Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фотографи за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од kalinaaa, 20 март 2011.

1. goluba

goluba Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2009
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Nemam namera nekogo da ubeduvam nitu da pravam reklama zasto nemam korist od toa. Samo si spodeluvam iskustvo kako i site dr na forumov sekoj si ima svoj vkus i si znae sto saka. Ednas se pravi svadba a ostanuvaat samo fotografiite i snimkata za cel zivot. JAS sum prezadovolna od toa kako e snimena i od slikite i ne pominav skapo za 200 evra dobiv 450 sliki i snimka i dr. raboti besplatno . Prezadovolna sum i toa si go podeluvam so dr.

[mod-kirilica:5zchaqev][/mod-kirilica:5zchaqev]

2. monika-moni

monika-moni Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Xa,ха гледам дека спаѓате во стадото на искомплексирани луѓе кои мислат дека знаат се,а појма си немаат од ништо.За таквите како вас постојат Зага продукција и сличните како нив.Ем ке ве одерат,ем ке ви дадат смешен квалитет,а вие уште одозгора ќе го величате нивниот квалитет,кој трае само 4 минути на првичниот спот.Ваше право е да живеете со врзани очи,но јас за разлика од вас верувам само во она што ќе го видам во целост.Е па за ваша жал ги имам видено материјалите од многу,, престижни,, фото студија
    пред да ги пазарам Коки за мојата свадба,и не згрешив.А она што сте го гледале на фејсбук и што толку критички го плукате само е доказ за вашата неукост.Дали сте разгледале албум со комплет слики или целосна снимка од свадба на Kokи па вака ,,компетентно,,да судите? Јас сум презадоволна,а и секој кој имал чест да ја гледа мојата свадба,а таквите како вас ги советувам да си ги пазарат Зага,и да продолжат да живеат со врзани очи.

3. Lizbet

Lizbet Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Ke ve molam za sovet?? Znaci bev vo site mozni foto studija i dali nekoj ima iskustvo negativno so Image foto ili pozitvno:)) isto taka sakam da prasam za Dicho ili Mote nekoi foto studija. Bevme vo Maestro i nekako mi se iguben slucaj a Zaga ima osnovna ponuda od 600 evra pa taka da moram brzo da se odlucam.

[mod-kirilica:21ahv9q4][/mod-kirilica:21ahv9q4]

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.969
    Допаѓања:
    123.566
    Јас не сум за Image.На мои другари им беа сега пред месец на свадба,и сликите кои ни ги дадоа во хотелот беа катастрофа,толку многу темни што едвај се распознававме.На Цедето од свадбата,скоро цело време одат некои песни балади,дури и кога ги прават оние адети,значи цело време одат песни во позадина,единствено во хотелот нели не :lol:
    И јас сум во дилема за фотограф,овие студио 5 ми кажаа не се лоши,така да ќе прашам кај нив или фото Дичо :?:

5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.584
    Допаѓања:
    201.803

Маестро не ми беа баш изгубен случај... кај нас на свадбата тие беа задолжени за снимање и сликање, и искрено, задоволна сум, сликите беа супер. Дечките многу пазеа на тоа какви се сликите, ако нешто не чинеше сликаа пак - што најголем дел од фотографите и не го прават. И цените им се како во сите фото студија :)

На Haley и babybelle им се допаѓа ова.
  6. Lizbet

Lizbet Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Prasav vo foto studio 5 i bas se zafateni za nasiot termin:)) Vi blagodaram za sovetoto za Maestro no covekot ni kaza deke sme morale vednas da se odlucime uste istiot den, toa nekako ne mi bese bas profesionalno. Podocna koga mu se javivme zaboravil i deka sme bile kaj nego itn... i toa nekako ne mi bese prof. Dali nekoj ima iskustvo so foto Mite?? nekako imaa ok fotki i primamliva ponuda.

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Мене ми се допаѓаат свадбените фотографии на Владо Георгиев.
    Не се премногу екстравагантни, ниту премногу наместени и дотерувани, туку сосем природни и фини, со вкус.

8. Lizbet

Lizbet Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Не ми беше тешко да се одлучам за ресторан, ни за музика, ама за фото студија навистина ми е тешко да се одлучам.. некако ме фаќа нервоза и страв да не ми утнат нешто затоа што според мене фотографиите се најдраг спомен!!

9. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Лизбет јас имам многу позитивно искуство со фото имиџ, мислам дека имам пишувано веќе на темава. Инаку имавме многу големи очекувања со сопругот и се договаравме до детали претходниот период. Сликите се фантазија, иновативни и интересни а кај видеото имаше некои пропусти и забелешки од блискиве (демек гостиве на невестава повеќе ги снимале од гостите на младоженецот :D ) ама искрено во снимка од 6часа мора да има и некоја грешка, нели? :)
    Не ми се допадна воопшто краткиот спот што ни го направија и малку околу поканите имаше недоразбирање, ама како и да е, се искочи на крај супер за парите што ги плативме. Дечките се професионалци и си ја знаат работата ама треба да им кажете што сакате и очекувате. Може слики да видиш на ФБ, имаат страна.
    А се знае, ако имаш можност без размислување ангажирај ги Зага затоа што се сеуште незаменливи во мк. Поздрав и со среќа :)

10. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    случајно ја видов понудата на колектива, значи случајно :!: ни сум од скопје ниту пак знам за ова студио, само сакав да ја видите рекламата ми се виде примамлива па помислив читајки ве вас.

11. 42195

42195 Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    За Зага знаеме дека можат, но кое друго студио може да изработи ваков спот.

На goluba и maca99 им се допаѓа ова.
  12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да прашаш фото студио 5, кај нив имам гледано многу убави слики, ефекти и видеа

13. Lizbet

Lizbet Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Vi blagodaram za preporakite, foto studio 5 se zafateni bas za mojot termin:)) Ne znam no site mi gi preporacaa maestro pa ke razmislam. treba da se odlucam ovie dva dena dodeka ne e kasno:))
    Vi blagodaram za sovetot, mnogu sakav da gi angaziram Zaga no 600 evra se i ajde nekako da napravam kalkulacii:) no maticnoto seuste ne mi e zakazano i mi rekoa ako e vo drug den dopolnitelni trosoci od 50 evra i seuste razmisluvam:) Bevme vo Image i nasi prijateli imaat pozitivno iskustvo, i isto taka mnogu gi fala maestro a mene nekako ne mi deluvaa bas naj, naj...Sepak uste ednas ti blagodaram za sovetot i iskrenosta!

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Еве нешто од толку коментираното Коки :lol:

На goluba му/ѝ се допаѓа ова.
  15. fotomemory.com.mk

fotomemory.com.mk Нов член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:3m34pvmd][/mod-reklama:3m34pvmd]

16. I.vana

I.vana Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    40
    Ако не се лажам основниот пакет е 180 евра, а во таа цена спага сликање и снимање. Секоја слика за понатами 8е 35 денари.
    Студио 5 имаат преубави слики, ама за разлика од Имаџе се далеку поскапи. Основниот пакет во студио 5 е 180 евра, а во имаџе барем јас кога прашав (затоа што соработуваат со ресторанот во кој ке правам свадба, незнам дали важи за сите) е 4000 денари со гратис покани. Јас сум презадоволна со нив, сликаа на свадба каде што бев кума и немам никакви замерки. На страна студио 5 и зага кои се мнооогу поскапи, овие се најдобри.

17. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Значи фотографии ако има сакам да бидат професионални...од професионални сликари а не да ми дојде некој си Х човек и да слика...а си нема поима од сликање!И јас секогаш сум била против сликите од свадба.!! 10000 слики а ни една не е добра.Сликарот си слика ама никој не гледа во камерата тоа најмногу го мразам.Ама на крај тие ќе ти земат парите па твој пробел е какви се сликте. |(

На goluba му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Linkestida

Linkestida Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки јас сум нова на форумов. Имам закажано свадба за во август, и секако сум во период кога разгледувам понуди за фотографи. За мене секогаш фотографијата била многу важен дел од било кој момент во мојот живот. Јас преферирам професионална фотографија и по малку поголемо истражување наидов на неколку понуди помеѓу кои се размислувам. Со слични понуди во цена се Атеље 22, Ѓорѓи Ристоски и Томислав Георгиев. Најтопло ви ги препорачувам да ги погледнете на нивните ФБ профили. Сега имам една дилема. Некои не продаваат слики на гостите на свадба и не нудат снимање со камера. Ресторанот каде што ќе ни биде свадбата ни го препорача Image студио, па ме интересира за ваши искуства, за фотографиите, за кавалитетот на снимката,обработка на покани и секако соработката со нив.

Ви благодарам

19. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.395
    Ние закажавме во фото студио Ексклузив дечките се нови или бар јас мислам дека се нови, едноставно ни се допадна нивниот прием, понудата што ни ја дадоа и професионалноста која се виде во нивните очи.
    За тоа дали ќе бидеме задоволни после свадба ;) Меѓутоа посетете ги и може да ви се допаднат

На GrumpyCat му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    zaga прави лудница видеа, леле кога ги гледав се наежев, штета што некој друг не прави вакви, зошто превисоки се цените за наши стандарди. Или како не им текна на рати да може да се плаќа :D

Инаку сега ми текна па и фото студио 5 прави вакви,
    ама којзнае колку чинат :| :?: прашал/знае некој?