2%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.062
    Допаѓања:
    268.812
    Камо среќа да имаше "различен" калап :) Јас ете, спротивно од тебе го доживувам членството, баш некако под "калап" ми е.
    Да бевме различни, ќе имаше дебати... а саде поздрави и честитки има.

На kikkki, Rama, Lella и 11 други им се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.801
    Ова според твојот карактер го кажуваш?

Инаку, не ми беше муабетот за член што тука пцуел, навредувал, зрачел со омраза, гнев, бил вулгарен итн. Таков не познавам.

Последна измена: 26 декември 2017
  3. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    Од моето не толку големо искуство на форумов, дојдов до констатација со која верувам повеќето ќе се согласите: Ние не сме народ кој е способен да дебатира, секогаш има некој кој сто пати ќе повтори едно исто само да докаже дека е во право, ретко кој поднесува критика, а неретко фали и сочувство, се пишува сѐ и сешто без да се помисли за нечии чувства

Тоа беше една од причините зошто извесно време ме немаше, од недостаток на друштво и монотонија решив да се вратам...
    Ете форумот за мене претставува место за дружење и опуштање

Кој сфати, сфати

На Buttterfly, sweet-cherry, jovana03 и 26 други им се допаѓа ова.
  4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.062
    Допаѓања:
    268.812
    @simonka93 никогаш не дозволувај да те допираат лично форумски мислења. Посебно оние кои очигледно е дека се од злоба, завист или немање попаметна работа напишани :)

На Rama, simonka93, Lianna Anna и 6 други им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Добро дечки.
    Ако не ви е убаво да пишете,не пишете едноставно е.
    Ако не се чувствувате исполнето тука едноставно си бегате и тоа е.

Е кога ќе почнете "ова треба да го кажеш,она не треба" тупење на празно.
    Се надевам не сте сериозни дека се си зимате здраво за готово.

6. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781
    А бе луѓе, ја стварно не знам што ви е чудно. Па баш тоа е суштината на демократијата - не да победи најдобриот, туку оној кој ќе добие најмногу гласови од мнозинството.

Со исклучок на некои спортски дисциплини, у кои се мери објективен параметар - најбрзо истрчано време, најголема висина на скок и сл. - сите други натпревари и избори се базираат на чист субјективизам. Затоа и државата ни е дојдена на ова дереџе. :D

Шала на страна, мене воопшто не ме чуди што на женски форум најголем број на кандидати и најмногу гласови имаат членовите од мајчинските теми. Би бил изненаден да е поинаку. Дури се чудам што уопште барам ја на листава. :D

Ама ако разговараме озбилно, тогаш сите знаеме дека демократијата никогаш не е фер кон оние стварно и #реално најдобрите, тие секогаш се наоѓаат некаде у позадина - чек да пребројам - таму некаде, на 7-мото место, отприлика. :devil:

Него дајте сеа некој трач од минатото, мене ме интересира зашто Трендафилка се откажа од форумов. :D

На kikkki, sweet-cherry, ivi1987 и 22 други им се допаѓа ова.
  7. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.325
    Толку многу се измеша, се кажа, што за прв пат после толку многу години на форумов и илјадници пишани мислења сум без коментар.

Фала им на сите кои гласаа за мене и ме спомнаа.
    Фала им и на оние кои не ме спомнаа директно, но ме мислеа во своите постови, сеедно тука, на чет или пп.

@Annath Секогаш тука за совет, сеедно дали за заби, бебе, дете, бременост и дискусии во кој секој со задоволство би учествувал. :hug:

Немав намера да пишувам, барем не до полноќ.
    Не за некакво славје или честитки, туку од желба побргу да заврши изборов и никогаш повторно да не бидам дел од овој панаѓур.

На M&M, jovana03, JuLleE и 22 други им се допаѓа ова.
  8. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Заклучив дека форумов е најактивен само на оваа тема и во ова доба на годината.
    Како тргнала работава до Божиќ ќе има илјада страни. :D

На Rama, Lianna Anna, GirlRose и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2017
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    4.541
    Бендерче пишав јас за демократија уште утринава в зори во 2саат кога си муабетевме со галапчето.Арно што повторуваш за тие што не разбрале:D.
    п.с.За Трендафилка и тие 2те што не знаеле дека сите знаеле/не знаеле и јас препекав да дознаам,ама можда следната година ќе биде објаснето:rofl:.

