Фотографи за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од kalinaaa, 20 март 2011.

1. Vesna25

Vesna25 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Сликари за свадба

а да...за Скопје и надвор од Скопје е 400 евра со 200 гратис слики...така ми пратиа мене по маил
    )))

2. suzan-33

suzan-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2010
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    13
    Сликари за свадба

Маестро презадоволна сум од се што направија секому топло ги препорачувам

На Angel4eeee му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bibip

bibip Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    101
    Сликари за свадба

Маестро се навистина закон, сите слики од свадба ни се перфектни,ништо освен пофални зборови.......

4. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сликари за свадба

Зага се најпрекрасните слики во животот што сум ги видела од свадба само незнам колку пари е,а верувам дека е скапо а исто и од Фото студио 5 се преубави и сликите и ЦД то.многу професионални.
    И заборавив да кажам Дичо фото студијо многу се залетуваат таму зашто се поефтини а многу слики НО полошо нешто немам видено,кај братучедка ми на свадба сликаа и снимма леле срам ме фати јас кога ги гледав од што беа грди,ужас.

5. leo-n-tina

leo-n-tina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    386
    Сликари за свадба

Дали има некој информација за Сити фото студио во аеродром .

6. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Сликари за свадба

Девојки, имате некакво искуство со фото студио Јасмина од Лептокарија? На нивната страница има ок фотографии ама ме интересира и вашето мислење.... Поздрав :)

7. majatrpkovska

majatrpkovska Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Сликари за свадба

гледам дека сите од повекето фото студија за свадба убаво си поминале.....zadovolni..
    no,
    јас имам една поинаква приказана за тоа како си поминав за мојата свадба...имено,пред две недели бесе свадбата ,еве еден поздрав до персоналот на ресторан Ромео и Јулија ...одлицни беа...

само фото студио МЕМORY(sproti studenski dom Goce Delcev)ne go ispocituvaa ona sto go dogovorivme ....i toj gazdata BABA-Goran...neka mu sluzi na cest ...ama taka nema za dolgo uste da raboti ....

od ustata uste med i mleko da mu potecese dodeka se dogovorime za svadba i da mu ostavime kapar(da te vrze)a posle toa koj te sljiva be brat....koga ke te fati vo raka....

i zgora na toa kriv ti ke bides za greskite i propusti negovi ..po odnos na montaza na snimeniot materijal ...i toa kolku pari ...tolku muzika ...ke mu bide odgovorot....
    a ako go prasas za toa kako toa mislis "kolku pari ...tolku muzika"ke ti kazes ...vidi BABA..ima nekoj koj sto platil poveke od tebe ...i morase na taa svadba da se posveti vnimanie,svakas?

kako tvojata svadba be brat ...5 pari ne vredi ...vo slucajot negov...
    pa P.M tvoja....sto ne kaza na pocetok kako e red ...pa da vidis kako dr studio ke si pobaravme vednas...ama kako sto kazav pogore ,kako lingur nekoj dodeka ti zeme kapar.....

i montazata na snimeniot materijal ,neznam koj da go zemese da go montira ke znaese deka ima momenti koi se mn bitni (kako na pr.daruvanjeto na svekor svekrva.....kum ...starosvat ..krsenjeto na pogaca)da se stavat na CD-to da se vidi...a ne g-dinot BABA da ti kazuva deka kamermanot moze "pauza pravel" nebare ti sekoja nedela svadba pravis...pa ke ima repriza ...pa togas ke go fatel momentot....

ili pak,vie ste trebale na kamermanot da mu kazete da snima vo toj moment...molim ti se ...ti nemas dr rabota ..nevesta na svadba ..pa ke gledas kamermanot dali snima ili ne...pa da go potsetis.....
    a toj dosol "gostin"na tvojata svadba da bide......
    kako i da e...
    nemojte luge vo FOTO STUDIO MEMORY zasto ...se pominuva a slikata ostanuva se veli ...no ne i so FOTO MEMORY
    eden prijatelski sovet do site idni mladozenci.

[mod-kirilica:1c082bqh][/mod-kirilica:1c082bqh]

8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Сликари за свадба

И после толку време уште ми се кога ќе се сетам колку не изиграа. Сликите - просечни, ама она што до ден денес ми иде на живци е тоа дека кога отидоа моите да ги земат сликите, они веќе (дека мн.ажурни) ги ставиле во албуми. Значи се и свашта налупано. Од некои комшии по 3-4 слики, сликани од сите агли... кога татко ми изреагирал му рекле - епа што да ви правиме кога не ги земаа сликиве. Епа како да ги земат кога се сликани од сите можни перспективи.
    И ај у пм, ама што плативме 1 албум по 1800 ден.....

п.с. Сето ова беше со попуст :?:

На Sun.shine му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Сликари за свадба

Неделава бев во Јасмина и воопшто не ме воодушевија фотографиите (а ни условите, поскапи се од останатите). Случајно во Лептокарија налетав на фото студио Image и пријатно се изненадив! Фотографиите беа со прекрасен квалитет а позите беа инвентивни, не беа класични и досадни како на секоја свадба...
    Искрено, после Зага кои се навистина профи (за жал се 500еур мин), нареден избор би ми бил фото студио Image... Да не имате некакво искуство со нив?!?

