сакам да имам голем апарат ама скапи се ми рекоа ќе ми купат ако учам и не барам за се и сешто пари и наместо 100 дневно да ми даваат 50 само за роденден да го добијам и ќе се прекрши договорот
Ако сакаш слика, ќе ја однесеш во фото студио. А ако сакаш на обична хартија, однеси ја во некоја фотокопирница.
Mozhete li da mi dadete sovet za aparat...sakam takov golem (canon ili nikon) ali da ne e mnogu skap ..Izvinete za latinicata od telefon sum
Имам едно прашање. Дали постои некаков начин да се вратат слики избришани од апарат? Значи сликите беа на мемориска, сега се избришани и сакам да ги вратам. Каде да одам, што да правам?
Јас имам Samsung од Нептун го купивме со мама и тато. Мислам беше околу 3000 или 4000 ден. не сум сигурна. Инаку, да задоволна сум од него убави ги вади сликите и има повеќе опции за сликање (пејзаж, за сликање одблиску итн.) претпоставувам секој апарат има такви опции.
Анабелке мислам дека нема таква опција, мислам дека неможеш да ги вратиш избришаните слики од мемориската или од апаратот.
Анабела, оди во фото метеор, спроти бивши цветен пазар, ќе ти ги вратаат. Посети ја нивната веб страна, пишува, а ако имаш прашање јави им се, го има и бројот.
Имам Nikon coolpix s2600 убави слики вади можеш да снимаш има повеќе опции , 14.0 мегапиксели е .. добар е иако јас поретко го користам Сакам да си земам canon .
Како се движат цените на мемориските картички ? Ми треба некоја со поголема меморија, за најобичен дигитален фотоапарат.
Па тие што се најобичните, Micro SD, 2 гига, се околу 250 денари. Па нагоре... Ама 2 гига мислам дека е сосем доволно.
Женски го имам овој апарат ми падна од раце и тоа додека беше уклучен ми се заглави тоа од напред што се отвара/затвора не го знам името како е , се заглави од едната страна е како притиснато навнатре и нејке ни да се отвори ни затвори што да направам?
Баш сега го гледав овај апарат и го споредував со Nikon l310. Цените им се приближни , но не можам да се одлучам кој да го земам. А дали ке можи некој да постира некои слики направени со Nikon l810 ? Девојки помооош...
Мене вчера ми се зезна апаратот, пробав да го опеавам и ништо се откажав, денес отидов и нов си купив еве овој