Морам да кажам дека за мојата свадба лани они самите не побараа за неколку состаноци ( обично на кафе ), и се што им кажавме дека ни значи беше фатено во видеото, тоа многу ме изненади да бидам искрена затоа што мислев дека само ќе дојдат и ќе снимаат се што ќе им се види интересно, дополнително камерманот што снимаше цел ден, буквално беше цел ден до нас и ако нешто испуштиме или касниме со агендата не потсетуваше, тоа е од моето искуство, краткото видео го имаат објавено кај нив за нас изгледа волшебно, можам да кажам ко филм фатени се толку убави моменти на креативен начин, немам зборови. Секако се согласувам за односот и комуникацијата се навистина цело време достапни и враќаат на пораки, јас лично ги имам препорачано кај мои другарки и ептен ми се допадна тоа што на ниту една од трите свадби каде што бев присутна нема ист стил на видеото и фотките, штета само што за крштевката што ја правевме беа зафатени. Се надевам ќе помогнам на некоја идна невеста со овој коментар
Ние ги закажавме за следна година 2 фотографи 2 видеографи Photobook Short reels video Art highlights movie 45000 (редовна цена е 50000 ама имаа некој попуст) Имаат и други пакети, пиши им ќе ти пратат ценовник. Кај неколку другарки беа, предобри слики и видеа имаат.
Здраво, дали може да ми споделите искуства со Pro wedding Red Central Production Nikolenko Цените им се скоро исти за понудата што ми треба, но не можам да се одлучам кои да ги одберам.
Здраво девојки Сакам да си извадам фотографии од свадба, но цената кај што сакав е 40денари од слика. Дали може да препорачате каде во Скопје би извадила поефтини ама сепак со добар квалитет?