Сликари за свадба Еее кај да најдам јас таков папарацо ??? Или дали некој има да предложи некој професионален фотограф што ке не слика на свадба покрај тие класични фотографи ?
Сликари за свадба Дефинитивно фото студио Ирис,после Скопјанка,ефтино и квалитетно,ние сме презадоволни од нив,нашата свадба и фотографиите се прекрасни,не користат роботизација,така ги нарекувам јас овие вештачки новокомпонирани фотографии .
Сликари за свадба Девојки, имате искуство со Фото Студио Имиџ од Лептокарија?!? Се мислиме нив да ги земеме за свадбата па ме интересира какви се Тенкс
Сликари за свадба Кај мене на свадба сликаа и снимаа они и стварно се супер,ни ги препорачаа и не згрешивме што ги закажавме
Не сум мажена,не ми е ни во план сега за сега,ама случајно видов видео,кое премногу ми се допадна и ја отворив нивната страна и се изнагледав убавини.Многу ми се допаѓа како филм се направени видеата и со преубава камера,прекрасен спомен.
Сликари за свадба Д мојата Свадба они ја сликаа и снимаа,супер се,можес и твои сугестии да дадес,каде кога како сакас да се сликаш. Еве идеја што ја прочитав баш сега,нека изгледаат сликите како папарацо фотки,барем некои.. Се на се Ок се Фото Image само на крај пак ити гавол ке ве фати,4000 монтажа 200 евра сликите отприлика и тоа е...
Сликари за свадба Искрено се надевам дека се добри затоа што до сега не ми оставија многу добар впечаток, не одговараат на мобилен, ги чекав поканите скоро три недели за на крај да ми ги утнат... Бесна сум Само да не ги утнат сликите од свадбата, подобро да се селат после од Ск!!!
Сликари за свадба не се секирај нема да ги утнат,и не се секирај за глупости како покани Што никој нема да ги погледне,ти само биди убава и расположена и не му обрнувај многу внимание на сликарот дека знае да изнервира( многу напиња за местење) Остави го нека се намачи да те слика во природни пози а не местени.инаку монтажата и квалитетот на сликите е топ.
Сликари за свадба Мноооогу ми е жал што еве две недели доцнам со зачленување на форумов... каде што веќе прочитав за МЕМОРИ.... инаку, баш решив да напишам едно големо ДИСЛАЈК за нивната работа... Сега се повеќе се плашам од она што ќе го добијам (затоа што уште ни ја монтираат снимката).... Инаку, уште самата вечер имаа неколку големи пропусти - имено, некои од гостите не добија слики воопшто... кумот и старосватицата не ги добија сите слики, ниту албумче, ништо... Најважно од се, ние имавме кажано дека НЕ сакаме колажна слика од нас двајца - сакаме да е една обична што самите ќе си ја одбереме да оди во папката за гостите... Веќе имавме склучено договор со нив (нажалост), кога Владо Георгиев ми кажа дека слика и по свадби (јас го барав за шминка)... решивме да си одвоиме пари за фотосесија со него, пред да одиме во ресторанот.... се најдоја со мемори во ресторанот, и тој од мемори рече дека ако сакаме некоја слика од Владо - може да оди... значи, со Владо, со тој од Мемори заедно одбравме слика. НО, кога гостите почнаа да добиваат слики - кога ги видовме.... ШОК.... колаж во кој си сменил слика на која што сме.... да не речам како восочни фигури... а кога ги добивме сликите електронкси - видов и дека очите ми се потскратени, а и дека имало мнооогу поубави и нивни слики кои можеле да одат во папката.... Пеки.... сега со нетрпение, ама и со мала нервоза чекам да ја видам снимката... ама некако... после читањево овде, не сум голем оптимист...... А како опција, го препорачувам Владо во секој момент... затоа што неговите слики се феноменални и прекрасни, а башка и со него си поминавме многу интересно за време на фотосесијата... По сите пресметки, фаќа малце поскапо, ама верувам дека квалитетот е незаменлив..... Баш ми е криво што доцна дознав дека сликал и свадби....
