Ми текнува и за идол и за нешто поново што беше. Српскиот икс фактор кога учествуваше Даниел Кајмаковски беше еден од најкоментираните настани овде. Денот кога беше лајвот овде во секунда се пишуваа по 30 постови, и со денови понатаму се дискутираше. Интересно беше. И знам имавме еден табор форумџики кои што ја хејтавме Емина и нејзината група, па се молевме да испаднат они, па кафани и частенки договаравме. Ете, од денешен аспект може скроз небитно, ама мене ми останало како спомен кој ме врзува за Фемина. Леле ова ко да се збогуваме со форумот се осеќам.
toa za x factor dobro, ama idolot go sledea kandidatite, citaa so pisuvame za niv, pa taa edna Biljana poradi nas trema ja fakjalo
На таа љубав замисли не му отидов на концерт. А на колективното навивање кошарка и ракомет ви текнува сезоната 2011/2012, ма Игорче не ни беше рамен.
Imase i tema polivore pa cel forum kolektivno se preseli tamu pravevme modni setovi, se zasleduvavme, pa spodeluvavme tuka. Ehee.. Toa bea modnite periodi na forumot. Edno vreme pola forum na zumba odese i site se osekjaa zumbasticno.
Дај бе да се отвори некоја ваква тема, за споделување моменти,настани, трачеви од форум. За потсетување на стари ликови од овде. Навистина би било интересно, и за новите и за старите членови.
Imase i takva tema femina traacevi, neslavno zavrsi. Mislam oti pritica bese avtorka na istata, pred 100 godini. Ja ko nekoja baba
Многу добро се сеќавам. Колку и да имаше препукувања мене озбилно ми фали една таква тема овде. Фемина приказни нека се вика, или Фемина архива, ама секако дека нема да се дозволи. Може само да фантазираме малку.
Доста ма, кралица на трачевите, знам дека ти се плаче за една ваква сеирска тема. Не бев ја поборник за дискусија за квантни физики и филозофски учења. Јас форумот почнав да го користам само у пмс. Или за препукување и докажување, или за фаќање сеир по такви теми. Крива сум, јбг. И искрена!
Де, кажете кај беше овој циркуз оти јас појма немам дека вакви чуда постојат.Каде на фб? Озбилно, ова? Вакви болести постојат?
Не мoже некoјa членкa нa фoрумoв дa вoди висoкo aргументирaни дискусии зa квaнтнa мехaникa, стoицизмoт вo aнтичкaтa филoзoфијa, реaлизaм вo двaестиoт век, мoрaлните прoблеми сo вештaчкaтa интелигенцијa, oперите нa Вaгнер, рaзликaтa меѓу будизмoт и кoнфучијaнизмoт и пoсле дa се oмaжи и мaгичнo дa стaне мaмичкa штo збoрувa зa дететo вo првo лице мнoжинa и oсвен зa кaките, мaнџaтa и чистењетo дa не знaе ништo другo дa кaже. Пoентaтa ми е декa мoже дa си млaдa немaженa девoјкa пa пaк дa не вoдиш дискусии нa фoрумoв, туку нa пример дa рaзменувaш мислењa зa шминки, дa рaскaжувaш кaкo ти пoминaл денoт вo ФМЌ или дa читaш други членoви штo пишувaaт. Тoчнo е декa сo мaјчинствoтo се менувaaт приoритетите вo живoтoт, aмa тoa не знaчи декa aвтoмaтски ги губиш сите интереси штo си ги имaл предхoднo.
Си пишува уште на почеток дека е до 27- ми гласањето. Инаку темава е во неповрат отидена, од мравка - слон дошло. @Annath Очекувам да е бр.1 .... Отворете тема за дешавки низ Фемина , осеќам многу забавно ќе е да се присетиме на минатото.
Ако навистина победи @Annath ќе ми биде мнооогу мило, пошто она е баш од оние "сестраните" Не знаев дека можам за тројца да гласам (знаете, брза кучка.... ) инаку покрај неа и Спешалка, во најтесен избор ми беше и Бендер (и секогаш ќе ми биде ), а и @joy1 , но бидејќи лани (сосема заслужено) победи, од "морални" причини ќе ја изоставев годинава
е како да не мене ќе ме гласаше јас ни од религии се разбирам ни од планети.Домаќинка капираш со пунџа и витлер на шишка сум