Мoјa ќе беше aмa ќе истaпев нa крaј сo -јa пoдaрувaм кoлaтa нa некoј нa кoгo пoвеќе му е пoтребнa. Спуштете зaвеси.
Ме има Бриџо... ама никој не ми правеше муабет, или одма плачки имаше... па не си вреѓам интелигенција до толку.
Јас отворив тема за кучиња и мачиња иии никој. Да пишев дека убивам куче одма одзив ќе има. Како не им здосади ја не знам.
И така... Со едните на шега, со другите на нож за иста суштина...и живот проџе... Камелија, сто пати ти реков, гомцето на мачорот - точка. Муабетов го правев пред некоја година кога сите беа фокусирани во 40ка. Така функционира форумот и тоа е... Борба со ветерници е, ама имаш кондиција признавам, но подобро откажи се. Не дека некој не е у право, туку генералната возрасна граница на форумов е таа, тоа се интересите. Со сила не можеш да натераш никого да зборувате за нуклеарните ракети на Северна Кореја. Ти си официјално шлаки. Цела мајчински е за таму исто. На сите им фалат старите времиња од 40ка, никој не признава. И при тоа мислам на сите членки на темата кои се уште пишуваат во 40ка, не само тие што веќе не пишуваат. Големи ташаци ако некој го признае тоа, ко да е нешто лошо. Се осеќа по мислењата и во двете теми. А јас си кажувам и за себе.
@Lilit мене не ми е тешко да муабетам. Никогаш не ми ни било. Ама тешко ми е да глуматам. Нека пишува кој кај сака, забрани не предложив.
А ви реков да ка ставите Бриџит на листата,вие не. А убаво и ја предложив. Ете и она ке ја подарела наградата,а и немораше да е на мене. За прв пат копира идеи иначе секогаш е оригинална. Да се чудиш.
Ајде, aјде, сегa и дa oдиме ќе се изгубиме, нoв брaн имa тaму, дaли препишувaaт oд книги не знaм aмa тешкo ги следaм Гaлaбo не ти иде пaмет, знaчии...
Солзи ми потекоа У модни критики те замислувам слика скоцкана целата и од Ауди нога со јака штикла извадена и такааа малце недепилирана. Шала, не ми замерувај, ама денес само тебе ти успеа да ме насмееш.
Не е глумење де. Се надраснуваат периоди... што да ти кажам? Те сфаќам, ама така е како е... верувам дека сите го минуваат тоа - период на фасцинираност од златеста кака пошо прво ти е, тоа ти се дешава. Тука имаше периоди кога сите активно вежбавме и бевме на диета, негувавме тело. Темите се полнеа. Ама имавме по 20-21 година... Имаше и женски ептен фешн и тогаш темата за мода беше во врвот... И мене не ми се веруваше дека некогаш ќе гуглам за запршки и гланц папир. Живот, шта ќеш...
lugje u redu e. Stari sme vi rekov. I prioritetite se menjavaat. Fakt e toa. Denes po rado bi pisuvala vo tema za brak ili bebe ili bi ogovarala vo makedonski javni faci, otkolku da odam i diskutiram vo muzika. Vremeto pomina i prioritetite se smenija. Pred 5 godini se raduvav deka kje odam na koncert na Iron Maiden, denes se raduvam koga na decata kje im kupam nesto ili kje im slavam rodenden. Tuku sega ke evociram uste eden spomen, vo vremeto koga femina zarese i palese. Vi teknuva na makedonski idol? Vi teknuva oti ne citaa togas tie idolite vo temata, pa im prakjavme pozdravi
@Offspring кај спомна за идолот, па и броеви се разменуваа таму, знам дека се утепував со другарките од ѕвонење на ВикторДетиште