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.802
    Допаѓања:
    202.787
    Сликари за свадба

Фото студио „Маестро“ се добри, не нешто претерано да ги фалам, ама работата си ја завршија како што треба. Додуша, ние не се сликавме нешто многу (дури ни рекоа дека многу малку слики сме имале споредено со останатите свадби), ама настојувавме сликите да бидат што поспонтани (освен оние позерските :P ).

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Сликари за свадба

За Мемори потполно се согласувам...НИКАКО...
    А инаку дечкото, менаџерот што е во Ромео и Јулија, Зоки, беше во Имес кога јас правев свадба и можам да речам слободно, човек што стварно си ја знае работата, и сум му многу благодарна, трча човекот ко за своја свадба, па и повеќе :lol: , ама Мемори он ги влече кај и да оди, беа во Имес , сега значи сево ромео и Јулија...а инаку и јас се жалев од нив, ама бидејќи јас се сликав секоја минута, од иљадниците слики :o се најдоа и 300-400 добри, мада некој на Канео чуда ќе направеше, тој ништо посебно...и ми е многу криво...
    А за три клучни моменти пропуштени на цедињата сакав да го убијам ама во буквална смисла на зборот...и за жал нема враќање....

12. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Сликари за свадба

Енца на Канео се венчаше?!? :inlove: Уффф, блазе тебе.... јас сакам во Св. Наум ама мажулево не се согласува... ;( (sorry za off topic :) )

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Сликари за свадба

Да, :)
    Ајде таму, смисли нешто убеди го :D ти посакувам да ти се исполни желбата, ако ти е голема колку мојата што беше :)

14. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Сликари за свадба

Верувај ќе се обидам да ги убедам, ама свеки кога слушна за мојата желба и се крена косата :D ...
    Кажи ми те молам, во истиот ден беше во црква и во ресторан или? Јас мислев прво да правам матично и ресторан (во Скопје) па наредниот викенд правец Охрид со најблиските. Ама размислував дека ќе биде додатен трошок (минимум 500-700еур) заради преспивањето таму и ручекот во Св Наум....

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Сликари за свадба

Ние матично правевме петокот, и одма после матично заминавме за Охрид, друштвото, околу 14 луѓе, имавме изнајмено куќа, па вечерта бевме на журка, а останатите кои сакаа да присуствуваат дојдоа сабајлето, во 9 имавме организиран превоз од Ск, 12.30 беше венчавката, со брод бевме до Канео, кога заврши венчавањето не чекаа охридски трубадури надвор, музика имаше, шампањско, околу саат време, и за назад на бродот имаше ордевери и пиење, се повозевме по езерото, и назад, класичен ручек немавме, немаше потреба, имаше се за јадење а утрето даваме вечера, па можеш вака некако да направиш...Ние младите останавме на плажа до вечерта :lol: останатите се вратија околу 3, а свадбата ми беше дури утредента, ноќна нели...
    Тоа, Ивкова слава беше моево, ама не беше ни заморно, ни комплицирано, позаморно звучи кога раскажувам отколку кога се случуваше... :D
    И пиши што ќе направиш :)

На Sun.shine му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Malecko-sk

Malecko-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Сликари за свадба

А дали некој слушнал или има искуство со Фото Студио Зум Флеш ??? :worried:

17. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Сликари за свадба

Зум флеш ни ги препорача ресторанот Њу Стар дека биле добро фото студио во паралела со Мемори. Ама за Мемори после тоа што се не се изнаслушав а башка што немаат свои машини туку користат туѓи машини во друго фото студио а баш додека бев во тоа другото фото студио да се договарам за фотографирање ги начекав како печатат слики од свадба во тек. Во Зум Флеш бевме да видиме како и што ќе понудат, инаку се наоѓаат кај подземниот премин кај Скопјанка во Аеродром. Беа многу услужливи и убаво објаснуваат каква им е понудата, ама на подобра фреквенција се најдовме со друго фото студио, а баш ме интересира искуство со Зум Флеш од свадба.

18. PinkPrincess

PinkPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Сликари за свадба

Zaga production се најдобри по мое мислење и за слика и за видео ;)

19. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Сликари за свадба

Имаат и најдобра цена, по мое, малце повеќе претерана. Станува збор за повеќе стотки евриќи.

btw тие love story ми се толку неприродни и безвеза, излишно трошење пари. За квалитетна фотографија е тоа е веќе друго, но зага повеќе наплаќа за видеото затоа што користат стедикем и слично. А таков тип на фотографија може да добиете и со други фото студија и секако треба да сте барем малку фотогенични, да знаете во позите природно да се местите и слично.

На Aleph и Trendafilka им се допаѓа ова.
  20. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.936
    Сликари за свадба

За свадбата на чичко ми, дедо ми (татко му) најмил професионален фотограф, папарацо. Тие воопшто не биле ни свесни дека некој ги слика. Ги сликал од дрвја, од зад грмушки, од горе, од доле, сите природни емоции ги доловил... Тоа е добра идеја и навистина ми се допаѓа, целата свадба доловена преку фотографии.

На Lar4e, MateaA, Lacrimosa и 2 други им се допаѓа ова.