Возбудени членовите ( и тие со дупли профили, и тролови, и паметни, и важни) пристигнаа од сите страни да им упатат честитки на двете членки (зашто последнот глас сигурно нема да се важи).
Туку,официјално е затворена анкетата.Или?После ќе има некакви пребројувања? Вистиснко Фемина ДИК постои????
Jok 208 na 208 u ovoj moment. A bashka pisuva anketata e zatvorena pred nekolku sekundi Wooww Penali Prodolzenie?
Pa ja dadov samo eden glas a trebalo tri , taka da moze uste dvata da gi podelam i da go odlucime pobednikot. Eve moite dva glasa odat kaj danichap i Annath 209-209 pak ke bidat ama
Абе ко ракомет утакмица, или кошарка. Најинтересното на крајот. Македонска работа. Некој ептен живци имаше да чека до последната секунда.
Чекај чекај малце... Можда М на Џолана бил никој друг туку Михајло??? Те фативме, фаќај врски уште сега догодина да победи некој од младинско (мала шала, знам дека нема да се лутиш ) Туку сеа гледам дека имам повеќе гласови и од Бендер, каква чест, што сторивте бе луѓе Сепак ќе ја чекам @DAngel под зграда да ми пее Чекам официјално затварање и победнички говор за да честитам
Dali se cuvstvuva nekoj ukraden? Dali ke ima protesti pred sedisteto FEMDIK? Dali ke se znae pobednikot vecerva ili ke ima preglasuvanje? Dali da si legnam? Vozbuden sum ne mozam! Wau kakov kraj!!!!!
Двата гласа последни беа после полноќ. А шо се чудите и лани беше така. Затворија кога им текна. Ова испадна гласањето ке биде до 28ми,оти ако беше до 27 уше синока ке затвореа. Сега да видиме кој ке чести.
@joy1 годиначево не едно две да ти биле и сега од твојана една круна две ќе треба да сториш. Или од режија упс од фемина ќе ти речат пу пу за ЛеванКа не важи вади круната ставај на ДеснанКа. Ух,пуф,уххх за малце отиде круната. Тух бре остане со празно раче и главче(без круна)ама лента за морален победних не дадохШе. п.с.Навистина избориве било да ти преседне (крунатаод лево--->десно). Епа така е тоа,нема лабаво кога гласањето до 27ми се затвора 10-15минути по полноќ,така да се знае кој е газда на форумов.