Јас го продавам мојот фотоапарат и мислам ќе биде токму она што го бараш ако не и подобро Апаратот е Sony Cyber-shot DSC - HX5V и е одличен апарат, еден од посолидните и до ден денес, иако е постар. Има добиено награда за најдобар компактен апарат во 2010/2011г. Малку го имам користено и е во совршена состојба, буквално како нов е, пошто сум ненормлано педантна Цена 100€ + поклонувам футрола и SD картичка (јас го имам земено скоро 4 пати поскап ама на времето..) Ќе прикачам и слики. Ако си заинтересирана (и за сите останати) пиши ми (и тагни ме за да видам) или тука или во лп. едит: ќе ги ставев во спојлер дека се големи сликиве, али не знам како :/
Дечки дали може да ми кажете нешто повеќе за тие спортски камери Sport Action Camera? Ги видов на некоја страна на попуст за 1800.Секое мислење ми е добредојдено @ЕденЧлен ? @Lady Phoenix ?
Ужас се,ако зимаш веќе такво нешто иди на гопро,немора најновото да е. Овие евтиниве се ептен лоши во снимка.
Се подновив денес со Canon EOS 1300D. Желба ми беше 700D или 750D ама парииии... 700D има слични перформанси со 1300ката, само пофенси дисплеј има и послаба батерија ради тоа. 750ка има ѕвер од сензор, ама ќе ми остане неостварен сон, а ја гледав во Нептун... Кој имал искуство со фотоапаратчево и како ве служело?
Јас го имам неколку месеци и презадоволна сум.од раце не го пуштам.од нептун го купив и ми кажаа за почетници бил супер.понатаму здравје може и некој поубав да купам. Сега за сега презадоволна сум и од овој.какви убави слики имам направено ехеееј Честитки мила,со здравје да го служиш и многу убави слики да правиш со него. Чекам фотографии Ваков е
Имам ваков апарат како на сликата, ми падна и сега сликите ги вади во зелена боја... Дали можам да најдам некаде сервис за да го поправам бидејќи е стар и ако да, каде?
ako e so cena do 350 evra se ispalti da se zeme. So ogled na toa sto d3400 e 400 evra, a ne nudi nisto revolucionerno poveke, se isplati Razgledaj go.i canon 4000. Ima ubava cena
Го има ли некој Canon d4000 дали вади убави слики.. Има промоција во Нептун и доста е намален.. Или некој друг да ми препорачате до 28 000 денари.
Сакам да купам професионален (или полу-професионален) апарат од околу 200 евра. Можете ли да ми препорачате некој?
Во Нептун во Сити Мол имаше од тие со голема леќа и големи апарати што се. Е сега дали се професионални не се разбирам многу. Иначе од која цена почнуваат попрофесионалните апарати?