Ние плативме 400 евра, целодневна. Sayyes не сликаа, дечките де врв. Ги препорачувам на сите. Имате и различни понуди. Ние таа ја избравме.
Dokolku se uste nemate najdeno zirnite na profilot na RED Central Production na Facebook Ili Instagram predobri se deckite https://www.facebook.com/redcentralproduction?mibextid=ZbWKwL
Za nasata svadba nie ja angaziravme Natasha. Mnogu sme zadovolni - devojkata e pretalentirana I profesionalna. Dokolku sakate spontani sliki koi zracat umetnost toplo vi ja preporacuvam!! https://instagram.com/natas_ah?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
Здраво, да прашам ако кај некого фоткал Никола Коцев после колку време ги добивте фотките на линк? Фала
Нашата свадба ја фотографираше krstevskiphotography и стварно сакам да го споделам на овој форум дека сме презадоволни чисто го препорачувам на секој еден. Сами можете да ги погледнете неговоте фотографии на инстаграм
И кај нас сликаше дечково , и да сакав поубави слики немаше да ми направи. Сегде го препорачувам одличен е
Ние ја ангажиравме Наташа (линк до нејзиниот ИГ профил https://www.instagram.com/natas_ah?igsh=dW00MHh2NzZkMHhl). Презадоволни сме и двајцата, секој момент беше доловен, и сликите беа прекрасни (сеуште се). Ние лично немавме многу идеи како да се сликаме, и препуштивме се во нејзини раце, и резултатот беше одличен. Топло ја препорачуваме. ❤️
И јас сега ја препорачав неа на едни блиски пријатели, колешка ми е фактички и јас сум фотограф, и прво неа ја препорачав за свадба на најблиски другари, знам дека нема да погрешат.
Decki zdravo, Se mislev nekoe vreme dali da go spodelam moeto iskustvo i sepak odluciv deka treba da pisam bidejki i jas koga barav foto studio mi znacese mislenjeto na drugite. Imeno, otsekogas zamisluvav deka koga bi pravela svadba Atelier 22 ke bidat mojot izbor bidejki mi se dopagaa fotografiite koi gi objavuvaat i alternativniot nacin na fotografiranje. Za deckite koi slikaa nemam zbor si bea korektni od pocetok do kraj, megutoa komunikacijata so gospogata koja im e kako organizator odese mnogu tesko. Se molevme za ponuda moze 10 dena da mi prati; iako i imav plateno kapar do tri dena pred svadba ne mozev nikako da ja dobijam za da i kazam vo koja crkva ke se vencame i od kolku casot pa me fati panika dali voopsto ke imam fotograf; na den na svadbata jas nemav nikakov kontakt od fotografot iako i pobarav; iako trebase da doplatam i da mi gi prati slikite nikako ne mozev da ja dobijam ni na viber ni na mob pa mi docnese so slikite moze 2-3 nedeli od dogovorenoto, ne mi e jasno kako moze nekoj da nejke da zeme pari; imav kratko video vo paketot za koe sakav da si odberam naslovna numera i mi rece nie ke montirame pa ako ne ti se dopadne ke smenime, e posle ne mi smeni iako pobarav; paketot bese dvajca fotografi i video za sto jas podrazbirav deka ke slikaat dvajca od koi edniot i ke snima, megutoa edniot slikase drugiot si snimase... Kako i da e edinstveno so niv imav loso iskustvo od organizacijata na celata svadba i moj sovet e ako se odlucite za niv da si pobarate dogovor na notar ili slicno bidejki nemaat nigde dukan za da moze da gi pobarate a se plaka na s-ka na fizicko lice koe potoa edvaj go dobivate na telefon. So sreka na site koi spremate svadba, uzivajte vo podgotovkite i samiot cin
I jas se razmisluvav za niv, no ne mi se dopadna odnosot na svadbata odlucivme na krajot za Red central production, iskreno bea premnogu fini i postojano angazirani, dvajca fotografi isto, dobivme dosta raznovidni sliki i site bea editirani dosta brzo, a za videoto osobeno kratkoto ni napravija film, epten sme zadovolni ako sakate mozam da vi pratam vo privatna poraka
Баба 3Д или Just Smile? Исто сакам да ве прашам и за Панајоти. Има ли некое фото студио каде што би можела да видам повеќе свадбени фотографии? На инстаграм профилот нема баш