@baba Rada @Lianna Anna Толку мислите на мене Хаха се шалам, вие учествувајте во мојата кампања и навивајте за мене и сигурно нема да останете со празни рацеЗа вас Бахамите - Махамите може
Дечки,фала ви за номинациите(не ми е до подарокот де )но,ми значи што на некои членови сум оставила впечаток,па ме читале редовно,и учеле по нешто од мене Туку,некако слабо сте активирани или ми се причинува до лани,тука ред се чекаше да се пише нешто Јас,дури сега успеав да номинирам,едвај се убедив сама себе кој да номинирам,кој да елиминирам,оти оваа година многу членки ми оставија силен впечаток. @Dust @evangelina.ina @Jas! Женски,толку многу сте различни сите три,а толку многу влијаете на мене,и со секој ваш пост учам по нешто ново Вие сте моите номинации Тука не заостанува ич @joy1 ,ја обожавам значи оти е прекул во исто време,а и пресилна жена(сори џој,ти лани си го зеде редот)но ако те има на листа,ветувам дека ќе те гласам
Ии... дел од мојот избор, покрај двете поназад спомнати форумџики, е... @Petra777 се разбира. Ете тоа се моите фаворитки за оваа година. Има и други што си ги сакам и ми оставиле добар впечаток, ама кога треба да се изберат три, тоа е тоа.
Сега дури ја видов темата. Уште една безсона ноќ,и бегање од реалноста. @RainBow @danichap @JollyGirl Гош,Лејла,Бендез,Бриџит,Евангелина Ина ,Сањаева,Лилитброз(ако утнав ник не замерувајте,позната,сим по Чепатни грешки). Слабо сум активна низ актуелните теми,никовите се и од лани одбрани. Самерка и мене ми фали,Анел,Куклето со бројка. (знам дека испуштив некој многу драг). Има доста ликови кои сакам да ги читам. Фемино,имаш доста енергија ми одземено,но *100 ми ја имаш возвратено. И мир во светот.
Премногу квалитетни форумџики има на форумот, тешко беше да се изберат само 3 Сепак се решив за три генијални дами чии што мислења никогаш не ги скокнувам. @Someonespecial @Lianna Anna @Briar Rose Сигурна сум дека и трите, заслужено, ќе влезете во потесниот круг.
@Someonespecial @DAngel и last but, not least.. @Lianna Anna Заслужено се најдоа на мојот список годинава. Сакав уште двајца, но мислам дека не би било фер да ги спомнувам со оглед на тоа дека не ги номинирав, иако исто ми се драги. Следната година здравје сакам по петорица да се номинираат, многу тесно е вака. Или најбоља варијанта - за цело активно форумско членство по еден таблет. Онака скромно.
Лелееее, и мене некој ме номинирал Поактивна догодина, штета е човек да не може да те номинира Те чекам на крилца и пиво
За тебе комшо не мора виртуелно да ти лагодам, кафенце ... Ова чајче ќе си пиеме. Ако сите си кажувате, јас си користам анонимноста. Ако некој од моите три избрани се најди на анкетата ќе кажам, ако не никому ништо.