Честитки до двете победнички, баш ми е драго што двете победивте оти и двете сте ми подеднакво омилени. Се воздржував цело време да не искоментирам ништо, ама колку и да не се согласувам со ова, само ќе кажам: "каките" однесоа дупла победа!
Кога @Annath и @danichap беа во трката за победа, искрено навивав повеќе за Анат, иако нијанси беа во прашање. Анат си ја памтам уште од почетоците на форумот, и отсекогаш ми била мила, настојувала на секого да помогне и да даде совет, мислам дека со никого не навлегла во некој конфликт. После толку години, редно беше да победи. Даничап, пак, не знам зошто, ама прво сеќавање за неа ми е кога постираше слики во Модни критики и многу ми беше интересен нејзиниот андроген стил, што јас и ден денес знам да си го негувам. Потоа, почнав да ја читам и по други теми, и едноставно ми се допадна нејзиниот стил на пишување и изразување, и можам да кажам дека горе-долу го имам истото мислење за неа како и за Анат. Ви честитам девојки, навистина заслужена победа.
@Bender Rodriguez, следна година е твоја, осеќам - трета среќа Се моли Фемина да го награди и нај-членот. Спремете му нешто фенси за 8ми март Нели, рушиме стереотипи. Четврта си Даст, со 1 глас пред Специ. Извини ама, ова е the age of каките - Џој те јаде.
Ооо се промениле работиве синоќа! И тоа на добро! Јас честитав на @Annath ама победничка била и @danichap ! Тогаш честитки и до Дани! Две супер интересни феминки за читање, се надевам ќе продолжат и панатака исто! Поздрав победнички, со здравје да си користите таблетите!
Трета е. 1. Annath и danichap (208 ) 2. joy1 (151) 3. Dust (126) 4. Someonespecial (125) 5. Bender Rodriguez (123) 6. Gosh (119) 7. referentka (112) 8. Lianna Anna (65) 9. Lella (36)
Честитки до двете, заслужено Само ми е без врска што има две форумџики сепак треба една да е. Ама штом сте решиле ....
@Annath, @danichap, честитки! Форумската круна отиде кај две прекрасни феминки. Женски, со здравје да си ги користите подароците и уште долго да ни пишувате
Ох, ох!! Честитки @Annath и @danichap прекрасни форумски ликови, а сигурно и прекрасни личности! Неизвесно до крај, убаво вака интересно.
Честитки и од мене @Annath @danichap Ве читам и двете со години, и од двете има многу што може да се научи. Сосема заслужена победа
Чекав, чекав да се прогласи победникот и заспав. Честитки до двете @Annath и @danichap заслужена е титулава. Прекрасни форумски ликови има што да се научи од вас.
Тоа сакав да кажам. Дека џабе толку страни муабет кога сите три (вклучувајќи ја и џој) не се само во темите за мајкчинство и домаќинство.
Не се џабе, пошто едно 10 000 пати беше кажано дека муабетот не се однесува на ниту една од нив. И ние немајките знаеме во која тема со кого зборуваме.
@danichap и @Annath честитки за двете. Баш ми е мило и за двете . Ана е секогаш тука за совети и вкусни рецепти Секогаш е расположена и не сум до сега прочитала некој да навреди А Дани обожавам да ја читам и ја фалам секогаш.