Cestitki @danichap @Annath. I dvete prototip na sovremena, sestrana I uspesna zena. No I pokraj obvrskite, so smirenost I stabilnost, sekogas podgotveni za pomos, sovet. Stvarno za voshit vo denesno vreme.
Знам јас, затоа викам како него. Да не биде после оваа Дејзи, види ја, растурач на врски па да ме раскажуваат во форумски митови и легенди и мене. А ја ќе читам од фејк профил и ќе се бранам како во љубовта и војната све било дозволено. За Дани и Анат, честитки. Анат ми има помогнато многу низ годините вечно ќе сум и благодарна, се надевам ќе се олабави од ЗАБИ со таблетчето.
За 10 минути задоцнив да гласам, ама ете и подобро, ваке си имаме две победнички. И двете ги следам уште откако сум на форумот, посебно Дани , често пишува во темите што ме интересираат мене и секогаш супер мислења. Честитики девојки!!!
@Annath @danichap честита победа!Навистина ми е мнооооогу драго за вас бидејќи вие бевте моите фаворити и гласав за вас!Со среќа да си го користите подарокот и се најубаво во Новата година на вас и на вашите семејства!
Четститки @danichap и @Annath многу ми е мило што две прекрасни личности ќе ја делат титулата форумџика на годината. За @Annath посебно се радувам затоа што ми е многу мила и секогаш ми се има најдено да ми помогне кога и да прашам нешто, а @danichap е посебна, да ја немаше ќе моравме да ја измислиме.
Честитки до двете, дефинитивно ова е еден прекрасен пресек на една форумска 2017, апсолутно двете најкорисни форумџики за читање! Со здравје да си ги користите таблетите и продолжете да типкате по нив
Честитки девојки, најзаслужена награда, низ годините дефинитивно многу научив од вас! Поздрав и до останатите на листата, со право сте таму. Иако не сум активна како порано, не ве заборавам @Someonespecial @Lella И господинот @Bender Rodriguez Среќни празници!
cestitki na pobednickite i se ponatamu da imat uspeh i vo zivotot i na forumov.za mene pobednicki se site nominirani,stom ste se nasle na ovaa lista toa znaci lugeto ve sakaat i cenat a pogolema nagrada i pobeda -nema.ve sakam i samo prodolzete taka site zaedno da se splotime vo eden duh i se najdobro vo novata godina