Здраво, ме интересира дали имате некакво искуство со Војкан Миленковиќ, исто така доколку го ангажирам него ќе мора да најдам камера што би ја снимала цела свадба, може ли некој да предложи каде можам да најдам квалитетен камерман?
Војкан е предобар фотограф, нема да згрешиш. Предобри фотографии, одлично преработени. За камерман немам искуство бидејќи кај мене на регистрација сликаше Војкан тогаш правевме и забава, а за свадбата сликаа Atelier22 со 20минутно видео што излезе предобро бидејќи ни јас ни мм не сме типови што би уживале во тоа да седнеш и да гледад сваба 6 саати.
Ти благодарам за одговорот. Не е за мене видеото секако родителите сакаат да премотуваат по 100 пати свадба од 3 саати Се надевам ќе успеам во брзо време да најдам некој добар камерман за да можам да го капарисам Војкан.
Здраво на сите Доколку ви треба фотограф или студио за фотогафија и видеографија да си го понудам нашето Love & Life Studio (или сеуште кај некои познати по Foto Emilio). Ние сме во Охрид, но секако дека може да дојдеме и на друга локација. Тука сум да ви одговорам на сите Ваши прашања околу пакети (свадби, крштевки, веридби, фамилијарни фото сесии или сесии пред/по свадба....) слободно пишете ни Ова е нашата facebook fan страна: https://www.facebook.com/love.and.l...eline_context_item_source=1654564319&fref=tag А може да не додадете и за пријател на facebook овде: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009186044294 Или да не следите на instagram: https://www.instagram.com/loveandlifestudio_fotoemilio/ Претпознатливи сме по новинарски (папарацо) стил на фотографија со што се добиваат фотографии исполнети со емоција, хемијата меѓу вас на овој начин на работа најмногу доаѓа до израз. Стилот е не нападен. Има ситуации кога сепак мора да се советува малку во тек на сесијата да се охрабрат низ позитивен муабет без никакво форсирање сепак зависи и од личностите Секако дека се запазуваат и модерните трендови во свадбената фотографија (и видеографија) Искуство повеќе од 12 години!
Nekoj sovet i mislenje, pomegju Just Smile, Image Foto, PlayBack-Bitola, LuxArt-Bitola....??? Vi Blagodaram!
Предлог за фотограф добар за Скопје, бидејќи сакам и love story. А и сакам фотосесија на денот свадбата некаде.
Искрено незнам баш и не ми текнува, ама можете да им се јавите или да отидете кај нив да се распрашате, што и како сакате .
nikogas ne gi birajte https://m.facebook.com/pg/WeddingPhotoLik/community/?ref=page_internal&mt_nav=0 wedding photo lik mnogu loso.iskustvo!! im plakas za sliki ne ti gi davaat na cd. baraat dopolnitelno pari . nikakva usluga . neprofileaionalni fotografii . katastrofaa!!!
devojki. site osven Wedding Photo LIK !!! krajno bezobrazie. za plateni sliki treba da molis da ti gi izvadat elektronski.. mn losh odnos so klienti.
Кај другарка сликаа на свадба се беше супер , си имаа пакет поскап и им ги дадоа сите слики. Значи како викаат : колку пари толку музика . Колку ќе си платиш толку ќе си добиеш
Гостинка бев кај што сликаа Лик... и искрено не ми се допадна односот од типот нели се сликаме со младенците на влегување иии кога ни ги донесоа сликите од 1 слика ,3 посебно портрети мене и на сопругот искрено што ке ми е.. не се работи за дали сакаш да ја земеш сликата буквално ја тутна ааа и вакви има толку пари чинат крајно нељубезно однесување нема да не ги сакаш ко да мораш да земеш нешто што незнаеш дека извадиле
Даа знам, но не сликаат само они портрети, според мене тоа е избор твој ако сакаш ќе ја купиш ако не не ,нема што да се срамиш за свои пари . Така барем јас мислам
Јасно... но начинот им беше толку нз ни како да го наречам буквално приморано да се осетиш... а инаку до сега освен они не ми се случило да ми трупнат портрет...од на влез сликани буквално ај да беше онака од самата свадба нели танго ова она Ова ни на крај памет ми беше дека некое студио го прави и тотално не ми со допадна
Јас бев на свадба кај што сликаа Маестро , бев со мајка ми татко ми и дечко ми и сите 4ца имавме портети и требаше да платиме 600 ден. но не ни се свиѓаа сликите и плус премногу пари се и ги вративме а реакцијата на девојката што ги делеше сликите беше : Нема да ги земете сликитее ??? Како изненадена демекк и со повисок тон кажано плус. !