Сликари за свадба Vi gi citam komentarite koi gi imate ostaveno tuka pa zatoa resiv i jas da spodelam nesto so vas za mojata svadba..Ne znam zasto tolku ste se naflile na Memori studoto koga jas bas naprotiv sum premnogu zadovolna od se ..Deckite se profesionalni si ja rabotat rabotata najdobro sto mozat..Jas se slikav kaj niv..Mislam deka gi imam najubavite sliki..montazata e se super nisto ne mi fali..Jas ne znam sto ste tolku ne zadovolni..Jas samo mozam tuka da pratam eden pozdrav do niv i da kazam deka sekoj vo svojot zivot si ima razlicno iskustvo od negovata svadba samo nema potreba do tolku da se plukaat lugeto koi sigurno imaat dadeno se od sebe..pozdrav do site citateli na femina. [mod-kirilica:1dsni623][/mod-kirilica:1dsni623]
Сликари за свадба Епа ај сега, тебе ти се трефнало. До сега си единствена со позитивно искуство, а ние сите со негативно. Сигурно не сме сковале заговор да ги бојкотираме. Мене ми пропушти 3 најубави моменти од свадбата, а на сликите ,тие за гостите од нас, да не зборувам, најгрдите ги одбрал Мижејќи да одбирал поубави ќе одбереше. Од мене едно големо НЕ за сликање и снимање од МЕМОРИ.
Сликари за свадба За сите што прашувате за Јасмина-Лептокарија,јас не ви ги препорачувам. иако не се баш евтини,на другарка сликите од свадба и беа катастрофа пукна од нервоза. Ликовите изопачени не се знае кој е кој И квалитетот на бојата-нула! Навистина имав позитивно мислење за нив,слушав убави зборови,ама потврдив за нивниот неквалитет кога лани однесов слики од одмор кои ми ги упропастија,со минимум боја,катастрофа Ликовите исто изопачени....И веќе никогаш,ајде оди седам Лептокарија тркнав до кај нив....ако ми е Инаку има едно фото студио спроти соборна малечко е не ми текнува на именцето.Во ќош на зграда е . Предобри слики прават и не се скапи.
Сликари за свадба Фото студио Маестро да сакаат да ми сликаат и без пари некоја прослава не би им дозволила.Ги викнав веридбата да ми ја сликаат од незнам ни јас колку слики неможев 10 да издвојам што личеа на нешто и со кеиф да ги покажувам и гледам.Мизерија само име имаат направено ништо друго.Кај еден другар ја сликаа и снимаа свадбата исто мизерија.Е од свадбата сликите и двд,за крштевката сликите исто ги гледам со мерак.Може не се кој знае колку познати ама презадоволна сум од сити фото се наоѓаат во бисер.Уште сега планирам да ги викнам и за првиот роденден на син ми.
Сликари за свадба Na nasata svadba slikaa digital foto ZUM-FLESH, i moram da kazam deka se najgolemi profesonalci...napravija poveke od nevozmozno: mojot soprug bas na toj den bese epten bolen- na site sliki e odlicno ispadnat, site bitni momenti gi fatija(duri i me iznenadija koi momenti gi fatile pr. momentot kako se potpisuvam vo maticno zumiran se gleda samo rakata i pocetokot od novoto prezime ) fenomenalni bea ne opustija do maksimum... odnosot im bese prekrasen alal da im e... sekogas ke gi preporacuvam i sekade zatoa sto stvarno sme prezadovolni od niv!!! [mod-kirilica:3da8qgq9][/mod-kirilica:3da8qgq9]
Сликари за свадба Сите сме овде да дадеме своја слика за искуството што го имаме за да наредните млади после кратко истражување добијат некоја генерална слика. Гледам целата дебата се врти околу фото студио Мемори, изгледа тие имаат најмногу свадби. Мојата свадба ја сликаа Фото Мемори. Честитки до целата екипа за целокупната ангажираност за време на нашата свадба. Имено мојата свадба почна во 7 Часот наутро, а заврши после полноќ. Тоа се вкупно 18 часа. Дечките беа целото тоа време максимално посветени на работата, беа неуморни и неможеше да се забележи дека нешто недостасува. Мислам дека максимално ги измалтретиравме и честитки за професионалноста и издржливоста. Сликите и снимениот материјал беа одлични, а посебно фотосесијата што ни ја направија. Она што го кажувате за да повикате фотограф “извикан на име” за една фото сесија и како сте презадоволни неможете да го споредите со тоа што некој ја поминува цела свадба со вас и за целиот труд не наплаќа ни половина од сесијата што ке ја добиете. Јас имам сестра во Холандија која за изнајмениот фотограф од еден час за време на венчавката плати многууууу, а тоа што го доби е ништо во однос на тоа ние што го имаме како спомен од нашата свадба. Значи овде буквално му го дефинираш ти целиот процес на фотографот и тој со се се сложува а таму секоја промена од твоја страна се наплаќа. Така да резимирам дечките се максимално професионални и да бидеме реални малку наплаќаат за тоа што го добиваш од нив. Знам дека имаат и многу работа, и јас најискрено ги препорачувам.
