Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фотографи за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од kalinaaa, 20 март 2011.

1. MilenaMimi93

MilenaMimi93 Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2023
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Морам да кажам дека за мојата свадба лани они самите не побараа за неколку состаноци ( обично на кафе ), и се што им кажавме дека ни значи беше фатено во видеото, тоа многу ме изненади да бидам искрена затоа што мислев дека само ќе дојдат и ќе снимаат се што ќе им се види интересно, дополнително камерманот што снимаше цел ден, буквално беше цел ден до нас и ако нешто испуштиме или касниме со агендата не потсетуваше, тоа е од моето искуство, краткото видео го имаат објавено кај нив за нас изгледа волшебно, можам да кажам ко филм фатени се толку убави моменти на креативен начин, немам зборови.

Секако се согласувам за односот и комуникацијата се навистина цело време достапни и враќаат на пораки, јас лично ги имам препорачано кај мои другарки и ептен ми се допадна тоа што на ниту една од трите свадби каде што бев присутна нема ист стил на видеото и фотките, штета само што за крштевката што ја правевме беа зафатени.

Се надевам ќе помогнам на некоја идна невеста со овој коментар :l:

2. Ej15

Ej15 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Dali nekoj mozebi znae koja e cenata na Just smile photography i da spodeli iskustvo?

3. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.333
    Допаѓања:
    2.601
    Ние ги закажавме за следна година

2 фотографи
    2 видеографи
    Photobook
    Short reels video
    Art highlights movie

45000 (редовна цена е 50000 ама имаа некој попуст)

Имаат и други пакети, пиши им ќе ти пратат ценовник.

Кај неколку другарки беа, предобри слики и видеа имаат.

4. Spiderman999

Spiderman999 Нов член

Се зачлени на:
    15 ноември 2024
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали може да ми споделите искуства со
    Pro wedding
    Red Central Production
    Nikolenko

Цените им се скоро исти за понудата што ми треба, но не можам да се одлучам кои да ги одберам.

5. srce-too

srce-too Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    25
    Здраво девојки
    Сакам да си извадам фотографии од свадба, но цената кај што сакав е 40денари од слика. Дали може да препорачате каде во Скопје би извадила поефтини ама сепак со добар квалитет?