Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фотографи за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од kalinaaa, 20 март 2011.

1. katce patce

katce patce Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    299
    Mislenje za Vizija?

2. katce patce

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    299
    Јас се мислам и неможам да најдам студио со пристојни цени. Реално јас немам 500евра за тукутака да ги дадам. Разбирам дека чим платиш повеќе дека ќе биде wow. Ама реално немам толку пари за да можам да се опуштам, сепак има и други работи за свадбата. Е сега јас не барам многу реално 2 фотографа, покани, слики, камерман. Дрон, кран и фотобук не барам реално.
    Е сега има неколку студиа Визија (стандард на повеќето свадби тие биле), Маестро и чекам одговор од ред продукција да им ги видам пакетите.
    Кој би го препорацчале од овие или некој што има пакет со фотографа, да има лав стори, слики, покани,камерман за 300-350евра

На coolgirl123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. coolgirl123

coolgirl123 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2019
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    168
    Мислам визија се поскапи а ред немој , види прво какви лоши слики имаат на фб па после размисли дека другарка беше на свадба што сликаа она и сликата со гостите била катастеофа црна ништо не се гледало, измешани бои,катастрофа и не ја земала сликата и плус имала портрет и слика од танго, и тие биле лоши слики.

4. ..barbie..

..barbie.. Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    657
    Foto Poli види ги. Така им е фб страната, а има и контакт, па прашај си за цени. Мислам дека имаат пакети за цената која ти одговара.

Последна измена: 17 декември 2019
  5. katce patce

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    299
    Да една другарка ми потврди за ред сега бидејќи нејзе тие и биле за свадба и кажа дека фотографиите не биле воопшто добри. А инаку визија се наефтини околу 250евра беше нивниот пакет, и тоа со 2 фотографа.

На coolgirl123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. katce patce

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    299
    kje gi zirnam fala ti :D

7. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.962
    Допаѓања:
    34.564
    Маестро пред 2години беа добри но има и ново види на фб фото видео премиум не се скапи а квалитетни фотографии ни даваа на 2свадби до сега ми се погодија тоа фотостудио да е...

8. RAK91

RAK91 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2019
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    2.595
    Добар фотограф е и Ѓорѓи Ристовски од Тетово е мислам. Сликаше на една свадба од другарка, сликите сите спонтани, топ искочија.

9. Larahappy

Larahappy Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2019
    Пораки:
    2.861
    Допаѓања:
    10.377
    Препoрака фoтo студиo 5, наjефтиниoт пакет им е 350 евра.
    Сoвршени слики, премнoгу труд и вистински прoфесиoналци.
    Истo и снимката беше oдлична.

10. ..Queen..1998

..Queen..1998 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2017
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    141
    Мислење за фото видео Премиум?

11. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    24.479
    Нас не сликаа студио 5, иако јас имав една замисла, без снимање за Wedding story, не можев со Новица да се убедам, си тера човекот по негово,фати да снима нешто по 10 пати кај што одиѓе, разбирам сака да е совршено и вистина испадна совршено. Кај нас планот беше сторито да е highights од цела свадба, се како што беше природно, го додаде тоа што беше негова идеа и топ, се каам што се изнервирав малце хаха. Не сакав ни фотосесија, жешко, јас трудна мачење ми беше ама ми рече еден ден ќе ти е жал. Нешто на брзнина успеавме и тоа го направиа феноменално. Вчера за прв пат ја гледав снимката после 8 месеци.. преееубавоо. Стварно се за препорака.

На Mia 21 и Larahappy им се допаѓа ова.
  12. L.A.N.

L.A.N. Нов член

Се зачлени на:
    10 јуни 2020
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    За нашата свадба ги одбравме Atelier 22 и неможам да ви објаснам колку сакам да постои временска машина за да го вратам времето. Полош избор неможеше да направиме. Видеото од 10 минути целото се тресе гледаш и ти станува лошо. Целото искуство беше ужасно. Сликите уништени. За на крај да добиеме слики од најмалите. И пак да плаќаме за да извадиме слики како што треба. И кога се јавив да прашам одговорот беше ние сме алтернативни такви мали слики даваме. Им оставам лоша критика секако ја бришат и ме блокираат од инстаграм. Жалното е што ќе има луѓе како нас што нема да можат да го прочитаат нашето искуство и тие ќе се заебат. Така да јас никогаш не би ви препорачала Atelier 22, Alternative wedding photography

На AnaRose и Firegirll им се допаѓа ова.
  13. top4eј

top4eј Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2019
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    103
    Студио 5 ги препорачувам, love story испадна многу подобро од што очекував, сликите исто добри, photobook одличен. Поздрав

На Mia 21, AnaRose и Aerodromka им се допаѓа ова.
  14. TheDogLover

TheDogLover Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    258
    I need help... Mislenje za Say Yes i nekoj da spodeli iskustva? Blagodaram odnapred :)

На AnaRose му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ..barbie..

..barbie.. Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    657
    Немам лично искуство со нив, ама неколку другарки сакаа да ги ангажираат, бидејќи имаа слушнато позитивни коментари, но, за жал зафатени им беа термините. Ако се одлучите за нив, најпаметно е со време да се договорите и капар да оставите. По фотографиите кои ги постираат од венчавки, ми делуваат професионално.

16. Sunshine12

Sunshine12 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Кои беа сликарите од Atelier 22?

Јас имам одлично искуство со Симона и Анастас минатата година.

17. AnaRose

AnaRose Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2021
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    52
    Здраво Феминки, да ми препорачате студио за мала прослава, да не биде со камери и кранови да дојдат Гледам во последно време не е активна темава, дали воопшто се ангажираат фотостудија за регистрација, сега јас секако би сакала да имам фотографии од свадбата колку и да е мала

18. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    24.479
    Сите студија имаат повеќе пакети, има пакет кој содржи еден фотограв и еден камерман.

На AnaRose му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Believer

Believer Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    22
    Девојки дали има некоја искуство со photo station, мислам дека биле некаде кај Грчка амбасада?

20. lipstickmadness

lipstickmadness Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2014
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    761
    Јас морам да го пофалам nikolakocevphotography, дечкото е од свети николе и пре преубави фотографии ни направи притоа сите слики ги добивме во електронска форма во оригинална резолуција.

На princess5 му/ѝ се допаѓа ова.