Zaga no.1 - но си е скапичка фото студио пет изработува многу убави слики а исто така и во велес фото студио пента
Najprvo bi sakala da se pretstavam kako sto e red neli sekade kade sto se razgovara za seriozni prasanja za razlika od nekoi clenovi na forumov koi ne se pretstavija.Jas sum Mila i ziveam vo Skopje.Da se pofalam taze nevesta i bi sakala so vas da go spodelam moeto licno iskustvo vo vrska so temata t.e.fotografijata na svadbata Mislam deka fotografijata e mnogu biten del(ako ne i najbiten)od svadbata sto cela godina se planira(nekoj moze i poveke) I so samoto toa nikogas ne bi si prostila samata na sebe si dokolku moite spomeni bea unisteni od nekoj fotograf. Vo ime na toa toplo ke gi preporacam,pofalam i zablagodaram na FOTO MEMORY sto mi ostavija prekrasen spomen od mojata svadba.Znaci ova ne go kazuvam samo od aspekt na fotografiite i snimkata, sto patem receno napravija od mene da se cuvstvuvam bas kako foto model koga gi gledam, hehehehe, nego pred se od ljubeznosta i za celovremetraenje na svadbata preovladuvase pozitivno umetnicka energija sto iskreno receno mnogu mi znacese vo tie momenti na psihicki zamor, sto od trema, sto od nespienje i vozbuda. Imeno se raboti za iskustvoto so studioto MEMORY sto pogore nekoi clenovi na forumov pisuvaat deka bilo loso.Jas samo mozam da kazam deka e potrebna golema odgovornost da se prevzeme sto se odnesuva do fotografiranjeto i snimanjeto,i mislam deka deckite krajno profesionalno i odgovorno si ja zavrsija rabotata.A sto e najvazno od se imam najbolji fotki(ne kazuvam najubavi zatoa sto toa ne e soodveten zbor za fotkite na BABA)Edna slika iljada zborovi ......neli? [mod-kirilica1fdec44][/mod-kirilica1fdec44]
Гледам многу коментари за фото студија, но видов и за фото Мемори. Немам лично искуство, но можам да кажам за свадбата на моја подалечна пријателка, бидејќи таа ги најми токму нив. Сликите навистина и беа супер (барем оние кои ги имам видено а тоа е еден добар дел околу 150 слики а може и повеќе),но снимањето на свадбата ужас луѓе. Како што гледаш само ти се врти в глава, мислиш дека свеста ти се врти воопшто не ми се допадна. Свадбата луѓе им беше прекрасна и весела и многу убава, но кога ја видов снимката имав спротивно мислење (да не бев присутна ќе се фатев за глава колку е за „нигде“ свадбава).
Интересно е тоа што сите што кажаа позитивно нешто за Мемори, имаат само по едно мислење и после ги снемува . Слабо симптоматична работава а? Џабе ви е дечки, не ве бива. Кој сака убав спомен од свадбата дефинтивно подалеку од ова студио, јас нит слики нит цд сакам да гледам од мојата свадба, секогаш одново се нервирам, што можеше кај мене на свадба да направи еден фотограф, а што направи овој. Тоа ми беше единствената и најглема утка, ама за жал тој момент останува преку снимките и сликите