Адина не излажира бременост, само ставаше слики од други бебиња, велејќи дека е нејзиното... Ова го знам, бидејќи сме од ист град и се породивме со еден ден разлика... За жал (или за среќа ) не се запознавме на породилиште... А потоа и во модни крититки се откри дека не е таа на секоја слика... Интересно гласањево, ово че бити добра ноч шо би рекла Севе
Купувам половни акаунти на Фемина, минимум стари 1 месец, минимум 500 мислења, без прљавштини и скандали поврзани со акаунтот. Цена по договор.
Јас на овој за 7 години неможам ни 300 да стигнам, за втор ќе ми требаат 15тина години. До тогаш склероза ќе фатам и ќе заборавам што ми била поентата на вториот.
Кој и да победи се надевам ќе застане пред камера да се снима, како од срце го кажува победничкиот говор (говор од типот на...) А ние ќе седиме и гордо ќе слушаме. п.с. Адина па паметна била...Родила дете, ама туѓо оставала за нејзиното да не го урочат преку екран Фотосесија на синчето.
Реков цена по договор. Башка ти имаш гласано веќе... @JollyGirl ... има луѓе кои чекаат 40 дена да стават бебе на фб... после ставаат 40 слики на ден. Ама битно првите 40 дена мистерија. Модерни бабини деветини. И такви има... вистински постојат.
Првите 40 дена бебето се става како сложувалка. Прво ноктот , па прстето, па рачето, па ногичето и така додека порасне малце. После 40 дена следува и главата од бебето со некој стикер. Ако следиш ситуација и понатаму ќе го видиш и целосно бебето.
Ми стигна нотификација дека @macka91 ме означила. Ама го тргнала тагот или избришала веројатно. Мачко кажи ми што беше да не му ја мислам. Сега, одма!
Брееееееј скржајца една. Па дај да ја поносат малку .. ќе ти ја вратат, нц, нц, нц... На кој му треба смеење и евоцирање спомени... појдете до Смешни мислења... осеќам ноќеска лектира ќе читам
Имав идеја догодина да бидете на листа ти, @Lilit и @Bridget . Трн во око сте на повеќето, а најзаслужено би било и вие да се најдете на листава. Која каква кампања би водела? Бидете фини следнава година барем последните три месеци за да ве номинираат, после пак терајте по старо.