Здраво сакав да прашам дали постојат локации каде би ги извадиле фотографиите од ваквите стари фотографски ленти ? И ако некој знае да ме просвети како се викаат и колку би коштало едно ваѓање фотографии? И дали поефтино би било да се извадат на компјутер некако ?( Не сум воопшто запознаена , затоа можеби прашувам и барам нешто не возможно , но сепак да си прашам )
Zdravo, me interesira za Nikon D3200 , pocetnik sum pa bi sakala nekoj da mi kaze dali e ok da se kupi ? Konkretno mi e za slikanje proizvodi
Има група на фб, фото берза се вика побарај таму имаш избор на половни апарати. Можеби и некој Канон модел ќе ти се допадне.
Не знам дали има таква тема, ова ми беше најблиску. Дали имате искуство со користење гимбал за мобилен и каков? Имав службен DJI 4, сега решив да купам и изгледа се зезнав со изборот. FeiyuTech Vimble 2S Gimbal од Анхоч, ама има некои недостатоци. Се мислам да го заменам за DJI 4 ili 5 Ако има некој искуство да ме посоветува кој е подобар. 5ката е по нов нормално и се издолжува рачката ама ме интересира дали треси во снимање или не. И освен што е полесен не знам дали има друга причина да го изберам. А има разлика во цена нормално
Каде можам да најдам instax полароид низ Скопје? Дали некој има, која цена се и дали ви се исплатило што сте купиле, го користите? Долго се мислам дали да си купам, некако желба ми е, гледам се почесто луѓе имаат и го користат, си викам веројатно нема залудно да го купам.
Јас си нарачав и албум и сликичките ми се едни од поомилените шо ги имам воглавно оти колку и да не се совршени, та е една и уникатна шо постои. Така да ја, го користам многу и доста често.