Мене ми фалат @bilkata i @Mihajlo. Сите ги изредивте нив не ги испоштувавте како главни ликови на форумот кои се појавуваат 2 пати во годината за воведат ред, мир и транспарентност на гласањето и да ја одбранат честа на форумот. Нивните гласови осеќам дека ке бидат фото финишот ако сеуште се тука и ќе ја решат вечната дилема кој заслужил да победи а кој правел лажни профили во пет до дванаес.
Абе некој стварно си фаќа сеир тука Логирајте се од вторите профили, гласајте, малку поинтересно да се направи, барем гласовите да се зголемуваат
Ја мајкатаааааааа А да се подели миЉончето меѓу нас, обичните смртници? @malerozna дај со време да си направиме втори, таман догодина да не бидеме "тазе", а и да имаме време да напишеме 500 мислења... малце да го "раздрмаме" форумот
Кај мене цело село покажува солидарност . Од куќа во куќа одам, кликам, да не се збунат па грешно да кликнат .
Ти реков јас извади вурстови, или од тие твоите специјалитети таму. И греано вино божиќно. Па мајке му, кажи дека и некое писмо гарантно ќе испратиш, све ли јас да ви смислам