Јас мислев дека е до 00:00 гласањето, ама било до дека од фемина не кажат ама нема веза. Честики до @Annath & @danichap
Сонував дека Femina откако ја затворила анкетава, почнала да одзема гласови од тие дуплите и новите профили ама не знам што се случи на крај. Честитки за победничките, интересно испадна годинава.
Најпрво честитки до мојата фаворитка @danichap A потоа искрени честитки за победата и до @Annath Заслужено победивте Јас и претходно напишав главните на форумов да го затворат гласањето кога ќе биде изедначено (значи ме послушале ), бидејќи и двете ја заслуживте победата. Имајте убав ден!!
А бе.. што народ ќе бевте Честитки до двете, ептен ми е мило што фемина оваа година одлучи на двете да им додели награда, заслужуваат и сигурна сум дека ниедна не би се лутела другата да победи. Изборот е топ. Частење камо?
Трето место јас сум напреднала Повеќе гласови од Бендер и Специ.. абе ајде а јас мислев ме мразат тука @Annath & @danichap Честита победа И повеќе од заслужено!
Ме немаше синоќа, сосема оправдано, иако сакав да ве дружам, бидејќи навистина бев љубопитна како ќе заврши гласањето, и утрово видов дека навистина било интересно и неизвесно до последен момент Од срце ви благодарам на сите кои гласавте, ми значи што некогаш со некое мое мислење тука сум ви оставила некаков впечаток. Благодарам што ме читате и следите, се надевам дека ќе продолжиме да се дружиме на форумов и понатаму. Честитки до @danichap, сосема заслужено се најде на врвот. Ќе бидам искрена, идол си ми, иако си помлада од мене, многу работи променив годинава под влијание на твоите ставови искажани тука. Сите на листава заслужија да бидат победници, тоа сигурно, затоа што секој на свој начин придонесе форумов да биде убаво виртуелно катче. Ви благодарам и вам, на Фемина, за подарокот.
Честитки до @Annath и @danichap. Неизвесност до бескрај. Вака и најфер е мислам. Со здравје да си ги носите круните, па идната година две на една глава ќе треба да ставите.