Трета година по ред се гледам на листава. Не знам што да кажам. Три пати затруднев, никако да истемпирам да родам пред нова година, за време на избориве, па малку сентименталност ово/оно. Знам, сега касно е. Не научив и не научив . Не се лажете по сендвич и сокче. Јас правам најубави телешки чорби.
Леле, дај стајте ја Џолка место мене или некој од поновите квалитетни ликови, и да гласам за петмина, може? Ама па на Џоли сум ѝ втор профил, така да... Не, озбилно мислев и поише сакав веќе оваа година само да навивам некои веќе досадни сме на листава... фала ви за номинациите @Lella моја конечно е на листата, не можам да опишам колку ми е драго Најзаслужено, иако за нејзе треба посебна титула вундеркинд Ги гласав и @Lianna Anna (младинско на рапорт во штаб, сите да сте се активирале ) и мојата омилена хејтерка @Gosh, која се надевам ќе остане околу врвот до крај Многу ми е криво што и Бендер не можам да го гласам ама се одлучив сепак на тие што не биле на листата досега. Секако ептен би ми било драго ако победи годинава И да си кажам, на листава фали дефинитивно @Briar Rose со прекрасните теми, и @Црна Ружа покрај Бендер заслужува најмногу од машките членови... ај догодина и двајца машки да влезат, да напредуваме уште поише Едит: Цецке, на избориве може да частам само за некои од овие што им правам кампања Немој да си депресито ја сакам Може и сега за тоа што сум влегла
And 12 points go to... а чекај не беше ова Евровизија @Annath - со години те читам и реално заслужуваш, со години придонесуваш за форумов со квалитетни мислења @Dust - ако те немаше на листава ќе помислев дека е местено @Someonespecial - заслужено си се најде на листава и годинава
Црна Ружа е машко ? И ников ми е женски...она Ружа..вака некако си го змислував ников Оно..да ти било вакво нешЧо
Чекам да видам која ќе ја извадат во недела, зошто да си депресито ако добиеш награда? Има потреба да кажувам кои ги гласав? Двете што си ги номинирав на комшиска линија и третата оти вети на гости во странција ќе ме вика (памтам @Gosh, памтам)
Гласав за @joy1 ама прочитав дека лани таа победила, па би било фер оваа година друг да победи, се надевам дека ќе биде една од двете други кои ги гласав, а тоа се @danichap и @Annath
Мојот глас отиде кај: @Gosh @Someonespecial и @danichap Тоа што имаме само три опции е тешко ограничување,бидејќи мислам дека сите се квалитетни членови.Иако годинава ретко сум активна,овие три членки ми оставиле посебен впечаток.Како и да е,на сите ви посакувам среќа.Па,потоа и една частовка да има.
Сите 3 што ги номинирав се најдоа на листата Гласав за една форумџика што сметам дека заслужено треба да победи
Моите номинирани убавици не сте ги ставиле на листава за чекање..кгхкх и сега гласав за @danichap @Lella @Lianna Anna