После долго време се вклучувам на фемина, и ја загледав темава, фала ви многу за коментарите и препораките. И ептен ме радува што некои од ваш пишале дека се задоволни. Пресреќна сум за тој момент. Ве Љубам. Ирена Мила
Ирена Мила,неможам а да не пишам бедејќи кога и да си ги отворам сликите,го гледам секој миг од свадбата.Моменти што се случуваат еднаш,а благодарение на сликите направени од вас се останува вечно и засекогаш Поззз од М и Х
Фенминки, Ќе правиме свадба во Њу стар и не знам колку знаете но хотелот си има договор со неколку фотографи, и ако сакаме да обереме некое друго студиото (студиото или ние ) ќе треба да платиме 3000 денари. Во списокот на стидија се: Фото Мемори, Фото медиа, Сити, Меко, Маџо, Бруно, Бидо, Визија, Јасмина, Дигитал имиџ, ЗИмфлеш, Бечо. Пола од овие не ги ни знам. Ве молам ако имате некој коментар з абило кој од овие студија пишете ми. Може и во ЛП.
Баш би сакала да ги погледнам сликите на Љубов...незнам дали само јас неможам да ги отворам линковите? Како да ја пронајдам Љубов на фејсбук? Однапред благодарна невеста
Повели fb да и ги разгледаш сликите,да видиш какви преубави слики прави.. ..... https://www.facebook.com/pages/Will-You/403061256435623?sk=photos_albums
Денес, конечно стигна ЦДто со слики....и едно 20тина отвара...пото се укочува цел лап топ и не отвара ништо. А на двд пишува ерор не ни може да се прочита цдто. Сега дури утре ќе ни донеле ново....
Нас не фотографираше Те-ма продукција и ептен сум задоволна од сликите, за разлика од други слики од свадби што сум ги гледала, кои немаат никаква живост во боите, овие беа совршени. Нема врска што правев свадба во мај и се беше зелено , природата беше волшебно убава, сестра ми правеше свадба на есен и пак сликите беа совршени со совршено доловени есенски бои. Ни го дадоа филмот од свадбата, 4 цд-а и еден или два албума, не се сеќавам. Да би се вратило времето и да треба да бирам, повторно би ги избрала нив.
Зага е единствена. Мислам дека се најдобри. И покрај сликите и снимањето, мислам дека можат да се погрижат и за тортите, организирањето. Еве линк до фб профилот, таму има слики https://www.facebook.com/zaga.zaharica?fref=ts
и јас презадоволна бев од бимбо плус и фото бук добивме,посебно од фотографот коки немам зборови,да даваат цд и тоа не кодирано и не те условува после да ги вадиш сликите од кај нов мозес од кај сакаш