Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фотографи за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од kalinaaa, 20 март 2011.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^Не се нови, ама порано поинаку се викаа ако не се лажам а и претходно Антонио за студио 5 или босс работеше. Знам пред 5 години јатрвами правеа свадба исто он ги сликаше.

2. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.830
    Допаѓања:
    8.722
    И цената им е убава... Се согласувам дека квалитетот се плаќа, ама тие претеруваат со цените.

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.136
    Ние го избравме Панајоти :) Уште пред да се вериме сакав и знаев дека он ќе ни е :wasntme: работи предобро, има човеков и сенс и талент и се, и најважно воопшто не е скап :x ^_^

На Panajoti-S и elena.mak им се допаѓа ова.
  4. majcka123

majcka123 Активен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    I nie si go odbravme Panajoti , pa ke vi kazam posle svadba kako e :))

На Panajoti-S му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lady11

lady11 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    72
    ааа Љубам се наежив :x Прекрасни се поубави не можам да замислаам :*

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  6. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    После мојата свадба, можам да ви кажам дека со Панајоти поминавме топ! Ај што се што се договоривме испадна така, туку се што не бевме договорени, а него му текна... Е тоа беше тоа! Закон човек, за се ќе го најмувам од сега натаму! ;)

На Panajoti-S му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Девојки ај мислења за фото Голе,фото Мендо и фото Трајче Струмица? Да знам кој е најдобар и дали воопшто да одам на една од тие варијанти или да си ги земам Веста од Битола? :)

8. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.744
    Допаѓања:
    145.184
    Илипили немам искуство со сликање на моја свадба, ама по тоа што го имам видено, Фото Мендо се најиновативни до сега, не дека се нешто нај, ама се трудат, додека Фото Голе и Фото Трајче ми се како застанати во времето.
    Сепак ако има некоја феминка струмичанка со искуство нека каже.
    Ние скоро бевме на свадба кај што сликаа Фото Мендо и сликите ,тие кои ги делат на гостите, беа топ,ептен кристални.Искрено пријатно се изненадив.

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  9. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Annath и на нас истото ни го рекоа сме имале малку слики(имаку ние имавме 160 слики) они изгледа на сит е им го кажуваат тоа,незнам која им е целта. |(

А за цената многу се скапи,сликите за младенците,кумот и старосватот се 30 ден слика,за останатите гости се по 150 ден.Снимањето им е од 50е,100е и 150е,ние го имавме тоа смимање од 150е со две камери,ама не сме многу задоволни.Прават и фото бук,ама е прескапо.
    Да ги добиваш сликите на ЦД ама се минијатурни,незнам некако биле заштитени...и затоа се многу мали

10. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Дали некој има искуство со фото студио Имиџ од Лептокарија?

11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.383
    Допаѓања:
    103.170
    Илипили, Фото Трајче знам дека се многу добри, другиве не ми се познати. Туку од нашиов град погледни си го и Атила, не е лош, мене ме бендисува во последно време тоа што прави, побарај го на ФБ ќе го најдеш ;)
    Инаку не знам дали е поради младенците ама кај овие кај кој што музиката ме извади од такт и сликањето не ме бендиса воопшто, на сликата што идеше со оваа за гостите, нели младенците сликани, имаше во позадина некој човек застанат ама буквално како дух, катастрофа, јас се преплашив. Многу се познаваше дека е осветлувано вештачки и немаа корегирано ниеден недостаток, пример флека кај младожењата, конец кај невестата, подизлезена шнола...
    Или пак јас и мојата совршена организација на свадбата едноставно ми ги качила критериумите, кај мене стварно немаше вакви недостатоци, барем за тоа од останативе добив позитивен комплимент, сликар, музика, торта....

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
  13. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ептен се замислуваат студијава во последно време. Ај што пишуваат по сликите, па и ги даваат во минијатурна големина. Барем нека ги даваат во реална големина, ако има пишувано по нив, логоа, имиња... А ваму на фејсбук, абе слика кристал чиста. Затоа ми се толку одбивни, што мислам дека кога ќе правам свадба сестра ми ќе си ја најмам за фотограф. Сигурна сум дека ќе ми извади прекрасни слики, ептен е по деталите.
    Ме интересира само, откако ќе извадите одредени слики, дали тие ги декодираат и ги даваат чисти и во реална големина? Или ништо и од тоа?

14. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    2.015
    Зависи кое фото студио ќе го земеш. Кај нас беше Фото Стил - Куманово и сум презадоволна од сликите, снимката и општо целата соработка со нив. Имаме прекрасно love story видео, феноменални слики (200 извадени фотографии и околу 1000 на CD) кои ниту се со намалена резолуција ниту со нивни печат односно лого. За нив имам само пофални зборови.

15. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    А колку ве чинеше? Имаат ли некои специјални пакети или стандард за сите е понудата? Не дека ме интересира конкретно за тебе, туку ете онака отприлика да знам :) Браво за нив.

16. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    за мојата свадба не сликаа фото "Голе" - Струмица... јас не сум задоволна, имаме многу безвезални слики, и најпотребните работи не се снимани, како на пример фрлањето бомбони дома од двете страни, имавме толку многу интересни моменти на свадбата, а многу од нив не се фатени, одењето во црквата со колите не е фатено, а беше исто така многу интересен моменет, башка и сликите не ни се дадени на цд, ги имаме само на слики, а извадовме 280 слики, 11000 денари, така да тоа е моето искуство со нив :doh:

17. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    2.015
    16 000 ден ни беше пакетот во кој имавме 200 слики ( и сите слики на ЦД), снимање и монтажа на целата свадба во 6 саати (фул хд), фотосесија, видео спот и фото албуми. И да не заборавам патот е вклучен во таа сума за тоа што се работеше во 3 различни градови :) . Јас сум презадоволна од дечкиве, многу се професионални и пристапни.

18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Па за ова и не се скапи. Давај линк ако имаат фејсбук, да ги имам јас за секој случај :D

19. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    2.015
    Повели :)
    https://www.facebook.com/fotostilkumano ... il?fref=ts

Не да не се скапи туку и поефтини ни излегоа од многу други студиа кои реално не ни понудија ни приближно од ова што го добивме. Мене лично освен квалитетот многу ми беше битна и комуникацијата со фотографот за тоа што какви сме ние двајцата антиталенти за позирање на ова што го добивме сме како професионални модели :D

20. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Благодарение на Ангел ние го одбравме Атила,ептен ме бендиса во тоа што го прави и самиот пристап кон нас му е супер.Башка и супер понуда ни даде,а дечкото треба низ три различни градови да помини и да слика и снима.Отворене за соработка и се што сакаме ние ќе ни оствари.Знам дека нема да погрешиме и дека ќе добиеме супер квалитет :).