Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фотографи за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од kalinaaa, 20 март 2011.

1. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.830
    Допаѓања:
    8.722
    Бројче за контакт ако може :)

2. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.015
    Еве го нивниот Фб профил, имаш и контакт број, а веќе имаат и нова веб страна

https://www.facebook.com/atelier22weddingphotography

http://atelier22photography.com/

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. manama

manama Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

Nie gi pobaravme Attelier 22 no za nasata svadba bea zafateni pa ni gi preporacaa Twoo Clicks od Bitola, i go napravivme vistinskiot izbor, prezadovolni sme. Isto rabotaat so alternativna fotografija. Za slikite nemam zborovi, preubavi, ne se klasicni. Imaat i facebook profil i imaat nesto sliki. Slikale i kaj Sasko Kocev
    http://www.facebook.com/pages/Twoo-Clic ... 61?fref=ts

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    За Маестро порано воопшто немав убаво мислење.
    Но откако лично разгледав снимки и слики како е тоа сработено,квалитет и детали, се воодушевив и мислењето го сменив на многу подобро.

5. mamavonajava

mamavonajava Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    Јас од мое искуство да си кажам, Will You на Мила / Фиданска/Бошковски завршија повеќе од одлична работа на нашата веселба.

Не се како останатите фото студија, туку млади и модерни, со многу пристојни цени а квалитет подобар од било кој. :)

На Wallis, Nevena.Smilevska и ljubam им се допаѓа ова.
  6. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.015

Затоа и ние ги одбравме-одвај чекам да дојде денот :D

На Wallis и ljubam им се допаѓа ова.
  7. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    Дајте ми предлози за фотостудио од Прилеп

8. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    Има ли некој искуство со Интерпрес продукција?

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    јас имав фотограв и камера :) спомените се тука :)

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Девојки ајде искуства ваши,коментари....Маестро/Антониое од фото 5/Мемори?

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Не сакам тука да правам реклама или било што.Ама сликите што ги имам гледано на фејсбук профилот од Зага Продукција,ептен многу ми се допаѓаат.
    Го доловуваат секој момент,сликите им се како од бајките,огромни професионалци.
    Незнам како се движат со цените,ама мислам дека за секој денар дека вредат.Совршени се.

12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.707
    Пред 6 месеци бев на свадба каде што сликаа од Зага Продукција. За сликите немам зборови. Прекрасни се.

13. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Ако може да ми препорачате фото студио што слика и снима свадби, нешто помодерно, не класично. И дали знае некоја феминка како се движат цени од Зага ми пратија понуди од 800, 1000 и 1500е.

14. gorann

gorann Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Devojki mili iznevereni od foto studio MEMORI ili BABA 3D STUDIO na celo so doticniot Goran-baba, koj licno go poznavam,sakam od maski aspekt da go spodelam moeto iskustvo so ova studio..
    Bidejki licno go poznavav i poveruvajki vo negovite slatkorecivi zborovi se odluciv sepak mojata svadba i site momenti vo nea da mu gi doveram nemu kako "profesionalec" i epten mnogu se kaam zaradi toa
    Prvo me izlaza za cenata na slikite sto im gi prodavase na gostite( 250 denari od slika),a bese dogovoreno za 150 denari, nedostigaat mnogu vazni momenti vo snimkata kako sto se najava-snimanje na mladozenecot so kukata, odenje po nevesta, snimanje na gostite vo restoranot.... i red drugi raboti, neprofesionalna montaza na preostanatiot materijal,nikakva odjavna spica,nekvalitetni cd-nja...i sto e najvazno i pokraj site greski sto gi napravi se drzna vo negovoto studio da ja navredi mojata sopruga, so zborovi od tipot ako ne ti se gleda ne si ja gledaj snimkata,pa sto sakas ti za eftini pari i vakva selska svadba....iako vo toj moment malku falese da go ubijam,no opravdano ke bese bidejki go unisti ona sto treba da se pameti cel zivot.
    Toa e moeto iskustvo,svadbata mi bese sega na 12.05.2013 i seuste ne mozam da se oporavam od toa sto go doziveavme
    P.S za site tie sto go falat....mnogu e jasno deka se negovi lugje koi sakaat da gi razbijat site negativni komentari sto go stasaa

15. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    @Snow-Queen дали си ги погледнала фотките од http://www.facebook.com/Mila.Irena? Вака е поприлично спонтана и несекојдневна. Зага ми е претеризам прво со цени, мислам ало во Македонија сме. Второ, со тоа клипчињата со љубовните стории ко демек од бајките, мене тоа не ми се допаѓа. Инаку не ги знам цените за Ирена Мила ама се надевам дека се приземни.

На Antebellum, Trendafilka и ljubam им се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^не сум ги гледала...ама ете готово капарисавме и фотограф.

17. Lunahn

Lunahn Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    26
    Дали можете да ми препорачате некој само за снимање?

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.707
    Од било кое студио можеш да најдеш фотограф само за снимање, ама зависи во кој период ќе правиш свадба.

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.383
    Допаѓања:
    103.170
    Ах се би дала да ја земам Љубам за фотограф ама пусто многу би ме коштало. Вака си најдов фотограф ефтин ама се надевам нема да ме зезне, фотките шти ги видов се ОК, Игор се вика и мислам дека ќе пројдеме ОК. Кој и да ја одбере Ирена Мила нема да згреши ;)

20. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51
    Јас би сакала од се срце да се заблагодарам на Ирена Мила за неверојатните фотографии што ги направија на мојата свадба,едноставно немам зборови за чуствата и емоциите што ги вложија во секоја фотогравија,секој миг од савадабата ни го овековечија на фотографија.Иренче ти си незаменлива,ви благодарам за се.... :* ...И на сите фемининки ви ги препорачувам,нема да згрешите верувајте :)
    Ljubam продолжете само така :inlove: ти си класа фотограф

http://www.facebook.com/pages/Will-You/403061256435623
    http://irenamila.com/

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.