Здраво овие момци имаат одлични материјали, однос и цена, топла препорака ( работаат низ целата држава а и надвор ) www.facebook.com/redcentralproduction
Здраво девојки. Би ве замолила за препорака за снимател на свадба (или со фотограф не знам како оди). Навистина немам никакво искуство. Свадбата ми е планирана со 120 гости, без земање невеста- директ во црква, па фотосесија и во ресторан. Може да ми кажете од прилика како се движат цените на фотографите и снимачите? Навистина немам поим и би ви била од срце благодарна
Дечки, еве го и мојот профил, сликам се освен големи традиционални свадби, значи најмногу фотосесии на парови, крштевки, помали свадби, веридби и слични прослави: https://www.instagram.com/donnaoctoberphotography/
https://www.facebook.com/StudioBelmondo?mibextid=ZbWKwL За цена ќе ви објаснат, зависи што сакате, дали сакате кран, дрон, 2 камери, 2 фотографа, дали сакате посебен ден фотосесија, имате слики во пакетот 150-200 мислам беа, не ми текнува баш. Само треба на време да се закаже.
Здраво, ми треба фотограф за maternity photoshoot да дојде дома да направиме мини-фамилијарен photoshoot. Која цена отприлика се движат ( да не е прескапо само ) и да предложите некој?
Хелп! Се мислам помеѓу следниве: *Marry me *Panajoti *Maestro Ако има некој скорешно позитивно искуство да сподели ☺️
јас имам позитивно искуство од фото маестро, пред месец дена снимаа и кај братучетка и они се презадоволни и од организација и слики и видеото нема да згрешиш
Кај нас беа just smile пред 1 година, и прелошо искуство имавме. Снимање само на првите двајца што водат оро, сликите криви… а пред тоа ветуваа мед и млеко.
https://www.facebook.com/redcentralproduction Ние баш баравме препораки и се јавивме секаде, се одлучивме за нив затоа што сите ни нудеа пакети, единствено они не прашаа што сакаме, многу ни се допаднаа фотографиите и видеото само што ги зачекавме 15 дена инаку со цена беа поефтини од "извиканите студија".
Не се сложувам со тебе, нас не сликаа уште многу одамна Џаст Смајл и после нашата свадба бев на најмалку 15 свадби на блиски кај што беа они. Сите имаа филмски видеа и слики и сите сеуште комуницираме со нив зошто имаат одличен однос
Во ред, тоа е моето искуство. Да ја гледаш нашата свадба ќе видиш дека 1 човек во тело го снима по 20 минути, многу е невкусно. Не знам, можеби ете нам ни се погодил таков фотограв и камерман. Сликите од фотосесија ужас. За односот коректни се дечките нема збор, се беше супер се дур не ја гледавме свадбата и ги видовме сликите…
Здраво на сите Јас сум фотографка, работам свадби веќе неколку години, имам и тим за видео, доколку сте заинтересирани пишете ми во порака за повеќе инфо и портфолио
Mi treba info za drugarka, bila na svadba pred dve godini I slikale nekoi decking od radisani. Sega ke pravi veridba I saka niv da gi vikne ama ne znae kako se vika foto studioto. Kaj sto bila na svadba togas, ne kontaktiraat so lugeto ( familijarno prestanaa da komuniciraat I zatoa nejke niv da gi prasuva) ako nekoj znae foto studio od tamu slobodno spodelete. Vi blagodaram
Здраво Ве молам за скорашни искуства за фотографирање на свадба. Исконтактирав милион и мислам хаос ми се направи: Say Yes не се слободни Останатите кои ги прашував се: Just Smile Nikola Kocev Photography Kristijan Photography Efto Photography Dzole Photography Baba3d ама ми кажаа блиски скоро катастрофа биле Vojkan ама он има само фоткање нема и видео дел.. Од овие дали имате препорака за некој или пак некој друг да предложите. Фалаа