Кокан е перфектен кога станува збор за свадбена фотографија. Секој албум, секоја слика си има своја приказна и се разликуваат од останатите фото студија. Го препорачувам со задоволство. Во врска со цената, не мислам дека е висока за она што го нуди. Сепак Адидас и Адибас не е исто
Има ли некој искуство со Say-Yes? Слушнав позитивни критики и можност да видам некои слики, ми делуваат доста интересни и несекојдневни. Во глобала мислам горе доле сито исто сликаат или можеби сум гршка зошто претходно не сум се замарала околу тоа. Може ли да ми кажете цен и воопшто како идат цените за фотографирање, снимање и сл.
Say Yes - Wedding Photography & Cinematography на фб. Веројатно за овие мисли,ги следам и баш ми се допаѓаат фотографиите
Ние ги имавме ангажирано Say Yes и ептен сме задоволни од дечките. Многу се отворени, одлични за соработка, прецизни, целосно се придржуваа кон договореното, трпеливи и сликите испаднаа топ. Имавме 2 фотографи, 1 камерман, 200 обработени слики и сите останати достапни на хард диск, кратко и целосно видео од свадбата, 1 копија на CD и фотобук за 23000ден. Да правам повторно свадба пак би ги одбрала нив
Ние ги имавме најмено за нашата свадба Say Yes значи дечките се врв ,топ се .Ние сме презадоволни од слики од снимата ,од соработката со нив .Што е најбитно кај нив ,два дена после свадбата ни ги дадоа сликите не заштитени сите достапни на хард диск и нема скриени трошкови како кај другите фото студиа .Ги препорачувам ако ги одберете нема да згрешите
Bratucedka mi I zetot se zadolzeni za fotografiranje I snimanje. Taa si e nivna rabota a I nikoj do sega ne se pozalil od niv I nivnite fotografii.
Zdravo zenski, sakam da ve prasam sto moslite za Atelier22, imaaat prekrasni fotki, no gledam deka ne stavaat neshto novi, poslednata im e od mesec juni, da ne znae nekoj sto e rabota, da ne ne rabotat poveke
Alelier22 nesto se razdelile decikte dvajcata posebno pocnale da rabotat ne se istiot tim sto bile jas sakav da gi angaziram za mojata svadba no koga cuv deka ne se poveke istiot tim se otkazav pobaraj gi Will You mislam deka se dobri devojkite a isto taka i Timeless Photography se ok