Здраво, ми треба препорака за добар фотографер што прави спонтани фотографии? Ќе правам мини свадба летово (70 луѓе) и не сакам позирање туку природно што ќе успее да фати - тоа. Секако треба фотографот да има талент и искуство во тоа за да фати интересни моменти. Само дигитални слики, без албуми, без фотосесии.
Моето искуство со таа свадба е што на гостите им подметнуваа слики од портрети. Сум се сликала со парот, и потоа во сликите што ги продаваат имаше портрет слики од мене и дечко ми исечени од неа. Гостите беа незадоволни и реагираа за тоа.
Да ама не значи дека поради тоа треба да сум незадоволна бидејќи услугата, сликите и видеото беа предобри а тоа за таквите слики кој сака ќе си купи кој не сака не
Кај мене фотографираја Timeless многу одамна беше во тоа време презадоволни бев ме, супер фотки спонтани уметнички и супер си поминавме со дечките. Дали уште постојат не знам пробај на инста побарај ги.
Би сaкaлa дa се приклучaм вo рaзгoвoрoт. Рaбoтaм кaкo фoтoгрaф (нештo пoвеќе имaм нa инстa: sunrisephotographymk) и дoaѓaм oд Oхрид. Имaм зaвршенo Истoријa нa уметнoст и преку фoтoгрaфијaтa јa пренесувaм креaтивнoстa. Верувaм декa мoжaм дa излезaм вo пресрет❤
Specijalno se registrirav da gi "pofalam" Foto studio Bimbo/фото студио БИМБО.Ziva katastrofa pola od rabotite sto se ponudeni ne gi dava , ne dava kopija na CD iako e ponudeno , slikite sto ti gi dava se so los kvalitet , love story nemozelo da se napravi vo ponudata go imase.Edna greska samo sto plativme uste vecerta pred vreme.Izbegnuvajte plakanje pred vreme.Foto BiMBO e ziva katastrofa ,pisuvam samo da ne se zafrknat i drugi luge.
Здраво ми треба препорака за професионален фотограф или фотостудио од источниот дел на Мк(Кочани, Штип) и околина. Фото Луна се многу познати ама слушнав дека на свадби праќале аматери да снимаат...