На Rama, Lianna Anna, x.Daisy.x и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Ние пoнoвите членoви испaѓa декa сите интересни дрaми сме ги прoпуштиле. :whew:
    Инaче еднaш ми беше дoсaднo пa јa читaв темaтa зa тoј избoр, не се сеќaвaм тoчнo кoјa гoдинa беше. Зa фoрумџикa нa гoдинaтa вo вoдствo биле Трендaфилкa и Снoу Квин и Трендaфилкa пoбедилa, aмa мнoгу членoви пoчнaле дa се бунaт бидејќи мислеле декa Снoу требa дa пoбеди, бидејќи билa финa и штoтуку пoрoденa. И тaкa Трендaфилкa јa снемa oд фoрумoв. Нaјверoјaтнo имa уште мнoгу штo се случувaлo вo лп и чет и имa мнoгупoупaтени oд мене зa случaјoв.:$

Мене пa ме интересирa зa членкaтa кoјa јa лaжирaлa сoпственaтa смрт.:?:

На Rama, makedonkamak, crimson и 7 други им се допаѓа ова.
  11. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Искрено ова кога го прочитав се запрепастив. Ама додуша не знам и мене што ме чуди тоа. Мене се обидоа да ми го хакираат профилот. :D

На Rama, Gosh, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.403
    па зар вие до сега не откривте дека зад мојов профил се крие Хорхе :emo:
    Сериозно после некој муабети овде што ги прочитав се подзамислив дали форумов е она што ми е потребно. Ноу хард филингс членови, но поединци има убиј боже..

На ivi1987, Rama, Aquamarine93 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067

Страшно, навистина страшно јас не знам искрено што да кажам. И јас кога ги прочитав некои работи останав со зината уста.

Тоа е тоа, како што велиш ти, вакви пациенти имало и ќе има, ова е сепак јавен форум. И да се повлечеш ти сега на пример ќе те разберам искрено. Ова е и една од причините поради која не сакам да дискутирам на некои теми.

На ivi1987, CameliaMiller, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Дај бе озбилно кажете, да ни биде интересно и нас. :P

На Rama и Asistentkа им се допаѓа ова.
  15. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781

На Gosh, CameliaMiller, Asistentkа и 5 други им се допаѓа ова.
  16. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    За мене пак пари се нудеа, и тоа стотици евра за да ми се открие идентитетот.
    Дури и нови форуми и фб страни се отворија и плукаа таму по мене и една модераторка. :D

А кога би знаел членот дека ниту го пријавив, ниту го открив јас.

Нејсе, се осеќам битно што толку внимание ми се посвети. :makeup:

Навистина повеќе нема такви препукувања, трачеви и интересни муабети како на почетокот, ама и тоа е нормално. Не може форум да опстојува секогаш со таков интензитет.
    Мислам дека номинацијата овде на секоја паметна членка повеќе и е товар отколку некакво признание и потполно ја разбирам Дани што сака да каже.

Мене форумот никогаш не ми бил подосаден од сега, дури и катчињата кои беа најактивни ми се чини дека полека ја губат смислата.
    Затоа сакам вакви теми, затоа што на ваков или таков начин се дискутира нешто.

Потполно се слагам со се што пишала Камелија и баш поради тоа се поретко сум тука. Не се откажав од форумскиот живот, и никогаш нема ама едноставно кога ќе сфатиш дека овде сите се алергични на дискусија се повлекуваш.
    Само лизни мазни цуци буци муабети поминуваат овде. Лицемерие на куп.
    Ама ајде да не ја напнувам темава предновогодишно.

Со среќа на сите и се надевам дека Дани ќе победи.

На sweet-cherry, JuLleE, ivi1987 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.403
    Кај се сега баба рада и таа емка што мислеше глумам лажна скромност и селски финти дека правам.. Е ради ова се молев да не влезам во тие 10. Јас желудник за ова немам. Тоа не е лажна скромност. Сва среќа не ме дирнуваат такви безначајни изјави ама колку да си кажам де. Од вакво нешто никогаш не би била дел.
    Верувам веќе нема да ја отварам темава.

На Rama, Sofronko, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2017
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    4.541
    @Joi ме поттикна да побарам.....
    Ај да ве прашам, сите вие што рипате дека не е убаво да се сменат правилата во последен момент - дали исто вака ќе рипавте ако и покрај одземањето на гласовите, пак победеше Сноу? Не верувам, искрено. Со тоа само си покажувате колку сте дволични и лицемерни. Трендафилка барем си кажува што мисли без влакна на јазикот, не е газолижач и вас очигледно тоа ви смета. Факт е дека не можете да истрпите кога некој ќе ви ја плесне вистината во лице, па одма плачете.
    Сноу во секој случај си ја оствари целта што ја имаше кога се зачлени на форумот пред две години. Затоа и нема зошто да се буни, фала Богу, награда си доби. Се виде што всушност и се приоритетите, како што рече кравче. Во најважните моменти од својот живот, таа врши директен пренос тука, баш на оваа тема, каде што се делат награди. Што кажува тоа за личноста?

Annath, 31 декември 2013
    Е ова чупе да си го задржиш и наградиш фемино-форуме.:clap:

Последна измена: 26 декември 2017
    На Rama, eli25, SV1911 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    :whew:

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  20. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Чекај, сакаш да ми кажеш дека и ова се случило? Сериозна си или се шегуваш?